veteranos123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Για τρέξε το Site: http://www.cpuid.com/downloads/hwmonitor/1.21-setup.exe">hw monitor για να δούμε τις θερμοκρασίες.
isixos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Το εχω αγορασει και εγω ,αλλα δεν εχω παρατηρησει μια τοσο μεγαλη θερμοκρασια , το εχω σαν 2ο το βραδυ που θα παω σπιτι θα το τσεκαρω και αυριο θα γραψω εντυπωσεις Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App
troupdim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Λοιπόν εγκατέστησα το HWMonitor κ σας στέλνω σε print screen τα αποτελέσματα που μου έβγαλε για να μου πείτε κ εσείς τι ακριβώς παίζει. Εντωμεταξύ χρησιμοποιώ κ μια βάση ψύξης της Logitech την Cooling Pad N120 ( http://www.multirama.gr/products/product?pid=0565223&catid=010300 ).
spirosd2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αν αυτή η μέτρηση είναι σε idle κατάσταση ο επεξεργαστής σου καίγεται, η μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 100 βαθμοί αν με 85-88 είσαι σε idle τότε σε load θα σβήνει σίγουρα... 1
R6POWER Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 παντως 85 βαθμοι cpu καπως αρκετα ανεβασμενοι μου φαινονται....ας πει βεβαια και καποιος πιο ειδικος
troupdim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Πάντως με την βάση ψύξης που έχω βάλει μπορώ να πω , ;oτι καίγεται πιο λίγο το κάτω αριστερό μέρος του υπολογιστή.Σχετικά με τις ενδείξεις του CPUID HWMonitor , δεν μπορώ να τις ερμηνεύσω. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί το laptop είναι καινούργιο , μόλις 10 ημερών
spirosd2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 δεν μου απάντησες όμως αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε idle κατάσταση ( δηλαδή να μην τρέχει τίποτα άλλο εκτός από το monitor πρόγραμμα) και επίσης οι θερμοκρασίες είναι με το λαπτοπ πάνω στην βάση?
troupdim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Oχι δεν τρεχω κατι άλλο ιδιαίτερο αυτη την στιγμή, πέρα τον browser, το laptop ειναι πανω στην βαση ψαξης καθ' ολη την διαρκεια. Στελνω κ ενα νεο print screen μετα απο μια επανεκκίνηση που εκανα.
spirosd2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Επείδη έχεις ανοίξει και άλλο θέμα για θόρυβο ανεμιστήρα από ότι είδα οπότε σημαίνει ότι μάλλον οι μετρήσεις είναι αληθινές για την θερμοκρασία, αρχικά από περιέργεια βάλε και ένα screenshot πλάι με τις θερμοκρασίες από διαχείριση εργασιών των windows να φαίνεται η χρήση του επεξεργαστή, γιατί μπορεί να έχει κολλήσει κανέναν ιό και το σύστημα δουλεύει στο 100% και για αυτό η αύξηση θερμοκρασιών. Επίσης αν δεν συμβαίνει αυτό με τον ιό θα σου πρότεινα να σταματήσεις να λειτουργείς τον υπολογιστή και να τον πας στο πλησιέστερο service hp μιας και είναι καινούργιο το μηχάνημα μην λύσεις τίποτα.
troupdim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μου κανει τρομερη εντυπωση που σηκωνει τετοιες θερμοκρασιες , εντωμεταξει το Laptop δεν μπορω να πω οτι καιει. Κατι αλλο γινεται με την cup κ δεν μπορω να καταλαβω, Στελνω κ το print screen απο την διαχειριση εργασιων των windows.Επισης με το speedfun μου βγαζει ΗDD : 32 C και Τemp1: 42 C.
nike1600 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μπορει να ειναι προβλημα σε ανεμιστηρες... Οταν το laptop το εχεις σε γυλινο γραφειο δεν χρειαζεσαι βαση... Ισα ισα ειναι καλυτερα ετσι, μονο στις κουβερτες αν το βαζεις θες βαση γιατι ο ανεμηστηρας του επεξεργαστη δεν εχει απο που να παρει αερα.....
spirosd2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 πάντως αν το λάπτοπ είναι 10 ημερών όπως λες το πρόβλημα ειναι δύσκολο να το δημιουργήσες εσυ οπότε επιμένω καλύτερα να το πας να το τσεκάρουν, απο περίεργια βγάλε και θερμοκρασίες σε load αν μπορείς να δούμε την συμπεριφορά του, όντως μπορει να ισχύει αυτο για προβληματικό ανεμιστήρα έχω αλλάξει δυο σε g6 πιο παλια βέβαια με intel επεξεργαστη. Sent from my iPhone using Insomnia
troupdim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Όμως κ ο ανεμιστήρας να είναι , οι θερμοκρασίες που βγάζει δεν είναι υπερβολικές; Απο την στιγμή κιολας που δεν μου σβήνει η παρουσιάζει κάποιο άλλο πρόβλημα . Στελνω τις μετρησεις σε load κατασταση με ανοιχτο photoshop και wamp Χρησιμοποιησα το Core Temp κ μου εβγαλε χαμηλοτερες θερμοκρασιες. Σας τις στελνω σε print screen !
Kostas93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 βαλε και ένα print screen του speedfan . από ότι είδα και το hwinfo μετράει θερμοκρασίες, δες τι λέει και εκείνο. εχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει η τιμή που λέει το hwmonitor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα