bluesattack Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Mετα το υγρο πυρ ολα τα υπολοιπα φανταζουν...κοινοτυπα 1
Gtr34 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Insomnia χωρίς τρολάρισμα είναι ψωμί χωρίς αλεύρι.
parsifal Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Μην παιδεύεστε τόσο μωρέ. Άμα ένα τρολλ ανοίξει σοβαροφανές θέμα, μπορεί η συζήτηση να γίνει κανονικά αγνοώντας τον σκοπό του TS/troll. Στην πορεία, αν φανεί ότι τρολλάρει ασύστολα, θα μας αφήσει, αλλά η συζήτηση θα έχει ήδη πάρει το δρόμο της μεταξύ των σοβαρών πόστερζ. Σωστό ΚΑΙ πονηρό! 2
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 υπήρξε και η εποχή που το μπλά μπλά είχε διαγραφεί παντελώς... και επανήλθε . Για τους παλιούς που θυμούνται. 2
alex_000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Παλιότερα το internet ήταν κάτι που έπρεπε να ασχοληθείς για να γνωρίζεις και να κατανοήσεις, όχι μόνο το internet αλλά και οι υπολογιστές γενικότερα. Όποτε στην πλειοψηφία το ότι έβλεπες κάποιον στο internet σήμαινε αυτόματα ότι δεν ήταν μέρος της μάζας. Δεν ήταν ο καθυστερημένος που είναι θαύμα το ότι καταφέρνει να γράφει σωστά το όνομά του, γιατί η δυσκολία πρόσβασης φίλτραρε τους καθυστερημένους (που λυπάμαι αλλά είναι η συντριπτική πλειοψηφία). Σήμερα ο καθένας αγοράζει ένα iphone και μπαίνει στο internet να πει την μαλακία του, και η μόνη λύση είναι forums με trial membership και exclusive membership αλλά αυτό καταστρέφει το bussiness model του insomnia (μη μου πει κανείς ότι εδώ κάνουν "λειτούργημα". Πρέπει να φάνε οι άνθρωποι). Παρόλα αυτά εγώ θεωρώ το αντίθετό από τον OP. Θεωρώ ακόμα το insomnia ως ένα από τα λίγα μέρη που μπορώ να κάνω μια σοβαρή συζήτηση και ακόμα και αυτοί που διαφωνούν μαζί μου (οπότε είναι εξ ορισμού λάθος ) , αναπτύσσουν σοβαρές απόψεις η βλακώδεις απόψεις με σοβαρό και τεκμηριωμένο τρόπο. Επίσης ο καθένας από εμάς έχει αντίληψη και μπορεί να ξέρει τι να περιμένει και να φιλτράρει τι διαβάζει. Αν μπαίνεις στο thread του ΠΑΟΚ η στο θρεντ που ρωτάει τι είδος ποδιού έχεις είναι δικό σου φταίξιμο που δεν σου αρέσει το περιεχόμενο, καθώς όπως είναι λογικό, πρέπει να περιμένεις ότι δεν θα βρεις μέσα την λύση του κυπριακού. Από την άλλη μεριά άλλα θέματα όπως το fitness thread, και θέματα που ασχολούνται με κοινωνικά ζητήματα όπως επαγγελματικά, μισθολογικά, θεολογικά, ήθικο κοινωνικά είναι σίγουρο ότι θα βρεις σοβαρά άτομα να ανταλλάξεις μια άποψη είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί τους. Εγώ που είμαι ξενιτεμένος και τελείως μόνος, δεν συναναστρέφομαι με κανέναν εκτός internet (& εκτός δουλειάς). Το θεωρώ άτοπο και χάσιμο χρόνου λόγω πιθανοτήτων, καθώς εξ ορισμού η πιθανότητα να βρεις κάποιον σοβαρό είναι 1% οπότε προτιμώ να ξοδεύω τον χρόνο μου αλλιώς (το ότι είμαι τέρμα μισάνθρωπος και τρομερά introvert τύπος επίσης δεν βοηθάει) . Να σου πω την αλήθεια συχνά εκπλήσσομαι με την διαφορά επιπέδου ατόμων εδώ μέσα με τους "έξω" και χαίρομαι που τουλάχιστον όσο λίγοι και να είναι, υπάρχουν. οπότε συγκεντρώσου στο half full part of the glass. (λολ ρε τι το ξεθάψατε και κάθισα και έγραψα σε 4ων μηνών θέμα, νόμιζα ηταν φρέσκο) 5
Razor_7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εγώ που είμαι ξενιτεμένος και τελείως μόνος, δεν συναναστρέφομαι με κανέναν εκτός internet. WAT?
funbreaker Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Επίσης ο καθένας από εμάς έχει αντίληψη και μπορεί να ξέρει τι να περιμένει και να φιλτράρει τι διαβάζει. Αν μπαίνεις στο thread του ΠΑΟΚ η στο θρεντ που ρωτάει τι είδος ποδιού έχεις είναι δικό σου φταίξιμο που δεν σου αρέσει το περιεχόμενο, καθώς όπως είναι λογικό, πρέπει να περιμένεις ότι δεν θα βρεις μέσα την λύση του κυπριακού. Από την άλλη μεριά άλλα θέματα όπως το fitness thread, και θέματα που ασχολούνται με κοινωνικά ζητήματα όπως επαγγελματικά, μισθολογικά, θεολογικά, ήθικο κοινωνικά είναι σίγουρο ότι θα βρεις σοβαρά άτομα να ανταλλάξεις μια άποψη είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί τους. Κι εκεί που θα έλεγα τι ωραία που τα λες και πόσο συμφωνώ έρχεσαι και θίγεις το thread του ΠΑΟΚ και το ποδοthread. :-D 1
Sellers Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 υπήρξε και η εποχή που το μπλά μπλά είχε διαγραφεί παντελώς... Και ειμαστε οκ και με την τροικα που θέλει απολύσεις τουλάχιστον 2 mods μέχρι τον Σεπτέμβριο. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Συμφωνώ κι εγώ παιδιά, πολλά τρόλλ μαζευτήκανε στο φόρουμ, κάτι πρέπει να γίνει! Και η λογική μην τα ταϊζεται δεν στέκει, γιατί το καλό τρόλλ πάντα θα βρίσκει το φαί του... Ξεθάβουμε τα τρολοθρέντια Ρέιζαh?
Razor_7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ξεθάβουμε τα τρολοθρέντια Ρέιζαh? Γιατί ρε δεν έχω δίκιο? Πάει και φτιάχνει ο άλλος λογαριασμό με μηδέν μηνύματα μόνο και μόνο γαι να τρολλάρει. Και το θέμα είναι ότι νομίζει ότι τρολλάρει, σαν τον Nightpower ένα πράμα...
redhotstef Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 αλλά αυτό καταστρέφει το bussiness model του insomnia (μη μου πει κανείς ότι εδώ κάνουν "λειτούργημα". Πρέπει να φάνε οι άνθρωποι). και που ειναι οι διαφημισεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα