Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γραφω απο το καινουριο πισι. μια ερωτηση απο τις τελευταιες λογικα :P. εβαλα τελικα ενα ανεμιστηρακι πισω μεγαλο και μπροστα εχω του κουτιου? θα εχω προβλημα? ειχα προγραμμματισει να βαλω ενα μικρο πισω, το μεγαλο κατω και να εχω και του κουτιου το μπροστινο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν ξερω σε ποιο τομεα του φορουμ να το γραψω γιαυτο το γραφω εδω. 
γυρισα πριν απο λιγο σπιτι και ανοιξα το πισι και μου εβγαλε μπλε οθονη λεγοντας (στο περιπου) πως αν αυτη ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει τοτε να κανω restart και αν το προβλημα εξακολουθησει να ελεγξω τους drivers.
αυτο στο περιπου
http://www.google.gr/imgres?um=1&safe=off&sa=N&rlz=1C1ASUC_enGR532GR532&biw=1920&bih=979&hl=en&tbm=isch&tbnid=LXu6s49Jpr-_PM:&imgrefurl=http://www.thepctutorial.com/blue-screen-of-death-reasons-computers-crash&docid=F0wuizZ6jC-CkM&imgurl=http://www.thepctutorial.com/wp-content/uploads/2013/01/Blue_Screen_of_Death.png&w=397&h=279&ei=ddOQUamQOs65hAeXm4GwAw&zoom=1&ved=1t:3588,r:0,s:0,i:79&iact=rc&dur=418&page=1&tbnh=180&tbnw=257&start=0&ndsp=32&tx=146&ty=66

να ανησυχησω?

Δημοσ.

δεν ξερω σε ποιο τομεα του φορουμ να το γραψω γιαυτο το γραφω εδω. 

γυρισα πριν απο λιγο σπιτι και ανοιξα το πισι και μου εβγαλε μπλε οθονη λεγοντας (στο περιπου) πως αν αυτη ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει τοτε να κανω restart και αν το προβλημα εξακολουθησει να ελεγξω τους drivers.

αυτο στο περιπου

http://www.google.gr/imgres?um=1&safe=off&sa=N&rlz=1C1ASUC_enGR532GR532&biw=1920&bih=979&hl=en&tbm=isch&tbnid=LXu6s49Jpr-_PM:&imgrefurl=http://www.thepctutorial.com/blue-screen-of-death-reasons-computers-crash&docid=F0wuizZ6jC-CkM&imgurl=http://www.thepctutorial.com/wp-content/uploads/2013/01/Blue_Screen_of_Death.png&w=397&h=279&ei=ddOQUamQOs65hAeXm4GwAw&zoom=1&ved=1t:3588,r:0,s:0,i:79&iact=rc&dur=418&page=1&tbnh=180&tbnw=257&start=0&ndsp=32&tx=146&ty=66

να ανησυχησω?

Κοιτα εδω

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουριο θεμα ρωταω εδω. εχω το core temp για την θερμοκρασια του πισι.  εχει μια ρυθμιση για να κλεινει το pc οταν ξεπερναει τους 90 βαθμους ( ρυθμιζεις τη θερμοκρασια αλλα το default ηταν 90). οταν παιζω farcry3, η dead island, περα απο τον θορυβο της ψυκτρας μαλλον, ανεβαινει και η θερμοκρασια στους 90 βαθμους και κλεινει ο υπολογιστης. 
τι μπορω να κανω για να το διορθωσω αυτο?? η φθηνη και ευκολη λυση, δηλαδη 2 ανεμιστηρακια ακομα θα βοηθησει καθολου?? η πρεπει να παω για καλυτερη ψυκτρα?

Δημοσ.

για να μην ανοιγω καινουριο θεμα ρωταω εδω. εχω το core temp για την θερμοκρασια του πισι.  εχει μια ρυθμιση για να κλεινει το pc οταν ξεπερναει τους 90 βαθμους ( ρυθμιζεις τη θερμοκρασια αλλα το default ηταν 90). οταν παιζω farcry3, η dead island, περα απο τον θορυβο της ψυκτρας μαλλον, ανεβαινει και η θερμοκρασια στους 90 βαθμους και κλεινει ο υπολογιστης. 

τι μπορω να κανω για να το διορθωσω αυτο?? η φθηνη και ευκολη λυση, δηλαδη 2 ανεμιστηρακια ακομα θα βοηθησει καθολου?? η πρεπει να παω για καλυτερη ψυκτρα?

Καθαρισμός σκόνης-αλλαγή πάστας-αλλαγή ψύκτρας (αν συνεχιστεί).

Δημοσ.

"Παιδικές ασθένειες" γι'αυτο λέμε ότι πληρώνεις παίρνεις,και τελικά πόσο σου κοστίζει.. ?

Δεν επιτρέπονται αυτά σε Pcs 2 μηνών..

Το Pc ποιος το έστησε ? ανέβασε μια φώτο από το εσωτερικό του .

Δημοσ.

Φαντάσου σε άλλη πλατφόρμα όταν συμβαίνουν στραβά πόσο δεν επιτρέπονται που πληρώνεις και παραπάνω.

Μπορεί και να μην είναι και τίποτα.Έλεγξε τις θερμοκρασίες με το utility της μητρικής.Η πάστα και η ψύκτρα έχουν τοποθετηθεί σωστά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To core temp ακούγεται πως δημιουργεί Blue Screens  σε πολλές πολλές μητρικές κατά την εκκίνηση ! Πρόσεξέ το !

Επίσης πέρασε το τελευταίο bios !

Κοίταξε τις μνήμες να είναι σεταρισμένες σωστά !

Τι θερμοκρασίες έχεις ?

Θα σου πρότεινα να βάλεις μια after market ψύκτρα για χαμηλό θόρυβο και χαμηλές θερμοκρασίες ! Τέτοια βρίσκεις από 26€ !

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

λοιπον. το pc το εστησα μαζι με 2 φιλους μου που εχουν μια σχετικη εμπειρια. 
αυτο το παθαινω μονο οταν ανοιγω καποιο βαρυ μαλλον παχνιδι. στο 2k13 στο cod2 και στο fm2012 η θερμοκρασια φτανει μεχρι 60 βαθμους μαξ. 
την παστα την ειχε ετοιμη ο επεξεργαστης οποτε απλα βαλαμε την ψυκτρα απο πανω.
φωτογραφια θα ανεβασω λογικα το βραδυ απο το εσωτερικο.
επισης οντως εχω που και που blue screens στην εκκινηση. 
πως κατεβαζω και εγκαθιστω τα τελευταια bios?

Δημοσ.

λοιπον. το pc το εστησα μαζι με 2 φιλους μου που εχουν μια σχετικη εμπειρια. 

αυτο το παθαινω μονο οταν ανοιγω καποιο βαρυ μαλλον παχνιδι. στο 2k13 στο cod2 και στο fm2012 η θερμοκρασια φτανει μεχρι 60 βαθμους μαξ. 

την παστα την ειχε ετοιμη ο επεξεργαστης οποτε απλα βαλαμε την ψυκτρα απο πανω.

φωτογραφια θα ανεβασω λογικα το βραδυ απο το εσωτερικο.

επισης οντως εχω που και που blue screens στην εκκινηση. 

πως κατεβαζω και εγκαθιστω τα τελευταια bios?

Ποια μητρικη αγορασες τελικα γιατι εχω χαθει ! Την GIGA ή την ASUS ?

Από το CPU-Z στην καρτέλα της μητρικής φαίνεται το bios ! Για δες ποιο bios φοράς, γιατί αν έχεις τον 6350 μάλλον δεν τον βλέπει σωστά μιας και κυκλοφόρησε πρόσφατα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...