status Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μία σημείωση, o afentikos7 μπορεί να χε τις γνωστές αιρετικές του απόψεις, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν μυθομανής, χαζούλης μπορεί, λοβοτομημένος σίγουρα, αλλά μέσα σε αυτό το συμφερτό εξέφραζε την άποψη του. Εδώ έχουμε καταλήξει να υπάρχουν χρήστες που να ψεύδονται συστηματικά, χωρίς κάποιο λόγο, να τους το επισημαίνεις ότι ψευδονται και να προσπαθούν να καλύψουν το ψέματα με ένα ακόμα μεγαλύτερο... ... *Το μηρικαστικό δε θυμάμαι πως γράφεται. Μηρυκαστικό. ;ρ Κοίτα, σε μερικά άτομα, μέχρις εκεί φτάνει το νιονιό τους..
Gtr34 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Βγαλτε το ΄΄Mου αρεσει΄΄ και θα μειωθουν τα τρολλαρισματα 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Για μένα το περίεργο θα ήταν, μετά από οκτώ χρόνια στο insomnia, να μην έχει αλλάξει κάτι. Εδώ άλλοι ξενιτεύτηκαν, άλλοι παντρεύτηκαν, χώρισαν (Γιατί να μου το κάνει αυτό εμένα η Aθηνά μου;) απέκτησαν παιδιά. Κι όμως, για κάποιο λόγο, μας φαίνεται παράξενο ή "κρίμα" που το insomnia "άλλαξε" και "δεν είναι όπως παλιά". Για κάποιο σουρεάλ λόγο, δηλαδή, ενώ αλλάζουν τα πάντα, μια κοινότητα σε ένα κατ' εξοχήν "ευμετάβλητο" χώρο όπως το διαδίκτυο, θα έπρεπε να μείνει ίδια... Δεν αισθάνομαι καμία ανάγκη να ευλογήσω τα (συντονιστικά) γένια μου, αλλά νομίζω πως τα προβλήματα δεν είναι τόσο οξυμένα όσο αισθάνονται ορισμένα μέλη. Εξάρσεις χαζομάρας υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Ο ευκολότερος τρόπος αντιμετώπισης είναι να μη δίνει κανείς σημασία, εφόσον είναι απλά ανοησίες αυτά που γράφονται (για σοβαρότερα θέματα υπάρχουν και οι αναφορές, εφόσον το "επιτρέπουν" οι ευαισθησίες του καθενός). Δεν έχω δει κανένα "τρολ" να κάνει κουβέντα με τον εαυτό του. Πάντα αυτοί που δεν αντέχουν και απαντάνε/ σχολιάζουν τις ανοησίες είναι αυτοί που τους δίνουν πάτημα να γράφουν όλο και πιο εξωφρενικά (ή απλώς βλακώδη) πράγματα. Αυτοί που νοσταλγούν το "παλιό μπλα-μπλα" ενδεχομένως να μην πρόλαβαν, ή να (προτιμούν να) μη θυμούνται καταστάσεις όπως τους επικούς καυγάδες (και το reset) στα αθλητικά, τις επιδρομές από σκιούρους και άλλα τρωκτικά που μας ταλαιπωρούσαν με το spam τους για καιρό, τους διάφορους αλεξιπτωτιστές που διαφημίζανε τα μαγαζιά τους ή την τρέλα τους. Παράλληλα, όπως ορθά επισημάνθηκε, λειτουργούμε το τελευταίο διάστημα σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, ως κοινωνία. Παίζει κι αυτό το ρόλο του, αν και νομίζω πως συνολικά, και παρά τις δεδομένες διαφωνίες μας (μόνο σε κάτι όμορφους παραδείσους του 20ου αιώνα όλοι "συμφωνούσαν" και συντάσσονταν με τη μία και μόνη αλήθεια) γενικά δεν υπάρχει κακό κλίμα. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο το επίπεδο των συζητήσεων; Σαφώς. Θα μπορούσε να είναι χειρότερο; Σαφέστατα. Εν πάσει περιπτώσει, κάποια στιγμή φεύγουν μέλη, γιατί μεγάλωσαν, βαρέθηκαν, βρήκαν στέκια που τους ταιριάζουν καλύτερα, κι εμφανίζονται νέα. Έτσι πάει το πράγμα. Και η νοσταλγία είναι απόλυτα φυσιολογική ανθρώπινη αντίδραση, αρκεί να μην το παρακάνουμε, εξιδανικεύοντας καταστάσεις. 11
Lucifer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχω δει κανένα "τρολ" να κάνει κουβέντα με τον εαυτό του. QFE 1
UncleBens Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Αδέρφια, είναι γνωστό πως όλες και όλοι μας, είμαστε όμορφοι, ετοιμόλογοι, έξυπνοι, εύστροφοι, ποθητοί, εν ολίγοις και γαμώταπαιδιαναουμε, αλλά είμαστε και πάνω από 200000 κόσμου (μπαίνουμε άνετα στη βουλή) με διαφορετική γαματοσύνη ο καθένας μας. Αλλά από την πολλή γαματοσύνη, έχουμε αρχίσει να γαμάμε τη μάνα του φόρουμ (κι ειδικότερα του μπλαμπλα). Μέχρι σχετικά πρόσφατα, γινόντουσαν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ανταλλάγες απόψεων, σε διάφορους τόνους, αλλά ήταν συζητήσεις. Συζητήσεις, που μέσα σε κάποιες άκρες μας έχουν κάπως επηρρεαστεί. Όλοι έχουμε τις προσωπικές μας συμπάθιες και αντιπάθιες, άλλοι έγιναν φίλοι και φτιάχνουν βασιλόπιτες (για άγνωστους), άλλοι απέκτησαν ροζ κινητά κι αρκούδια κι άλλα πολλά παρόμοια περιστατικά. Αλλά αυτές οι καταστάσεις και τα συναισθήματα δημιουργήθηκαν μέσα από την ανταλλάγη απόψεων, γνώσεων, λιγοστών αλλά επιτυχημένων ατακών, μέσα στα πλαίσια του φόρουμ και της συζήτησης. Προσωπικά, δεν έχω συναντήσει κανέναν από το φόρουμ, αλλά υπάρχουν χρήστες που εύκολα θα μοιραζόμουν το κρασί μου μαζί τους. Πια έχει καταντήσει αυτοσκοπός το φτηνό καλαμπούρι, το ξεκατίνιασμα, το βλακώδες χυδαίο άστειο, η αυτοπροβολή και αρκετά ακόμα χαμερπή. Γράφουμε χωρίς να σεβόμαστε το χώρο που μας φιλοξενεί, το χρόνο των συμφορουμιτών μας που θα μας διαβάσουν ή ακόμα και τηνπροσωπική μας αισθητκή σε κάποιες περιπτώσεις. Προσωπικά, μου λείπει το ινσόμνια του παρελθόντος, με το υψηλό επίπεδο, με το σεβασμό μεταξύ των χρηστών, με την ανταλλάγή τεκμηριωμένων απόψεων (ελάχιστα είναι τα θέματα που παραμένουν σε αυτό το επίπεδο, διαβάστε πχ για το NBA, να καταλάβετε τι εννοώ). Σε τίποτα από όλα αυτά, δεν μπορούν πραγματικά να κάνουν κάτι οι διαχειριστές, είμαστε υπερβολικά πολλοί, αλλά όλοι έχουμε τη στοιχειώδη λογική να καταλάβουμε πότε πάμε να γράψουμε μια μαλακία και πότε κάτι το καλό... Ε ας την εκμεταλλευτούμε. Με σεβασμό προς όλους. έχεις δίκαιο σε αυτά που λες (υποθέτω)... αλλα μονο στην σκέψη ότι αυτό το topic το γραφεις εσύ συγκεκριμένα με πιάνουν τα γέλια και έτσι δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το post σου... αλλα νομίζω ότι έπιασα τι θες να πεις οποτε θα συμφωνήσω.. lol πάντως 0 σεβασμός το μονο που λείπει τώρα είναι να δω τον τοξοβόλο να μας κάνει κανένα κήρυγμα κατά της ομοφυλοφιλίας
mary Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ας γραψω και εγω τη γνωμη μου... Ειμαι γραμμενη στο φορουμ εδω και 4 περιπου χρονια αλλά ενεργη περιπου 1-1,5 χρονο. Το μπλα μπλα απο τοτε που το ειδα εξυπηρετει τον σκοπο που ανεφερε ο συμφορουμιτης: .......Σε αυτό πιστεύω συνεισφέρει και το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ γιατι αντί να έρθει ο καραγκ@!@ σε ένα καλό θέμα σε έναν άλλο τομέα και να πεί ότι μ@!#@@ του κατέβει και να το καταστρέψει, έρχεται στο Μπλα Μπλα και ανοίγει θέμα. Άρα εγω θεωρώ μια χαρά κάνει την δουλειά του. Δυστυχως δλδ, ειναι σα καφενειο, αλλά οχι απαραιτητα με την κακη εννοια ή την εννοια του γηπεδου. Μπαινει ο καθενας να γραψει/διαβασει τη χαζομαρα του και ενδεχομενως να γελασει. Τωρα, αυτο που καταλαβα ειναι πως το προβλημα εντοπιζεται σε μερικα ατομα τα οποια ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δε καταλαβαινουν τη χαζομαρα που τους δερνει και θιγονται και αν τους πουν τρολ, ενω νομιζουν οτι ειναι σουπερογαμάτα και για τα οποια ισχυει αυτο που ειπε ο τουφας: To προβλημα για μενα ειναι οτι μερικοι δεν ξερουν τι ειναι trolling και νομιζουν το να πουν μια χαζομαρα σε καποιον ειναι trolling. Τα μπαναρισματα κλπ σε καμια περιπτωση(οπως εξαλλου εχει αποδειχθει απο ορισμενους) δεν ειναι τροπος "τιμωριας", οπότε και αυτά στην ουσια ακυρωνουν ακομα και το απλο κλικ του μοντ... Μονος τροπος εναντια σε αυτά, ειναι αυτο που εγραψε ο cossutius,αν και στο τελος τα ακουει αυτος που προσπαθει να επαναφέρει την τάξη..... Thresh ανεξάρτητα με τους mods . Υποτίθεται οτι εμεις που αγαπάμε το φόρουμ, πρέπει να το προστατεύουμε κιόλας με τη συμπεριφορά μας.. Δεν ειναι ανάγκη να περιμένω τον mod για να μην επικροτήσω κάποιον που ειρωνεύεται ή βρίζει μια σοβαρή επιχειρηματολογία, ανεξάρτητα αν με βρίσκει σύμφωνο ή οχι
Superuser Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Παρακολουθώ το thread από χτες, δεν θέλω να σχολιάσω, διότι γράφεται από παλιό χρήστη, και σαν νέος δεν θέλω να πω την γνώμη μου διότι περιμένω πρώτα οι "παλιοί" να μιλήσουν.. Από σεβασμό; Όχι Επειδή είναι τόσα χρόνια χρήστες και ψάρωσα; Όχι Επειδή το topic του έχει μία νοσταλγία και με ένα τρόπο καλεί τους παλιούς χρηστές να συμμετέχουν και να πουν τη γνώμη τους(που όντως έγινε) Ναι! Είχα γράψει ξέρετε.. ολόκληρο σεντόνι.. Που να δικαιολογεί την κάθε άποψη που οι νέοι χρήστες δεν είναι όπως οι παλιοί, το τι φταίει, το ότι όντως αλλάζουν οι εποχές και οι καταστάσεις, το ότι ίσως τα ξαδέρφια από το χωριό μπορεί να είναι πιο ευγενείς και διαμορφώνουν το σημερινό κόσμο(members=money), το ότι μπορεί να είμαι νέος εδώ, άλλα πολύ παλιός στον κόσμο τον forum και ίντερνετ, το (ναι! δεν το κρύβω) οτι γράφτηκα στο insomnia για το μπλα μπλα(ναι ξέρω είναι τεχνολογικό site..άλλα εδώ και 10 χρόνια δεν μου έλειψε κάτι από τα ξένα sites),το ότι πλέον η κρίση δεν μειώνει μόνο την αγοραστική και οικονομική δύναμη αλλά συνάμα και την νοητική,το ότι ναι! είναι μπλα μπλα και πρέπει να υπάρχουν ηλίθια topics από τους νέους όπως κάνει ηλίθια πράγματα ένας νέος οπουδήποτε,και πάρα πολλά άλλα.. Σεντόνι μιλάμε.. Δεν θα το κάνω Γιατί; Γιατί το επόμενο ποστ, κάτω από το δικό μου τα ήταν: γάμησα τάπωσα τους παλιούς στο insomnia Δεν θα με πείραζε το σχόλιο Ξέρετε τι θα με πείραζε;(πείτε με ηλίθιο, χαζό,βλαμμένο..) Το ότι έχει υποστηρικτές (like που είπε ένα παιδί παραπάνω) και ας είναι λάθος Το ίδιο thread μπορεί να αναρτήσει μετά από δέκα χρόνια κάποιος νέος (τώρα) και να γράφει τα ίδια.. Πιθανό; Ναι Αλλάζουν οι εποχές.. και σε όλους τους τομείς υπάρχουν τέτοιου είδους αναπολήσεις.Σε όλους! και το ξέρετε Πισωγύρισμα; Δύσκολο Θεωρώ ότι αυτό το thread δεν έπρεπε να γίνει τώρα.. άλλα και πάλι ίσως έπρεπε.. Γιατί; Γιατί από την δημιουργία του πρόσεξα αλλαγή των χρηστών.. προς το καλό; δεν ξέρω Είπα να μην γράψω σεντόνι και πάλι σεντόνι έγραψα..
UncleBens Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τώρα για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.. η γενεσιουργός αιτία για το χαλι που απέκτησε το μπλαμπλά είναι οι ήδη παλαιοί χρηστες που σιγά σιγά κάνανε κλίκες (και με mods) και έτσι ότι δεν τους άρεσε το σνομπάρανε είτε τρολαροντας είτε προκαλώντας τον άλλον να απαντήσει στο ίδιο επίπεδο με το δικό τους (που ήταν επίτηδες εριστικό -στην καλύτερη των περιπτώσεων- ) και μετά με pm -μεταξύ τους-να τον διαγράψουν η τέσπα να θάψουν το topic δηλαδή αποκτήσανε μια αίσθηση ότι είναι το χωραφάκι τους το forum οποτε ό,τι δεν τους αρέσει must die immediately και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα νέοι χρηστες να βλέπουν αυτή την συμπεριφορά και να λένε "πλακα έχει ας τρολαρω και εγώ όλοι το κάνουν" .- 1
tsifotis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εμμμ, το από πάνω μήνυμα δεν κάνει αυτό που κατηγορεί; (βλ. εριστικότητα) (και οχι, η επισήμανση μου δεν βοηθάει, το ξερω)
status Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Όταν το insomnia ΔΕΝ είχε mpla mpla offtopic radios psipsipsinia kokopsopsara ήταν ένα καταπληκτικό forum με ανθρώπους που σε βοήθαγαν σε κάθε ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ερώτηση, ένα μέρος που και εμένα προσωπικά με έμαθε πολλά πράγματα και βοήθησα 1-2 και εγώ. Από την στιγμή που μπήκαν (προφανώς με την επιδίωξη των ιδιοκτητών του και την στροφή του forum από pc/mac σε general technology/content) αυτά και έφεραν και τον αντίστοιχο κόσμο (δεν τον χαρακτηρίζω για να μην θίξω φύλα, ενασχολήσεις, κοινωνικές προτιμήσεις etc etc) το να μας ενοχλεί το trolling και παρακάτω να συζητάμε για μέγεθος εργαλείων (όχι δεν λέω για το dremel ...), για μασώνους και για το καινούργιο επεισόδιο γκοσσιπ γκουρλ είναι λίγο denial. Το Insomnia δυστυχώς δεν είναι ότι ήταν αλλά thats life. Atleast trolling is a art Σόρρυ, αλλά επειδή είναι το παιδί μου το ράδιο, άσχετα αν το παράτησα μια νύχτα που βρεχε στην πόρτα του Lucifer, οφείλω να το υπερασπιστώ και να σε ρωτήσω, τι το κακό έχει σαν ιδέα; Τώρα για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.. η γενεσιουργός αιτία για το χαλι που απέκτησε το μπλαμπλά είναι οι ήδη παλαιοί χρηστες που σιγά σιγά κάνανε κλίκες (και με mods) και έτσι ότι δεν τους άρεσε το σνομπάρανε είτε τρολαροντας είτε προκαλώντας τον άλλον να απαντήσει στο ίδιο επίπεδο με το δικό τους (που ήταν επίτηδες εριστικό -στην καλύτερη των περιπτώσεων- ) και μετά με pm -μεταξύ τους-να τον διαγράψουν η τέσπα να θάψουν το topic δηλαδή αποκτήσανε μια αίσθηση ότι είναι το χωραφάκι τους το forum οποτε ό,τι δεν τους αρέσει must die immediately και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα νέοι χρηστες να βλέπουν αυτή την συμπεριφορά και να λένε "πλακα έχει ας τρολαρω και εγώ όλοι το κάνουν" .- Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Αν ναι, δεν δίνεις και κανένα παράδειγμα, εάν μπορείς of course.
insomniaK Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω ότι περισσότεροι μπαίνετε στη διαδικασία να δικαιολογήσετε την πτώση του επιπέδου*. Ναι το φόρουμ εξελίσσεται, αλλά νόμιζα πως η ανέλιξη ήταν το ζητούμενο. Δέχομαι πως η πτώση είναι η φυσική εξέλιξη οποιουδήποτε συστήματος, ωστόσο προσωπικά θεωρώ ότι μπορεί να αποφευχθεί ή τουλάχιστον να καθυστερήσει στο ινσόμνια. *εκτός κι αν πιστεύει κανείς πως θέματα με ερώτησεις που οι απαντήσεις βρίσκονται στο faq του επισημου ιστόχωρου που αναφέρονται είναι δείγμα ενδιαφεροντων θεμάτων. Στα επιμέρους, 1. όταν δεν υπήρχε το μπλαμπλα, συζητούσαμε για τα αποτελέσματα της F1, στο θέμα για το F1 manager στο game section ή άνοιγαν τρολοθέματα με δισκάκια μαμούθ στα μέσα αποθήκευσης... 2. Κλίκες δεν υπάρχουν, υπάρχουν άτομα που συμφωνούν στα περισσότερα και διαφωνούν στα λιγότερα. 3. Το έγραψα παραπάνω, οι mods είναι χρήστες (τουλάχιστον έτσι τους βλέπω γω), όποιος πιστεύει πως οι mods είναι κάτι περισσότερο, ας το πει, για παράδειγμα, στον Poulinos... 4. Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα παλαιότητας, υπάρχουν χρήστες που πραγματικά συμβάλουν κάθε μέρα ή όταν γράφουν, ξέρουν ότι έχουν κάτι να πουν (νιξ δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους), σε αυτό που συμφωνώ είναι λογικό να έχουν συζητηθεί τα ίδια θέματα με αποτέλεσμα κάποια θέματα να έχουν καταντήσει κουραστικά ή βαρετά για τα μέλη που τα έχουν ξανασυζητήσει. ΥΓ Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με την πάρτη μου, μπορούν να προσπαθήσουν να μου την πουν με πμ, αλλά δε νομίζω ότι τους φταιει κάτι το συγκεκριμένο θέμα.
UncleBens Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Νομίζω ότι περισσότεροι μπαίνετε στη διαδικασία να δικαιολογήσετε την πτώση του επιπέδου*. Ναι το φόρουμ εξελίσσεται, αλλά νόμιζα πως η ανέλιξη ήταν το ζητούμενο. Δέχομαι πως η πτώση είναι η φυσική εξέλιξη οποιουδήποτε συστήματος, ωστόσο προσωπικά θεωρώ ότι μπορεί να αποφευχθεί ή τουλάχιστον να καθυστερήσει στο ινσόμνια. *εκτός κι αν πιστεύει κανείς πως θέματα με ερώτησεις που οι απαντήσεις βρίσκονται στο faq του επισημου ιστόχωρου που αναφέρονται είναι δείγμα Στα επιμέρους, 1. όταν δεν υπήρχε το μπλαμπλα, συζητούσαμε για τα αποτελέσματα της F1, στο θέμα για το F1 manager στο game section ή άνοιγαν τρολοθέματα με δισκάκια μαμούθ στα μέσα αποθήκευσης... <--Σωστό 2. Κλίκες δεν υπάρχουν, υπάρχουν άτομα που συμφωνούν στα περισσότερα και διαφωνούν στα λιγότερα. <---ναι καλά και επίσης υπάρχουν άτομα που με το που σχολιάζει ένας ενστικτωδώς μετά από λίγα λεπτά κάνουν login και αλλα 3-6 άτομα και τρολαρουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και παράλληλα πέφτουν και μερικά alerts σε mods οι οποιοι μπαίνουν σε όχι τόσο συνηθισμένες ώρες για αυτούς και γενικά όλοι είναι προκατελημένοι.. και στην περίπτωση που δεν καταφέρουν με το trolling-ειρωνεία να βυθίσουν ένα θέμα(ακόμη και mods κάποιες φορες που συνήθως όμως να λέμε και του στραβού το δίκαιο κρατάνε αποστάσεις από θέμα σχολιασμών επιθέσεων κτλ.. όχι πάντα όμως) τότε αυτό το θέμα σβήνεται η κλειδώνεται με καμια δικαιολογία και κανένα επιχείρημα πέρα του κανονισμού ότι είναι στην ευχέρεια των mods να κρίνουν το περιεχόμενο ενός topic ακατάλληλο... και συνήθως όταν επιχειρηματολογείς πολιτισμένα μέσω pm (γιατί εκτος pm = ban -να μην δει και ο υπόλοιπος κόσμος ότι δεν εχουμε τι να απαντήσουμε..- ) απλά σε αγνοούν εφόσον προσπάθησαν να πούνε κάτι το οποιο εσύ με επιχειρήματα απέδειξες πως είναι λάθος. (και αυτα που γραφω τωρα παιζει να διαγραφουν οποτε οποιος προλαβε να τα διαβασει προλαβε..) τελικά ναι ίσως το παρατράβηξα.. απλά μάλλον υπάρχουν κάποια μεγάλα πνεύματα που συναντιόνται πολύ συχνά... και όλα τα αλλα είναι συμπτώσεις 3. Το έγραψα παραπάνω, οι mods είναι χρήστες (τουλάχιστον έτσι τους βλέπω γω), όποιος πιστεύει πως οι mods είναι κάτι περισσότερο, ας το πει, για παράδειγμα, στον Poulinos... <-- Snoob?? Paredwse??(που δεν είναι καν mod στο μπλαμπλά αλλα ασχολείται συχνά με αυτο),Lucifer((που για να λέμε και του στραβού το δίκαιο είναι ο πιο αντικειμενικός απλά όταν οι άλλοι επιβάλουν την γνώμη τους a fortiori αυτός απλά δεν την υποστηρίζει αλλα ούτε αντιτίθεται)) 4. Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα παλαιότητας, υπάρχουν χρήστες που πραγματικά συμβάλουν κάθε μέρα ή όταν γράφουν, ξέρουν ότι έχουν κάτι να πουν (νιξ δεν αναφέρω για ευνόητους λόγους), σε αυτό που συμφωνώ είναι λογικό να έχουν συζητηθεί τα ίδια θέματα με αποτέλεσμα κάποια θέματα να έχουν καταντήσει κουραστικά ή βαρετά για τα μέλη που τα έχουν ξανασυζητήσει. <---το θέμα παλαιότητας υπάρχει υπό το πρίσμα που το έθεσα εγώ και δεν είναι μονο αυτό βεβαια απλά ήταν η αρχή.. κατά τα αλλα συμφωνώ ΥΓ Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα με την πάρτη μου, μπορούν να προσπαθήσουν να μου την πουν με πμ, αλλά δε νομίζω ότι τους φταιει κάτι το συγκεκριμένο θέμα. <---Αν μέσα σε αυτούς που αναφέρεις συμπεριλαμβάνομαι και εγώ (λόγω του πρώτου μου post σε αυτό το topic) θέλω να δηλώσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου απλά μου φάνηκε ειρωνικό να άνοιγες τέτοιο θέμα την στιγμή που ένα μεγάλο μέρος των post σου (αν όχι η πλειοψηφία) ειδικά το προηγούμενο καλοκαίρι<->χειμώνας -αν θυμάμαι καλά τις ημερομηνίες..- ήταν απλά flames η trolling... η στην καλύτερη spam.. μπορεί να φαίνεται ότι αντιτίθεμαι σε κάποιος αλλα δηλώνω πως δεν έχω τίποτα προσωπικό με κανένα εξάλλου για την πλακα μου μπαίνω... απλά είμαι ρεαλιστής και λέω τα πράματα όπως τα βλέπω τώρα αν δεν κολακεύω εξαιτίας αυτού δεν είναι δικη μου ευθύνη μιας και δεν προσπαθώ για κάτι τέτοιο απλά οι απόψεις μου είναι προϊόντα των ερεθισμάτων που δέχομαι..
brickoman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Επειδή θίχτηκε και το θέμα των mods θα ήθελα να πω την άποψή μου. Κατ' εμέ οι (s)mods ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργούν αποκλειστικά και μόνο με βάση τους κανονισμούς και τους όρους χρήσης του forum. Ουσιαστικά είναι αυτοί που με βάση τους όρους χρήσης και μόνο, κλειδώνουν/διαγράφουν θέματα, banαρουν χρήστες κτλ προκειμένου να μπει η κοινότητα πάλι στον σωστό δρόμο. Αλλά πολλές φορές δεν πράττουν έτσι. Π.χ. ένας από τους όρους χρήσης λέει: Να σέβονται τους συνομιλητές τους, ιδίως όταν διαφωνούν με τις απόψεις τους, έχοντας υπ’ όψιν τους ότι είναι θεμιτή η κριτική στις ιδέες αλλά όχι στους ανθρώπους που τις εκφέρουν, αποφεύγοντας εκφράσεις που θίγουν σεξουαλικές, πολιτικές, αθλητικές ή άλλες προτιμήσεις του κάθε μέλους. Δεν γίνεται να έχω αναφέρει και εγώ ο ίδιος αλλά και πολλά άλλα μέλη, post από άτομα τα οποία έχουν κυριολεκτικά πηδήξει τον παραπάνω όρο και να μην γίνεται τίποτα. Ούτε καν ένα post delete. Και όλοι ξέρουμε 5-6 άτομα που είναι κολλητάρια με τους (s)Mods και πηδάνε ανεξέλεγκτα το forum. Εκεί ναι, φταίνε οι (s)mods και ισχύει αυτό που λέει ο Μπάρμπα Μπεν. Εδώ να φανταστείτε (super εάν θυμάμαι καλά) moderator καταπατούσε τον παραπάνω όρο και χωρίς να υπάρχει καν λόγος! Κατά τα άλλα φταίμε και εμείς οι ίδιοι, αλλά εάν δε διορθωθεί πρώτα η διαχείριση του forum, πώς μπορείτε να περιμένετε από εμάς να αλλάξουμε όλο το site;
ANHLIKOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μισο λεπτακι, τι δουλεια εχουν οι Μοντς με το πόσο μπετοβλακας γίνεται κάποιος πίσω απο την ανωνυμία του ιντερνετ; Θα πρέπει να ειναι πανω απο τον καθένα μας; Δικη τους ζωη δεν εχουν; Εμεις λογική και ψήγματα αυτολογοκρισίας δεν μπορουμε να αποκτήσουμε;Λεμε λεμε λεμε...Δείχνουμε απο δω δείχνουμε απο κει και παλι στα ιδια μένουμε. Οτι υπεύθυνοι είμαστε ολοι και ο καθένας ξεχωριστά!Οσο για τη νύξη παλαιότητας που εγινε, εδω γελαμε (χωρίς παρεξήγηση)! Ολοι καποια στιγμη ειχαμε 0 ποστς και 1 ημερα εγραφης. Οπως ειχα πει και πριν λιγο καιρο, ειναι στο χερι σου το κατα ποσο σοβαρα θα σε παρουν οι υπόλοιποι. Οταν ο ιδιος αυτογελοιοποίησε μην περιμενεις απο του αλλους να σε δουν με διαφορικό ματι.Ειμαι 6 χρονια στο φόρουμ και δεν υπήρξ στιγμή που καποιος να με εκανε να νιώσω παρείσακτος ή άβολα. Και αυτο δεν το κερδισα με τα "μπρατσα" μου, αλλα προσπαθούσα να μην κανω σε κανεναν τα αρχίδια βυζιά.Ας σεβαστουμε πρωτα τους εαυτούς μας, μετα τους υπόλοιπους ωστε να περιμένουμε απο τους άλλους να κανουν το ιδιο.Εντελως φιλικα, χωρις να "δείχνω" κανεναν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα