Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δείτε λίγο την εικόνα και πείτε μου τι σημαίνει αυτό. Όταν πήγα να ξεκινήσω το Assasin Creed 3 με πέταξε γράφωντας πως η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί και είδα αυτό το hard disk sentiel . Επίσης στην εκκίνηση των windows 8 γράφει ότι υπάρχει πρόβλημα με τον συγκεκριμένο σκληρό και να πάρω back up. Επίσης απότομα από 87% life πήγε στο 0%. Το καλό είναι ότι λειτουργεί ακόμα κανονικά. Τι κάνω? Υπάρχει περίπτωση να κρατήσει κάποιες μέρες ή να μπορώ να τον διορθώσω με κάποιο πρόγραμμα?

post-227586-0-66316800-1359417153_thumb.jpg

Δημοσ.

Kαι χρόνια μπορεί να σου κρατήσει. Γενικά κανείς (ούτε καν τα προγράμματα "ελέγχου" - που μάλιστα στην ουσία α) ανακοινώνουν τί λέει το τί λέει ο ίδιος ο δίσκος μέσω της SMART αναφοράς β) δίνουν εκτιμήσεις με βάση στατιστικά κλπ) μπορεί να σου πει με σιγουριά πόσο θα αντέξει ένας δίσκος.

Ενδείξεις απλώς παρέχουν όλα, ως μέσος όρος (...γι' αυτό κι αν τύχει και βαρέσει σε μερικές μέρες, μη μου ζητάς ρέστα πάντως...).

Όσο για το τί μπορείς να κάνεις : αν δεν σε νοιάζουν τα περιεχόμενα αρχεία (κι αν σε περίπτωση που δε θα μπορέσεις μετά να χρησιμοποιήσεις τον δίσκο -ενδέχεται κι αυτό- έχεις άλλο δίσκο να κάνεις δουλειά), μέσα από άλλα Windows  κι από το μενού του HDS τρέξε το "surface test/reinitilization", restart, και στη Διαχείριση Δίσκων ενεργοποίηση και δημιουργία διαμερισμάτων (ή κατευθείαν εγκατάσταση Win).

Δημοσ.

Τα windows τα έχω σε άλλο δίσκο (ευτυχώς). Προσπαθώ να κάνω αυτό που λες με το HDS και παίρνω το εξής σφάλμα. Οπότε?

post-227586-0-87553700-1359749771_thumb.jpg

Δημοσ.

Μήπως πχ τρέχει κα'νας torrent client που δεσμεύει τον δίσκο; 

Υπ' όψιν ότι θα σβυστούν τα πάντα, τα κοάλα, τα γκρίζλι, οι πολικές....(δε θα μείνει αρκούδα για αρκούδα στον δίσκο αυτόν, αν ξεκινήσει το reinitialization).

Δημοσ.

Όχι τίποτα. Ακόμα και από φορματ το ίδιο λέει. Μήπως να τον βγάλω, να τον βάλω σε θήκη (2.5 είναι) και να κάνω από εκεί το reinitialization? Πάντως το ξαναλέω, καμία μείωση επιδόσεων και κανένας περίεργος θόρυβος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...