dyannisb Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Τρίζει κανενός η tv με τα ηχεία στο 20 και πάνω σε ένταση? Τι παρατήρησα ένα ήχο και τριγμούς
graphist83 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Έχεις πειράξει τον ισοσταθμίστη EQ η τα μπάσα?
Blacktan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Σύνηθες πρόβλημα στις 611 615 Sent from my iPad using Insomnia
veider Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Φίλε dyannisb επειδη με ενδιαφερει η συγκεκριμένη τηλεόραση, είσαι γενικα ευχαριστημένος? Απο ποιοτητα εικονας και 3D τι λέει?
JIMBOAthens Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 To 3D είναι κορυφαίο και πολύ καλύτερο από αντίστοιχα μοντέλα άλλων εταιριών σε αυτή την κατηγορία τιμής. Η ποιότητα εικόνας είναι στο μέσο όρο για τα σημερινά δεδομένα... 1
dyannisb Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Από το 3D και την απόδοση της TV είμαι ευχαριστημένος σε σχέση με άλλης εταιρίας που είχα. Όμως στον ήχο παρατηρησα περίεργο τριγμό και έναν ήχο σαν να συντονίζεται κάτι εσωτερικα της. Ελπίζω να πιάσει το DOA του πλαισίου.
COACH1 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 +1 και εγω για την 32!!!! τι ειναι αυτο το πραγμα;;;; μου εχει σπασει τα νευρα. οταν την εχω στο δωματιο υπαρχουν φορες που σφυριζει παααααρα πολυ ενοχλητικα. βασικα τωρα την εβαλα παντως να μην "αναβει" το λαμπακι και την αλλαξα και πριζα και ειναι πολυ καλυτερα (εννοω παντα οταν ειναι κλειστη)
dyannisb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Κλειστή δεν παρατήρησα κάτι.. Το DOA έπιασε και η LG την αντικαθιστά. ΒΕΒΑΙΑ εγώ από το πλαίσο την αγόρασα, θα έπρεπε να με εξυπηρετήσουν αυτοί από το να με παραπέμψουν απλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα