Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: Revelations

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hollow αυτό που λες δεν γίνεται... ακου εκει έναν φάκελο στο vita με χαμηλότερης ανάλυσης textures.... δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα δυστυχώς,ένα παιχνίδι προγραμματίζεται για να δουλέυει πάνω σε μια κονσόλα ανάλογα με το Hardware της,για να κάνουν αυτό που λες πρέπει να δημιουργήσουν 2 διαφορετικά παιχνίδια και όχι απλά να κάνουν ένα downscale ,τρώει άποιρο χρόνο προγραμματισμού και μόνο η σόνυ μπορεί να το δώσει σε exclusives χαμηλού επιπέδου (ένα μούφα fighter που έβγαλε σαν το smash δεν θυμάμαι name,γιατί το προγραμμάτισε ταυτόχρονα και για τις 2 κονσόλες) 

Δημοσ.

hollow αυτό που λες δεν γίνεται... ακου εκει έναν φάκελο στο vita με χαμηλότερης ανάλυσης textures.... δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα δυστυχώς,ένα παιχνίδι προγραμματίζεται για να δουλέυει πάνω σε μια κονσόλα ανάλογα με το Hardware της,για να κάνουν αυτό που λες πρέπει να δημιουργήσουν 2 διαφορετικά παιχνίδια και όχι απλά να κάνουν ένα downscale ,τρώει άποιρο χρόνο προγραμματισμού και μόνο η σόνυ μπορεί να το δώσει σε exclusives χαμηλού επιπέδου (ένα μούφα fighter που έβγαλε σαν το smash δεν θυμάμαι name,γιατί το προγραμμάτισε ταυτόχρονα και για τις 2 κονσόλες) 

Αν εννοείς το All Stars Battle Royale σε ενημερώνω πως δεν είναι καθόλου μούφα όπως το αποκαλείς. Έπαιζα πριν με τον κολλητό μου και λιώναμε για πολύ ώρα. Ότι πρέπει για παρέα.

Δημοσ.

Καταρχην δεν ειμαι προγραμματιστης για να ξερω τι χρειαζεται. Παταω πανω στην παπαρολογια της σονυ περι crossplatform. Αυτοι μας τα πριζαν, σαν πελατης εχω απαιτησεις. Το τι χρειαζεται για να γινει δε με αφορα.

Εχω την αισθηση οτι η δυσκολια ενως τετοιο πορτ ειναι το adaptation των controls.

Και το 3DS και το Vita, ΑΡΜ επεξεργαστες εχουν. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο δυσκολο να γινει ενα direct port απο το 3DS, ή ενα Downscaled πορτ απο το PS3.

Δημοσ.

Αν εννοείς το All Stars Battle Royale σε ενημερώνω πως δεν είναι καθόλου μούφα όπως το αποκαλείς. Έπαιζα πριν με τον κολλητό μου και λιώναμε για πολύ ώρα. Ότι πρέπει για παρέα.

φίλε όσο και να προσπαθεί smash δεν είναι όμως, είμαι φαν της σειράς απο Nintendo 64, για κανένα λόγο δεν συγκρίνονται...

hollow,η σόνυ έλεγε και για 60fps 1080p στην ε3 του 2006..αν περιμένεις ότι σου λένε να ισχύει τότε σώθηκες, το battle royale αυτό χρησιμοποιεί λίγους πόρους γιαυτό και το κάνανε πορτ και στο vita, γιατί γινόταν πολύ έυκολα,δεν τους είδα να φέρνουν το god of war ascention στο vita... ή το last of us....

Δημοσ.

φίλε όσο και να προσπαθεί smash δεν είναι όμως, είμαι φαν της σειράς απο Nintendo 64, για κανένα λόγο δεν συγκρίνονται...

hollow,η σόνυ έλεγε και για 60fps 1080p στην ε3 του 2006..αν περιμένεις ότι σου λένε να ισχύει τότε σώθηκες, το battle royale αυτό χρησιμοποιεί λίγους πόρους γιαυτό και το κάνανε πορτ και στο vita, γιατί γινόταν πολύ έυκολα,δεν τους είδα να φέρνουν το god of war ascention στο vita... ή το last of us....

Δε μιλησα για Last of Us, ουτε gow. Αν και το Gow με αναβαθμισμενη τη μηχανη του PSP θα μπορουσε να υπαρξει και στο Vita ως CP game.

Το RE υπαρχει και στο 3DS, εκτος αν υπονοεις οτι το 3DS μπορει να τρεξει και παιχνιδια σαν το Last of Us.

Kαι το MK υπαρχει στο Vita, και αυτο παλι αυτονομο ειναι. Αν δε κανω λαθος το Save του PS3 δε μεταφερεται αυτουσιο στο Vita.

To Crossplatform ειναι κατι που γινεται, ειναι do able, το 1080p 60FPS δε θα το δουμε ουτε στη νεα γεννια.

Δημοσ.

Ποιος σου είπε πως πρέπει να είναι σαν το smash της nintendo? Εγώ αυτό που είδα ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι. Και αν κοιτάξεις στο metacritic παίρνει 75% οπότε μόνο μούφα όπως λες δεν είναι. Υπερβάλλεις αρκετές φορές πάντως στο forum χωρίς να γνωρίζεις καλά.

φιλικά πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

75 % στο metacritic ,και το λες για καλό αυτό... I'm out.

Δηλαδή εσύ παίζεις παιχνίδια από 9 και πάνω μόνο? Τότε με συγχωρείς αλλά χάνεις μια τεράστια λίστα παιχνιδιών που μπορεί να μην άρεσαν τόσο στους reviewers αλλά εσένα θα σου άρεζαν.

• Like 1
Δημοσ.

όχι απλά κάτω απο 80% στο metacritic τα παιχνίδια είναι trash και ειδικά σε exclusives ο μόνος λόγος που βρίσκονται εκεί είναι απο κάτι reviews όπως των playstation magazine/xbox magazine που προσπαθούν να στα πλασάρουν... 

το συγκεκριμένο παιχνίδι που αναφέρεις είναι μια μέτρια παραλλαγή απο ένα σπουδαίο παιχνίδι ,με χαμηλό budget και τραγικούς συνδιασμούς...

βγαίνουμε εντελώς off topic ,γούστα είναι αυτά ,σε άλλον αρέσει και το hello kitty island adventures ποιός είμαι εγώ που θα του πω είναι μούφα....

Δημοσ.

Το έχεις δοκιμάσει ή έτσι τα λες αυτά? Το παιχνίδι έχει πολύ fun και η μέση βαθμολογία που έχω δει να παίρνει είναι 8, που είναι ακριβώς εκεί που πρέπει. Δεν μίλησα για καμιά παιχνίδαρα αλλά ούτε είναι μούφα όπως λες.

• Like 1
Δημοσ.

ναι το έχω δοκιμάσει και στον σκληρό του ps3 320gb έχω γύρω στα 5-8 fighter genre games και αυτό δεν το άφησα,guess why... το μοναδικό καλό που έχει το παιχνίδι είναι αυτό που θέλει ο Hollow ,cross game, και οτι στο δίνει δώρο για το vita αν το αγοράσεις στο ps3. μια φτηνή απομοίμηση του smasH είναι. αυτή είναι η άποψη μου,προσωπική πάντα,τώρα όσο και να προσπαθείς δεν μου την αλλάζεις, μερικοί εδώ μέσα προσπαθείτε να προσυλητίσετε κόσμο ώρες ώρες, ε αυτό πιστέυει ο α΄λλος τι τον πρίζετε ....? τα ίδια και στο dmc thread ,τα ίδια και εδώ...

Δημοσ.

Κανεις δε προσπαθει να σε πεισει παλικαρε, αντιδραμε οταν ακουμε μαλακιεσ του στυλ κατω απο 80 ειναι τα παιχνιδια ειναι trash, πεταμε δλδ μια κουβεντα για να χουμε να λεμε. Οσο εσενα και σε καποιους δεν αρεσει ενα παιχνιδι, αλλο τοσο θα αρεσει σε καποιους αλλους. Δηλαδη θα πρεπει ολοι να το βουλωνουμε για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις ?

Απλα δεν εχω καταλαβει με την βλακεια που διαβασα πιο πανω πως γινεται τα Disgaea να τα παιζεις οταν στο metacritic δεν εχουν πανω απο 80.

Μια χαρα παιχνιδι ειναι το All Stars. Δε ειναι paradigm shift αλλα μια χαρα fun game ειναι. Και προφανως δε θα αρεσει σε καποιους. Επιλογες και γουστα ειναι αυτα. Αρκει οι επιλογες και τα γουστα να μη γινονται σχολια προσβολης αλλων.

Σε αυτη τη περιπτωση καταπινουμε τη βλακεια μας και σκαμε.

Δημοσ.

να και οι πατάτες με τα μήλα...

disgaea hour of darness 84

disgaea 2 84

disgaea 3 78

disgaea 4 80 

η σειρά είναι ΑΑ ,μιλάμε για ιαπωνέζικο jrpg /srpg κιόλας, πάρα πολλά jrpg πήρανε καλά σκορ την τελευταία γενιά,μα πάρα πολλά,δεν τα καταλαβαίνει ο δυτικός κόσμος, ακόμα έχω αναφέρει σε άλλο thread γιατί τα disgaea είναι πολύπλοκα και niche τίτλοι και δεν μπορεί να τα παίξει κάποιος newcomer,και ειδικά κάποια ντουγάνια reporters, όταν μιλάμε για rpg, είτε είναι wrpg είτε jrpg μόνο μία πηγή θεωρώ κατάλληλη για reviews το rpgfan.com ,τι να διαβάσω στα άλλα reviews οτι το παιχνίδι είναι δύσκολο ? χαχαχα,ή οτι σε μπερδέυει επειδή έχει πολλές επιλογές?? αφού δεν το έχουν... το να συγκρινίνεις srpg τίτλο με ένα brawler μου φαίνεται αστείο πραγματικά. 

http://www.metacritic.com/game/gamecube/hello-kitty-roller-rescue να παιχνιδάρα 64%... έλα μωρέ γιατί ένα παιχνίδι κάτω απο 80 να μην είναι trash και ένα παιχνίδι απο 60-70 να είναι? φτάνει πια με  τα reviews παίξτε το game και αποφασίστε μόνοι σας τι σας αρέσει και τι όχι,για μένα το game είναι trash τώρα κάποιος αν θέλει ας λιώσει και asphalt 7 και ας έρθει να μου πει και το θεωρεί καλύτερο και απο τα need for speed,κλαιν άποψη του και γούστο του,δεν θα γίνουν τώρα τα shovelware καλοί τίτλοι επειδή κάποιοι διασκεδάζουν με αυτά.Α τίτλος most probably =shovelware,τουλάχιστον με τα δεδομένα της γενιάς

btw το αναφέρω απο τώρα οτι όταν βγει το resident evil revelations θα πάρει φοβερά reviews και θα πουν οτι έτσι πρέπει να είναι το παιχνίδι και επιστροφή στις ρίζες του resident evil, πολύ καλό παιχνίδι θα είναι όπως και στο 3ds ,αλλα τα reviews θα είναι η τελευταία πολιτική της crapcom για τα 2-3 μεγάλα της fransize απο εδώ και πέρα να τα στάζει, δεν την ξαναπατάει όπως με το resident evil 6.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...