Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι την βοήθειά σας, είπα να δοκιμάσω να συνδέσω τον Υπολογιστή μου στην lm615s της LG μέσω HDMI αλλά με το που τον ξεκίνησα το PC στην κυριολεξία πάτωσε. Έκανε 10 ώρες να ανοίξει και όταν με έβγαλε στην επιφάνεια εργασίας όλα σερνόντουσαν, βίντεο, file explorer, control panel τα πάντα, και όταν πήγα να βάλω την LG σαν προεπιλεγμένη συσκευή αναπαραγωγής τότε, άρχισε το γλέντι. (Τον έκλεισα από το κουμπί)

Το pc είναι ένας i5 2500 με 8 γιγα ραμ και μια gtx 570, με windows 7 ult 64, και οι οδηγοί της κάρτας οι 310,90

Τι λέτε να φταίει ?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε έναν σοβαρό λόγο που να έχει να κάνει με την σύνδεση Video του PC σου που να σχετίζεται με την καθυστέρηση. Μήπως κόλλησες κανά virus? Μήπως είχε να κάνει κάποιο update πάνω στο restart και άργησε? Μήπως ο δίσκος έχει αρχίσει να βγάζει προβλήματα?

Μόνο ένα boot δοκίμασες?

Δημοσ.

Το PC δεν το είχα στο δίκτυο όταν το έβαλα στην TV για να κάνει updates , έκανα 3 απόπειρες για να δουλέψει, και ενώ στην 3η κατάφερα να έχω ήχο στην TV η ταχύτητα του PC ήταν αισθητά πιο αργή από ό,τι είναι τώρα που το έχω στο monitor. Εκτός αυτού όταν το έκανα τερματισμό με ρώταγε αν θα κάνει force close το playback του logout sound, είχε κολλήσει δλδ πάλι ο ήχος. 

Δημοσ.

Μάλιστα κολλάει ο driver της του Audio stream από το HDMI.

Κάνε μια δοκιμή αν θες. Ξήλωσε εντελώς τον GeForce driver, σύνδεσε το μετά με την TV δες αν δουλεύει σωστά και στήσε μετά τον Driver να δεις πως πάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...