manos89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 γεια ξανα. αυριο θα εγκαταστησω Site: http://www.skroutz.gr/s/449199/Arctic-Freezer-A30.html">αυτην την ψυκτρα.κανα τιπ για το τι να προσεξω?επισης σε ενα βιντεο που εδειχνε πως να την εγκαταστησεις ( )εβαζε την θερμοαγωγιμη παστα πανω στην ψυκτρα. να κανω το ιδιο?επισης να πω οτι παρατηρω τις θερμοκρασιες και σε idel κατασταση ειναι περιπου στους 22 - 28 βαθμους αλλα οταν τρεχω πχ ακομα και το nba 2k13 φτανει μεχρι 64-65. να κανω υπομονη και να μην παιξω σημερα μην γινει τιποτα? για την αφαιρεση της προηγουμενης παστας διαβασα οτι την "τραβαω" με χαρτι και μετα την ξανα σκουπιζω με ενα χαρτι που εχει οινοπνευμα. ισχυει αυτο ε? καναν περιορισμο με χρονικες διαρκειες εχουμε? του στυλ την σκουπιζεις με οινοπνευμα και περιμενεις μιση ωρα να στεγνωσει.με τον επεξεργαστη θα εχω κανα θεμα? θα πρεπει να τον βγαλω? θα πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενα ωστε να μην στραβωσει τιποτα? ειχα και αλλες αποριες και ελπιζω να τις θυμηθω μεχρι αυριο
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πριν βγάλεις τη ψύκτρα περίστρεψε την με τρόπο δεξιά-αριστερά μη πάρει μαζί και τον επεξεργαστή λόγω πάστας.
manos89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 για τον καθαρισμο της παλιας παστας δεν εχω οινοπνευμα αλλα διαβασα οτι κανει και το ασετον. να το κανω ετσι?
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 To ασετον συνηθως περιεχει και καποια ποσοτητα λαδιου.δεν θα το συνηστουσα.πεταξου σε ενα φαρμακειο και παρε καθαρο οινοπνευμα.
manos89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 πηρα οινοπνευμα αλλα 70 βαθμων. επισης μου ειπαν να παρω καθαρο ασετον που δεν περιεχει λαδι. θα εχω προβλημα με το οινοπνευμα?
manos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 την εβαλα την ψυκτρα και ολα κομπλε. 2 πραγματα με προβληματιζουν1) στις οδηγιες ελεγε να βαλεις 4! σειρες θερμοαγωγιμη παστα και εμεις βαλαμε την κλασσικη ποσοτητα δηλαδη εναν σχετικα μεγαλο κοκο στη μεση2) οταν ξεκιναει ο υπολογιστης ο επεξεργαστης για 5 δευτερολπτα δουλευει σε 50% load και μετα πεφτει κανονικα. χωρις να ανεβαινει η θερμοκρασια παρ'ολα αυταπαντως στο farcry3 για κανα 20λεπτο με load να λεει 60-70% δεν ξεπερασε τους 40 βαθμους
Mikeasdf Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες.Το load στην εκκίνηση συμβαίνει μάλλον γιατί έχεις βάλει προγράμματα να ξεκινάνε με το startup του υπολογιστή. Όσο για την πάστα, και 'γω έτσι την είχα βάλει και είναι κομπλε.
manos89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 οποτε κομπλε. δεν εχω βαλει προγραμματα παντως. ειναι οπως ηταν πριν και μου φαινεται οτι δεν ξεκιναγε με τοσο load. ας ελπισουμε απλα να μην το ειχα παρατηρησει
Mikeasdf Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ρίξε μια ματιά στο msconfig > εκκίνηση στοιχείων & υπηρεσίες (οχι υπηρεσίες της microsoft).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα