troupdim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Στελνω σε print sceen τις μετρησεις του speedfan και του hwinfo32 !
Kostas93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 στο hwinfo πάτα στο κίτρινο εικονίδιο που λέει sensors, και μετα στείλε αυτο που θα σου βγάλει. πχ
Kostas93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 κατέβασε τη μπάρα και στείλε και τα υπόλοιπα.
Kostas93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 γνώμη μου είναι πως είναι bug του hwmonitor. αγόρασε και φίλος λάπτοπ με τον amd a10 και του εβγαζε την πρώτη μέρα θερμοκρασία 100 !!! βαθμούς, ενω όλα τα άλλα έδειχναν φυσιολογική θερμοκρασία.
troupdim Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 κ εγω ετσι πιστευω πως φταει το hwmonitor , αν βαραγε δηλαδη 100 βαθμους που λεει το laptop θα εκαιγε κ θα εσβηνε. Θα περιμενω να ακουσω κ αλλες γνωμες βεβαια.! Ευχαριστω πολυ παντως 1
isixos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Το δοκημασα φουλλ με ον λινε γκαιμε ανωτερο 57 βαθμους με speedefan και overdrive Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App
R6POWER Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 σαν λαπτοπ εχεις μεινει ευχαριστημενος?σε θεμα παιχνιδιων και σαν επεξεργαστη?σε ρωταω γιατι με ενδιαφερει και μενα το λαπτοπ αυτο αλλα με Α10 επεξεργαστη και το σκεφτομαι διοτι δεν εχω ακουσει καλα λογια τοσο για τον επεξεργαστη αλλα κυριως για την καρτα γραφ που ειναι dual
isixos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Ηθελα ενα υπολογηστη για παιχνηδια αλλα οχι να δοσω ενα κουβα χρηματα και ειμουνα διαθετιμενος να κανω μερικες υποχωρησεις, το εβαλα στο GUN τα χρηστουγενα και με φουλλ αναληση δεν κολησε πουθενα και μηλαω ο ανιψιος μου το καραξεσκισε 5ωρα τουλαχιστον ,εγω επαιξα μετιν2 2. Παραθυρα με σκυπε κσι firefox και κανενα προβλημα , απο εκει και περα με 550 ευρω ειμαι καλα πιστευω , θα δοσω και 100 ευρω αργοτερα για επεκταση και ειμαι μια χαρα . Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App
iMarilina Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2013 <p>Kαλησπέρα σας , μόλις πριν μια εβδομάδα αγόρασα ένα καινούργιο laptop. Συγκεκριμένα το hp pavilion g6-2153 με AMD QUAD CORE A8-4500 M στα 1.9 ghzμε διπλή κάρτα γραφικών RADEON HD 7640G + 7670M. Έχω παρατηρήσει πως θερμαίνεται το κάτω αριστερά μέρος του laptop. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Έχει να κάνει με το ανεμιστηράκι;</p> <p> </p> <p>Eυχαριστώ εκ των προτέρων</p> Σε λαπτοπ ΠΑΝΤΑ να έχεις βάση cooler γενικώς γιατί χαλάνε ευκολότερα αν τα δουλεύεις χωρίς. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα