brickoman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μισο λεπτακι, τι δουλεια εχουν οι Μοντς με το πόσο μπετοβλακας γίνεται κάποιος πίσω απο την ανωνυμία του ιντερνετ; Θα πρέπει να ειναι πανω απο τον καθένα μας; Δικη τους ζωη δεν εχουν; Εμεις λογική και ψήγματα αυτολογοκρισίας δεν μπορουμε να αποκτήσουμε; Λεμε λεμε λεμε...Δείχνουμε απο δω δείχνουμε απο κει και παλι στα ιδια μένουμε. Οτι υπεύθυνοι είμαστε ολοι και ο καθένας ξεχωριστά! Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ αλλά εδώ όχι. Ο λόγος ύπαρξης των (s)mods είναι για να τηρούνται αυτά. Όταν όμως ούτε καν οι ίδιοι δεν τα τηρούν και πολλές φορές δεν δίνουν καν σημασία στις αναφορές μας, τότε δεν γίνεται, όσο κι εάν το θέλουμε και εάν προσπαθήσουμε, να αλλάξουμε όλο το forum (και τα μυαλά κάποιων συντονιστών). Ή δεν θα δίνουμε καθόλου σημασία στους όρους χρήσης και στους κανονισμούς (δηλαδή θα επικρατεί ένα χάος) ή ότι λέμε και ότι κάνουμε θα είναι σύμφωνο με τους όρους χρήσης (και εάν δεν είναι, έρχονται οι (s)mods και πράττουν ανάλογα). Αυτό το μισό-μισό που γίνεται τώρα (δηλαδή ένα μπάχαλο και όταν κάποιος (s)mod θελήσει, τραβάει κάνα κλείδωμα ή/και κάνα post delete) δεν γίνεται να συνεχιστεί. Και επαναλαμβάνω, όσο φταίμε εμείς, άλλο τόσο φταίνε και οι (s)mods που δεν μας έβαλαν στην θέση μας (για διάφορους λόγους) όταν έπρεπε. Τον hal τον γνωρίζω προσωπικά και είναι πολύ καλό παιδί, και πραγματικά θλίβομαι όταν βλέπω το insomnia που παρακολουθώ μία δεκαετία, να παρακμάζει έτσι. 1
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σόρρυ, αλλά επειδή είναι το παιδί μου το ράδιο, άσχετα αν το παράτησα μια νύχτα που βρεχε στην πόρτα του Lucifer, οφείλω να το υπερασπιστώ και να σε ρωτήσω, τι το κακό έχει σαν ιδέα; Αν δεν το ξεχωρίσεις και το αφήσεις στο context που το έγραψα θα καταλάβεις. Κάποτε το Insomnia ήταν forum τεχνολογικό, τώρα είναι λίγο από όλα με βάρος στη τεχνολογία. Το socializing μπορεί να γίνει και εκτός του συγκεκριμένου forum και οι ομάδες και οι κλίκες και τα likes και οι σκακιστικοί σύλλογοι insomnias και οι γκόμενες και τα σκυλάκια και το πως ξυρίζω τις τρίχες μου. Θες ένα offtopic radio ? κάντο κάνε και μια σελίδα σε wordpress για αυτό και "όποιος θέλει παιδιά ας μπει". Θες ερώτηση για που να κάνεις τατοο το όνομα του κεφτεδούλη σου ? παίζουν πολλά πιο proper μέρη να ρωτήσεις. Θες να πεις για αθλητικά ? πήγαινε βρίσε τους χοντρούς στο Sportfm. Δεν κάνω επίθεση σε όποιους κάνουν αυτά τα ποστ/threads/whatever εδώ. Αν κατηγορώ κάποιον είναι τους ιδιοκτήτες γιατί αυτοί οι ίδιοι επιδίωξαν τις αλλαγές του ινσομνια. Αλλά και αυτοί μεγάλωσαν και μεγαλώνοντας αλλάζουμε και σκεφτόμαστε περισσότερο πως θα καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας παρά την παιδική μας κ@βλάντα. Και στη τελική δικό τους είναι το μαγαζί και καλά κάνουν. Με πειράζει αλλά το δέχομαι και δεν παραπονιέμαι. Όμως αυτό που τελικά θέλω να πω ότι είναι το να κατηγορούμε το τρολλινγκ (σιγά το τρόλλινγκ κάποτε είχαμε dividi από την CIA), να κάνουμε ποστ με ύφος καρδινάλιου ότι απαγορεύεται το trollin μην θιχτεί καμιά ευαίσθητη ψυχή, να τρέχουμε να κλειδώσουμε ένα αστείο, ίσως και γελοίο topic even μην τυχόν σπιλωθεί το σοβαροφανές πρόσωπο του ινσομνια είναι χαζό (και εκφράζομαι κομψά) όταν το ινσομνια έχει αλλάξει τόσο πολύ. PS. έχω ένα ψιλοθέμα με την συγκέντρωση γιαυτό το συντακτικό μου είναι for the festivals.
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ αλλά εδώ όχι. Ο λόγος ύπαρξης των (s)mods είναι για να τηρούνται αυτά. Καταλαβαίνεις πως αν πρέπει να τηρηθούν "αυτα", το μήνυμά σου πρέπει να διαγραφεί, έτσι; Κάπου εκει γράφει πως πρέπει να αποδέχεσαι τις τελικές αποφάσεις των διαχειριστών, επίσης οποιαδήποτε διαφωνία εχεις να την στείλεις πμ. (Ή κάπως ετσι τελος πάντων, δεν εχω διαβάσει ποτε τους κανόνες, απλα βασιζόμουν στη κοινή λογική) Βλέπεις που το πάω; Αυτα απο μένα την άποψή μου την είπα για το θέμα. Φιλικα
brickoman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Καταλαβαίνεις πως αν πρέπει να τηρηθούν "αυτα", το μήνυμά σου πρέπει να διαγραφεί, έτσι; Κάπου εκει γράφει πως πρέπει να αποδέχεσαι τις τελικές αποφάσεις των διαχειριστών, επίσης οποιαδήποτε διαφωνία εχεις να την στείλεις πμ. (Ή κάπως ετσι τελος πάντων, δεν εχω διαβάσει ποτε τους κανόνες, απλα βασιζόμουν στη κοινή λογική) Βλέπεις που το πάω; Αυτα απο μένα την άποψή μου την είπα για το θέμα. Φιλικα Γιατί να διαγραφεί το ποστ μου; Έκανα κάτι κατά των όρων χρήσης; Όχι. Σέβομαι την τελική κρίση των συντονιστών, απλά το να ακολουθούν κι αυτοί τους κανόνες δεν έχει να κάνει με την κρίση κάποιου, αλλά με το πόσο σωστός και δίκαιος θέλει να είναι. Π.χ. Έτσι όπως μου απαγορεύεται να βρίζω μάνες κτλ, έτσι να απαγορεύεται και στους (s)mods. Δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτό που ζητάω, ούτε κάτι εκτός των όρων χρήσης. Εάν είναι να διαγραφεί το ποστ μου καλώς, αλλά να διαγραφούν και όλα τα υπόλοιπα ποστ τα οποία ήταν κατά των κανόνων του forum (ακόμα και ποστ των (s)mods).
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Elric, το Insomnia, όπως θα θυμάσαι και βάσει της ημερομηνίας εγγραφής σου, μόνο για ένα μικρό (συγκριτικά) διάστημα υπήρχε χωρίς το ΜπλαΜπλα. Όχι πως έχει τόση σημασία κατ' εμέ, μιας και αν έχεις 200 subfora με αμιγώς τεχνολογική και σαφώς συγκεκριμενοποιημένη κατεύθυνση, δεν είναι το ένα subforum γενικής συζήτησης που αναιρεί τη φύση του forum/site. Αίμα και ψυχές btw. 3
Adon1s Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικά μπαίνω τόσο καιρό 3 χρονια σχεδόν νομίζω , στο Insmomnia , επειδή τότε βρ'ηκα τον "παράδεισό" μου . Και τι εννοώ Το Ινσόμνια , ήταν και είναι ενα forum , το μοναδικό για εμένα που με κάλυπτε και με κάνει να περνάω καλά . Το μονο φορουμ που εχει ποικιλλη θεματολογία , πέραν του χαρακτηρα της . Δηλ ειναι κατα βαση τεχνολογικο , αλλα στο Μπλα Μπλα θα μιλησεις και για σκακι , θα ανεβάσεις κανα ανεκδοτο , θα πεις καμια τρολλιά , θα ρωτησεις για το ξύρισμα , θα ρωτήσεις για τις απεργίες , θα ρωτήσεις πού θα βρείς ροζ μεντεσέδες , που θα βρεις γραμματόσημα κλπ κλπ Επίσης είναι απο τα λίγα forum , τουλάχιστον απο αυτά που έμπαινα τότε , που δεν ετρωγες μπάν και δεν σου έσβηναν μηνύματα στα οποία είχες "κακές λέξεις" , πχ μαλάκας , αρχίδια κλπ στα όρια του επιτρεπτού . Επίσης υπάρχει καλαμπούρι στα πλαίσια της "παρέας" , πράγμα πολυ καλό και ευχάριστο . Βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις των άλλων άκρων . Της απαξίωσης , της καταστροφής θεμάτων , των ηλιθίων που έχουν άποψη για όλα τα θέματα , των μπαχαλάκηδων κλπ κλπ Το θέμα είναι να τηρούνται οι ισσοροπίες . Και τώρα περνάω καλά , αυτο που με στεναχωρεί ωστόσο είναι το γεγονός οτι εχουν αρχίσει να μειώνονται τα ενδιαφέροντα θέματα στο μπλα μπλα , να αυξανονται τα ανούσια θέματα και γενικά να υπάρχει μια βαρεμάρα και μια αποχη (νομιζω δηλαδη) , προφανως γιατι πλέον , ενω παλαιότερα αν ανοιγοταν θέμα με τίτλο " πως θα φτιάξω τζίβες ;; " , προφανώς και θα υπηρχαν ατομα που θα συμβουλέψουν , θα εκφρασουν απορίες κλπ , ενω τώρα θα πεταχτουν διάφοροι που θα λένε περι βρωμιάς , περι αναρχισμού κλπ και θα το καταστρέψουν . Αποτέλεσμα , να γραφουν ολοι ibtl , και εν τέλει να κλειδώνεται . Το κελιδι , να τηρουνται οι ισσοροπίες , και οι ασχετοι με αποψη σε ολα τα θεματα να μην χωνονται . 1
mary Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 @brickoman γράψε ένα απτό παράδειγμα αυτού που λες, ότι smod/mod βρίζει. Αλλιώς σταματά να δημιουργείς θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όσο για ότι ξέρεις τονHal, μη περιμένεις κάνεις να σε πιστέψει όπως σε πίστεψε για το ότι ξέρεις τον Lucifer... Μα τι ότι ξανά γράφεσαι σημαίνει ότι δε δέχεσαι και δε σέβεσαι την απόφαση την απόφαση του κάθε μοντ. Όσο για τις κλικες που γράφτηκε, δε πιστεύω πως υπάρχουν ή μάλλον είναι 2: μια αυτήν της διαχειριστικής ομάδας και μια των απλών χρηστών. Πιστέψτε με, λειτουργούν περισσότερο αντικειμενικά από όσο νομίζετε.
brickoman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 @brickoman γράψε ένα απτό παράδειγμα αυτού που λες, ότι smod/mod βρίζει. Αλλιώς σταματά να δημιουργείς θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όσο για ότι ξέρεις τονHal, μη περιμένεις κάνεις να σε πιστέψει όπως σε πίστεψε για το ότι ξέρεις τον Lucifer... Μα δεν είπα ότι βρίζουν! Απλά παράδειγμα έδωσα για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ. Δεν σας ανάγκασα να πιστέψετε αυτά που είπα ποτέ μου, αλλά και ο ίδιος ο κων/νος μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό που είπα. Και δεν δημιουργώ θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Διάβασε τους όρους χρήσης και ψάξε λίγες σελίδες πριν στο oot να δεις ποιός smod δεν τους ακολουθούσε και έθιγε εμένα και την προσωπικότητά μου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα επειδή τύχαινε να αφορά κι εμένα. Θυμάμαι οι κανόνες να απαγορεύουν ΡΗΤΑ τα post με πολιτικό περιεχόμενο. Ακόμα και τώρα μπορώ να σου παραθέσω χίλια δυο ποστ με τέτοιο περιεχόμενο που δεν έχουν διαγραφεί. Το γνωρίζω ότι οι (s)mod είναι κι αυτοί άνθρωποι και δεν γίνεται να βρίσκονται 24/7 στο insomnia, αλλά όταν κάνουμε αναφορά προκειμένου να τους βοηθήσουμε, αλλά τις αγνοούν κι αυτές, τότε κάτι δεν δουλεύει καλά, δεν νομίζεις; Και το Λούσι πραγματικά το έχω δει από κοντά, ότι και να λέει
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 brickoman, ποσα ban εχεις φαει για trolling, τα εχεις μετρησει ? 1
brickoman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 brickoman, ποσα ban εχεις φαει για trolling, τα εχεις μετρησει ? Ούτε ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να μετρήσει τα ban μου, αλλά κανένα δεν ήταν για trolling.
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 @brickoman γράψε ένα απτό παράδειγμα αυτού που λες, ότι smod/mod βρίζει. Αλλιώς σταματά να δημιουργείς θέματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όσο για ότι ξέρεις τονHal, μη περιμένεις κάνεις να σε πιστέψει όπως σε πίστεψε για το ότι ξέρεις τον Lucifer... Μα τι ότι ξανά γράφεσαι σημαίνει ότι δε δέχεσαι και δε σέβεσαι την απόφαση την απόφαση του κάθε μοντ. Όσο για τις κλικες που γράφτηκε, δε πιστεύω πως υπάρχουν ή μάλλον είναι 2: μια αυτήν της διαχειριστικής ομάδας και μια των απλών χρηστών. Πιστέψτε με, λειτουργούν περισσότερο αντικειμενικά από όσο νομίζετε. oh well 1
tritonas00 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ούτε ο Τσακ Νόρις δεν μπορεί να μετρήσει τα ban μου Αρα οι διαχειριστες που "κατηγορεις", κανουν μια χαρα την δουλεια τους. 3
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Όσο για τις κλικες που γράφτηκε, δε πιστεύω πως υπάρχουν ή μάλλον είναι 2: μια αυτήν της διαχειριστικής ομάδας και μια των απλών χρηστών. Πιστέψτε με, λειτουργούν περισσότερο αντικειμενικά από όσο νομίζετε. Δεν υπάρχουν κλίκες ρε παιδιά, τουλάχιστον βρείτε άλλη λέξη, γιατί η λέξη «κλίκα» εδώ έχει κακιά έννοια και δεν ανταποκρίνεται, σε καμιά περίπτωση, στην πραγματικότητα, ούτε από μεριάς χρηστών ούτε από μεριάς mods, εκτός από του Alexzzz που μας κάρφωσε πισώπλατα...;ρ 1
brickoman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Αρα οι διαχειριστες που "κατηγορεις", κανουν μια χαρα την δουλεια τους. Μα δεν είπα ότι έκαναν λάθος που μου έριξαν ban (εκτός από μία φορά που πραγματικά δεν είχα κάνει τίποτα), ίσα-ίσα που πολλές φορές προκαλούσα κι εγώ ο ίδιος. Εγώ τους κατηγορώ που αφήνουν threads/posts αντίθετα από τους όρους χρήσης και διαγράφουν/κλειδώνουν άλλα πολύ πιο ουσιώδη. Για να σου δώσω να καταλάβεις, στο τοπικ με την δίκη των αστυνομικών όταν έμαθε ο άλλος ότι είμαι στρατιωτικός άρχισε επί 14 σελίδες να με αποκαλεί παλιοφασίστα (κάτι το οποίο απαγορεύουν οι όροι χρήσης -- δες πιο προηγούμενο ποστ μου) και δεν έγινε τίποτα, ούτε ένα post delete ή κάποια προειδοποίηση, ενώ σε ένα άλλο τόπικ, όταν άρχιζαν να σκοτώνονται και τους είπα να σταματήσουν, μου το έσβησαν και μου έβαλαν και προειδοποίηση. Άρα όχι, δεν κάνουν συνέχεια μια χαρά την δουλειά τους. Επιλεκτικά όμως την κάνουν. Κατάλαβες τι θέλω να πω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα