Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για brownsing, ταινιες και μουσικη δε χρειαζεται επεξεργαστη πανω απο 100 ευρω, βασικα και με ενα Celeron των 50 θα εκανε τη δουλεια του. Για αυτο ακριβως το λογο ενιωσα οτι χωραει στο budget η 7850 χωρις συμβιβασμους, Ακομη και αν ο manos δεν ενδιαφερεται για επιδοσεις στα games του, παραμενουν η πιο απαιτητικη ασχολια του. Επομενως απο τη στιγμη που θα μπει ενας στοιχειωδως καλος επεξεργαστης (και ο 750Κ ειναι τετραπυρηνος Piledriver), αρκετη μνημη και ssd, η καρτα γραφικων αποτελει το κομματι οπου θα αξιοποιηθει αποδοτικοτερα το διαθεσιμο budget.

Ν' αγιάσει το στόμα σου ρε φίλε!  B)

Οπότε μπας και το καλύτερο είναι η σύνθεση με 750κ αλλά με την 7750? Έρχεται γύρω στο 400άρι..θα του μείνουν και ρέστα

Μη το πάει από 7850 σε 7750, υπάρχει το εκπληκτικό vfm που ακούσει στο όνομα 7770 από 111€! ;) 

Το ανέφερα ήδη παραπάνω.  :-)

Οπότε με 7770 και 120άρη ssd και τα υπόλοιπα ως έχουν στην άριστη σύνθεση του XMorsX, φίλε Μάνο θα είσαι άρχοντας. Όπως σου είπε, μη χολοσκάς για το dvd-rw, όλο και κάποιος θα σου δανείσει για να κάνεις τη δουλειά σου, υπάρχουν τα usb sticks κτλ κτλ κτλ

• Like 1
  • Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οπότε μπας και το καλύτερο είναι η σύνθεση με 750κ αλλά με την 7750? Έρχεται γύρω στο 400άρι..θα του μείνουν και ρέστα

Ναι η εναλλακτικη για φθηνοτερη συνθεση ειναι 750κ και 7770 (20 διαφορα μονο απο την 7750). Δεδομενου οτι η 7850 χωραει στο budget νομιζω πως την καθιστα την καλυτερη επιλογη. Αλλα αν ο manos δε θελει να δωσει τοσα χρηματα σε gpu τοτε αποτελει ιδανικη εναλλακτικη.

Δημοσ.

αρα επεξεραστη να αφησω αυτον που μου εχεις βαλει? (http://www.skroutz.gr/s/2645720/AMD-Athlon-II-X4-750K-Box.html) και απο εκει και περα εχω 3 εναλλακτικες σε καρτα γραφικων? 7870, 7770,7750?

επισης σε σχεση με αυτον τον επεξεργαστη ( http://www.skroutz.gr/s/2429522/AMD-FX-4130-Box.html ) που προτεινε ενα αλλο παιδι πιο πανω υπαρχει περιπτωση να καταλαβω διαφορα? εννοω κανει τεραστια διαφορα αυτος ο επεξεργαστης?

Δημοσ.

Μπα γι' αυτή τη χρήση που θα κάνεις, ο 750Κ είναι ΟΚ.

Για κάρτα γραφικών διάβασε προσεκτικά όσα έχουμε γράψει στα τελευταία posts.

Λογικά η πιο συμφέρουσα για σένα λύση είναι η 7770.

* Εδώ και παρακάτω:

Εγω παλι θελω να κανω μια παρενθεση σχετικα με τον επεξεργαστη, χωρις να ασχοληθω αν ειναι AMD η Intel. Για brownsing, ταινιες και μουσικη δε χρειαζεται επεξεργαστη πανω απο 100 ευρω, βασικα και με ενα Celeron των 50 θα εκανε τη δουλεια του. Για αυτο ακριβως το λογο ενιωσα οτι χωραει στο budget η 7850 χωρις συμβιβασμους, Ακομη και αν ο manos δεν ενδιαφερεται για επιδοσεις στα games του, παραμενουν η πιο απαιτητικη ασχολια του. Επομενως απο τη στιγμη που θα μπει ενας στοιχειωδως καλος επεξεργαστης (και ο 750Κ ειναι τετραπυρηνος Piledriver), αρκετη μνημη και ssd, η καρτα γραφικων αποτελει το κομματι οπου θα αξιοποιηθει αποδοτικοτερα το διαθεσιμο budget.

Εφοσον εχεις πυργο μην παρεις καινουριο. Επισης μην κολλας στο DVD-R/W, μπορεις να κανεις boot τα windows απο usb stick.

• Like 1
Δημοσ.

νταξει νταξει 7850 :P.

κατι αλλο θελω να ρωτησω που μπορει να φανει χαζο.

απο ρευμα θα αυξηθουν οι απαιτησεις σε σχεση με αυτον που εχω τωρα????

ρωταω γιατι συνηθως τον εχω ανοιχτο ενα 10ωρο τη μερα

Δημοσ.

Η 7770 μπορει τωρα να παιζει τα παιχνδια σε low το πολυ medium γραφικα, σε ενα δυο χρονια ομως?

Το απολυτο vfm ειναι η 7870 

Ενδεικτικα: http://www.anandtech.com/bench/Product/549?vs=548 σε ορισμενα παιχνιδια παταει την 7850 

http://www.anandtech.com/bench/Product/536?vs=549 Διαφορες 7850 με 7770. Οπως βλεπεις εχουμε "σφαγη". Οποτε αν θες κατι το οποιο θα σε κρατησει πας κατα προτιμηση σε 7870, αν δεν βγαινεις σε 7850. Αν δεν θες να κανεις την υπερβαση κοιτα μηπως μπορεις να παρεις αυτην http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=b77289d0-8723-4af1-8bd7-1deae6193bdc η οποια ειναι επισης πολυ ισχυροτερη της 7770.

Δημοσ.

Η 7770 μπορει τωρα να παιζει τα παιχνδια σε low το πολυ medium γραφικα, σε ενα δυο χρονια ομως?

Το απολυτο vfm ειναι η 7870 

Ενδεικτικα: http://www.anandtech.com/bench/Product/549?vs=548 σε ορισμενα παιχνιδια παταει την 7850 

http://www.anandtech.com/bench/Product/536?vs=549 Διαφορες 7850 με 7770. Οπως βλεπεις εχουμε "σφαγη". Οποτε αν θες κατι το οποιο θα σε κρατησει πας κατα προτιμηση σε 7870, αν δεν βγαινεις σε 7850. Αν δεν θες να κανεις την υπερβαση κοιτα μηπως μπορεις να παρεις αυτην http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=b77289d0-8723-4af1-8bd7-1deae6193bdc η οποια ειναι επισης πολυ ισχυροτερη της 7770.

Και δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά όλα τα προηγούμενα posts και δεν ισχύει το <<low το πολυ medium γραφικα>> για την 7770 (την έχω και ξέρω) και δεν είσαι καθημερινά στο forum, διότι αν ήσουν θα ήξερες ότι πάπαλα πλέον η 6870...

Οπότε πως ακριβώς συνεισέφερες?  :mellow: 

Δημοσ.

Και δεν έχεις διαβάσει προσεκτικά όλα τα προηγούμενα posts και δεν ισχύει το <<low το πολυ medium γραφικα>> για την 7770 (την έχω και ξέρω) και δεν είσαι καθημερινά στο forum, διότι αν ήσουν θα ήξερες ότι πάπαλα πλέον η 6870...

Οπότε πως ακριβώς συνεισέφερες?  :mellow: 

Μπραβο τωρα μου την ειπες, δεν μπαινω καθε μερα στο forum αρα ειμαι ασχετος, πραγματικα δεν ξερω τι να πω με αποστομωσες. Οταν τελειωσεις το γυμνασιο με το καλο θα μαθεις οτι υπαρχει ενα πραγμα που λεγετε εξεταστικη κατι το οποιο με εμποδιζει να ποσταρω καθημερινα (κατι το οποιο δεν το κανω ετσι και αλλιως αλλα τεσπα). Ειπα να μην ασχοληθω μαζι σου αλλα δεν μ αρεσει να μ επιτιθενται χωρις λογο. 

Πρωτον: μαθε να συζητας με τους αλλους, εκανα καποιες προτασεις συνοδευομενες απο αποδειξεις, δωσε μου ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το αντιθετο και θα του πω να παρει 7770 με τα χιλια. Αν δεν μπορεις μην επιτιθεσαι με πλαγιους τροπους. Δεν ειπα οτι η 6870 ειναι διαθεσιμη, δεν χρειαζεται να μπαινεις στο insomnia για να το καταλαβεις, αναγνωση χρειαζεται το λεει και το digital-master "Μη διαθεσιμη".

Δευτερον: Το μπαινω σε ενα forum και διαβαζω ενα forum ειναι διαφορετικο απο το γραφω σε ενα forum.

Τριτον: Η συνεισφορα μου ηταν η προταση μου για την 7870 και τα συγκριτικα που παρεθεσα. Το δικο σου ποστ που συνεισφερει ακριβως?

Τεταρτον και τελευταιον: Απο την στιγμη που δεν ειμαι off-topic εχω ΚΑΘΕ δικαιωμα να λεω την γνωμη μου. Ο TS ανεφερε την 7870 σαν σκεψη για μια πιθανη υπερβαση. ΝΑΙ δεν θελει παιχνιδια σε high details το καταλαβα. Ομως θελει τα χρηματα που θα δωσει να του αποφερουν την μεγιστη "χρηστικοτητα" δηλαδη να να ικανοποιησουν τις αναγκες του για οσον το δυνατον περισσοτερο καιρο.

Σορρυ για το off-topic αλλα ο giokou πηγαινε γυρευοντας (Κατι το οποιο εχεις ξανακανει και με αλλους χρηστες)

Δημοσ.

απο ρευμα θα αυξηθουν οι απαιτησεις σε σχεση με αυτον που εχω τωρα????

ρωταω γιατι συνηθως τον εχω ανοιχτο ενα 10ωρο τη μερα

Θα μειωθούν σε νούμερα που δεν σε απασχολούν  :)

Η 7870 που λέτε είναι σαφώς καλύτερη επιλογή στο sweet spot τιμών που αγοράζουν οι περισσότεροι gamers αλλά η 7950 είναι καλύτερη αλλά και ακριβότερη κ.ο.κ.ε Το θέμα είναι 1)τι χρήματα θα διαθέσει ο άλλος 2)τι είδους απαιτήσεις έχει και κατά πόσο χρειάζεται αυτό που θα πάρει.

• Like 3
Δημοσ.

bump επειδη εκανα research στις υποψηφιες καρτες γραφικων και παντα κοιταω το value for money πριν αγορασω κατι :P, βρηκα πολλα κακα σχολια για την 7850 και με προβληματισαν. σκεφτομαι δηλαδη οτι ειναι πιο φτηνη 30-40 νομιζω απο την 7870 αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει. οποτε αμφιταλαντευομαι κατα πρωτον ή να παρω την 7770 ή να μου προτεινετε καμια αλλη (να ψαξω εγω δηλαδη και να μου πειτε αν ταιριαζει με το συστημα κλπ κλπ ) η να το καθυστερησω κανα μηνα και να παρω την 7870. στο τελευταιο δινω ελαχιστες πιθανοτητες γιατι ανεβαινει αισθητα το μπατζετ και σκεφτομαι οτι αν στο μελλον δεν σηκωνει τα παιχνιδια που θα θελησω να παιξω η καρτα απλα δινω αλλα 150Ε κ παιρνω αλλη.

αυτο που με προβληματιζει με την 7770 ειναι το 1gb μνημη που εχει ενω οι αλλες εχουν 2.

μπορει να μου εξηγησει κανεις πως επηρεαζει αυτο?

Δημοσ.

Τι κακα σχολια βρηκες για την 7850? Ειναι μια πολυ καλη αγορα στα χρηματα της, θα σου επιτρεψει να παιζεις ολα τα καινουρια games με ultra settings, ισως χωρις AA, σε 1080p. Η 7870 συμφερει περισσοτερο, αλλα αν δεν σου φτανουν τα χρηματα δεν αποτελει σοβαρο λογο να πεσεις στην 7770, η οποια, ενω ειναι καθόλα τιμια αγορα, υστερει αρκετα σε επιδόσεις απο την 7850. Η εξτρα μνημη βοηθαει απλως στο να διατηρουνται τα fps ενω ανεβαζεις AA στα 1080p, σε μεγαλυτερες αναλυσεις όμως ειναι απαραιτητη. Μιλαμε για καρτες όμως απο 7850 και πανω, σε πιο αδυναμες δεν εχουν καμια απολυτως διαφορα, καθως τοτε τερματιζει πρωτα η ιδια η καρτα σε hight settings.

Long story short, εφόσον εχεις τα χρηματα μην παρεις χειροτερη καρτα απο την 7850. Αν εχεις για την 7870 προτιμησε την, κοστιζει 215:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32696&cat=5

Αλλιως μην το σκεφτεσαι περισσοτερο ουτε αξιζει να περιμενεις, παρε την 7850 που εχω στη συνθεση στα 183 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...