dim_b Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Το σπρέυ επαφών το βρίσκουμε συνήθως σε καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρονικά εξαρτήματα ή ηλεκτρολογικό εξοπλισμό.
akiss Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 mou to eipes alla den mou eipes pou tha to vro σε οποιοδηποτε καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη.υπαρχει σκετο και με λαδι αναλογα με το που θα το βαλεις.οπωσ σου ειπε και ο dim_b
runner1 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2003 Eytyxws file mou hsoun poly tyxros kai tin glytwses giati alliws............tha se lypomoun akoma perissotero skeftomenos ti tha trabages!!!
simosgr1 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δεν είναι παράξενο που το κινητό δουλέυει . Ένας φίλος μου πέρυση την έπαθε με το κινητό του, ενα 6210 , του έπεσε στην θάλασσα και δεν δούλευε, του το ζήτησα λοιπον να μου το δώσει γιατι ειχα κι εγω 6210 και ήθελα να το κρατήσω για ανταλακτικά , ποιο πολύ το ήθελα για την πρόσωψη που ήταν γκρι. Το κινήτο φαινόταν νεκρό αλλά οταν έβαλα την δικιά μου μπαταρία λειτούργησε κανονικότατα και λειτουργεί και μέχρι τώρα ,και περιτο να σας πω οτι δεν βράχηκε απλά αλλά έκανε κανονική βουτια στο νερό , ειναι τελικά αν σε θέλει η τυχή
polaki Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2003 emena pantos ena 3310 eixe pesei sti thalassa kai den ksana anastithike pote............ mexri pou telika to afisa epitides sto dromo mexri na do poios tha to parei,eskase loipon miti ena palikari kai koitaze giro tou kala kala kai me sinomotiko tropo kanei oti tou peftoun ta tsigara (!!!) kai skuvei kai to pairnei..... To skiniko to exo se kamera kai rixno polu gelio kathe fora!! :D
simosgr1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!! Που το βρήκες ρε εσυ το κουράγιο να κάνεις πλάκα ενώ είχε καταστραφεί το κινητό σου????????? Εμένα μου είχε πέσει το κινητό σε υγρά εμφανιστηρίου ενώ το είχα 1 εβδομάδα και το κλαίω μέχρι τώρα , πάντος μπράβο σου που έβγαλες γέλιο μέσα από την ατυχία σου
airmark Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Εμένα πάντως το 7110 δεν αναστήθηκε ποτέ... για αυτά που λέτε για το service της ΝΟΚΙΑ, έχω ακούσει αντίστοιχα. Δεν έχω προσωπική πείρα από την περίπτωση, καθώς όπως είπα ασχολήθηκε γνωστός οπότε δεν τράβηξα ταλαιπωρία. Απλά δε μπορούσε να γίνει τίποτα. Τι σπρέυ, τι λάδια, τι ό,τι θες δοκίμασε, αλλά τίποτα, το κινητό ήταν εν τόπω χλοερώ... Τέλος πάντων, τυχερός είσαι που σου δούλεψε το κινητό, κοίτα τώρα να σου γίνει μάθημα και να μην το πηγαίνεις για τα μπάνια του
akiss Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2003 σημερα παντως με σπραυ ενας συναδελφος γλυτωσε το κινητο του απο βεβαιο πνιγμο. ενα 8310.το εκανε μπανιο με το σπραυ και τωρα ειωαι μια χαρα...
vagos789 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2003 tha prepe na dinoun to spray dorean mazi me kathe syndesh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.