Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα σας , μόλις πριν μια εβδομάδα αγόρασα ένα καινούργιο laptop. Συγκεκριμένα  το hp pavilion g6-2153 με AMD QUAD CORE A8-4500 M στα 1.9 ghzμε διπλή κάρτα γραφικών RADEON HD 7640G + 7670M. Έχω παρατηρήσει πως θερμαίνεται το κάτω αριστερά μέρος του laptop. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Έχει να κάνει με το ανεμιστηράκι;

Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου.

Εάν ζεσταίνεται απλώς χωρίς να σβήνει,η να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του,μην ανησυχείς.

Εάν ανεβάζει θερμοκρασία,που δεν σου φαίνεται φυσιολογική,δηλαδή να "καίει",πήγαινέ το από εκεί που το αγόρασες,λογικά έχει 

εγγύηση και να σου πούνε εάν είναι κάτι ανησυχητικό! 

Ακούγεται το ανεμιστηράκι που δουλεύει?

Δημοσ.

Δεν σβήνει, ουτε  παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του. Απλα καιει λιγο το αριστερο κατω μερος διπλα απο το ποντικι. Ανησυχω γιατι ειναι καινουργιο το pc κ φοβαμαι μην μπλεξω με service Κλπ. Βασικα ακουγεται ενας θορυβος που κανει το ανεμιστηρακι αλλα δεν ξερω αν ειναι φυσιλογικο η οχι 

Δημοσ.

Είναι απόλυτο φυσιολογικό. Κάτω από το ποντίκι,υπάρχει ο δίσκος και σε αυτό οφείλεται η θερμοκρασία!

Αν φοβάσαι τόσο πολύ,πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία η πάρε ένα σύστημα Cooling για τις ίντσες του Laptop σου.

Δεν είναι ακριβό,10-15 Ευρώ,και σε βοηθάει να κρατήσεις μια χαμηλή θερμοκρασία στο σύστημά σου! :)

Δημοσ.

φιλε το λαπτοπ το εχεις στα ποδια σου πανο η στο κρεβατι γιατι αν το εχεις σε ενα απο τα δυο ειναι φησικο να ζεστενετε γιατι δεν μπορει να παρει αρεα γνωμη μου παρε μια βαση ψηξης και θα κατεβουν αμεσος η θερμοκρασιες.....

Δημοσ.

Δεν το εχω στα ποδια μου , σε γυαλινο γραφειο το έχω κυρίως . δεν ξέρω αν αυτο παιζει καποιο ρόλο. Οταν λεω πως καιει το κατω αριστερα μερος διπλα απο το ποντικι , μην φανταστειτε οτι καιει πολυ , μπορει να μου φαινεται κ εμενα διοτι οπως σας ειπα ειναι καινουργιο το laptop.

Δημοσ.

Μπορεις να βαλεις καποιο προγραμμα όπως το speedfun και να μας πεις τι θερμοκρασίες ακριβως ,μετα απο ποση ώρα χρήσης και τι χρήση?

Δημοσ.

Μακριά απο Cooler Master!  Έχω πάρει αυτήν,με τιμή για..κανόνι και laptop Igloo! 

Και πάνω από όλα. ΑΘΟΡΥΒΗ! ;)

??????

Για πιο λόγο μακριά από coolermaster???????

βγάλε το λαπτοπ από το γυαλί η βάλε να πατάει μια άλλη επιφάνεια πάνω, αν συνεχίσει να έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες ( τσέκαρε με ενα πρόγραμμα monitor τις θερμοκρασίες σου)  πάρε μια βάση η προσπάθησε με κάτι να έχεις σηκωμένο το λαπτοπ από πίσω για να γίνεται κάποιο airflow από κάτω.

Δημοσ.

??????

Για πιο λόγο μακριά από coolermaster???????

βγάλε το λαπτοπ από το γυαλί η βάλε να πατάει μια άλλη επιφάνεια πάνω, αν συνεχίσει να έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες ( τσέκαρε με ενα πρόγραμμα monitor τις θερμοκρασίες σου)  πάρε μια βάση η προσπάθησε με κάτι να έχεις σηκωμένο το λαπτοπ από πίσω για να γίνεται κάποιο airflow από κάτω.

Γιατί είναι μόνο το όνομα και το εφετζιλίκι που πουλάει! 

Υπάρχουν τα ίδια-εφάμιλλα προϊόντα στην αγορά,πολύ φθηνότερα. 4ις φορές στο παρελθόν που έκανα το λάθος να την προτιμήσω, αποδείχθηκε ΛΙΓΗ. :)

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η coolermaster σαν εταιρία ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και ειδικά στις βάσεις πάνω από το 20€ το λαπτοπ γίνεται ψυγείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...