boombastik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 . .... Μια δεύτερη επιλογή είναι να προσπαθήσεις να έρθεις σε επικοινωνία (μέσω "προσωπικού μηνύματος" για παράδειγμα) με το μέλος grgz που θα βρεις στο ADSLgr.com (νομίζω ότι έχει και εδώ στο Insomnia λογαριασμό, αλλά ούτε αν είναι το ίδιο το ψευδώνυμο θυμάμαι - ούτε εάν είναι το ίδιο τακτικός επισκέπτης εδώ, όπως εκεί...). Για να επικοινωνήσεις, χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό εκεί, και μετά αρκεί να γκουγκλάρεις "grgz προφίλ adslgr.com" για αν βρεις τη σελίδα του προφίλ του ώστε να του στείλεις μήνυμα...Τί το θες αυτό το παληκάρι; Έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο, απ' όσο γνωρίζω, και αφιλοκερδώς μάλιστα, να "ζωντανέψει" τον δίσκο του. ΑΝ καταφέρεις να έρθεις σε επικοινωνία, και αν είσαι Αττική ειδικά, θα συναντηθείτε, και σε ελάχιστο χρόνο ο δίσκος θα είναι οκ, καθώς έχει τον εξοπλισμό που χρειάζεται (μια ειδική πλακέτα και κάτι σχετικά καλώδια) για αν μπορέσει να συνδεθεί με τον..."αυτιστικό" δίσκο και να του..."πει" να..."συνέρθει" (...βασικά θα "μπεί" στο firmware και θα του κάνει το update). Προσωπικά νομίζω ότι αξίζει -ειδικά αν είσαι Αττική- να δοκιμάσεις πρώτα αυτήν την οδό. Κι αν για κάποιον λόγο δεν παίζει, θα σου μένει το ψάξιμο να βρεις άκρη μέσω εταιριών και μέσω Seagate (κι αν τυχόν ο δίσκος έχει κι άλλο πρόβλημα, τρέχα-γύρευε μετά, ενώ τουλάχιστον το παιδί που είπα θα στο πει μια κι έξω και τέλος). .....
dimi5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 φιλε washcloud δεν μπορουν να το επιδιορ8οσουν εκει στην e-shop?
doakes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Σου χει ηδη απαντησει στο ιδιο ερωτημα εδω http://www.insomnia.gr/topic/474221-προβλημα-με-δισκο-δεν-αναγνωριζεται-απο-τα-windows/?p=52138470
dimi5 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 τοτε που μπορο να το παρω να μου το διωρ8οσουν?
washcloud Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ντίμη : Ήδη σου έγραψα εκείνο το τεράστιο ποστ της προηγούμενης σελίδας με όσο πιο αναλυτικές εξηγήσεις α) για την κατάσταση του δίσκου β) τα περιθώριά σου να κινηθείς, και μάλιστα σου τόνισα να το διαβάσεις ξανά και ξανά για να μπεις στο πνεύμα του (το αναγνωρίζω ότι δεν "χωνεύεται" με τη μία) και μάλιστα να απαντήσεις όπου έκανα ερωτήσεις/να σχολιάσεις όπου έκανα υποθέσεις. Δεν το έκανες, και με ρώτησες "αν μπορούν να τον επιδιορθώσουν στο e-shop" (αν ήταν στις επιλογές σου, θα στο έλεγα). Καπάκι πάντως απαντώ ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι εκεί (ούτε τον εξοπλισμό έχουν, ούτε και να τον είχαν θα έκαναν κάτι τζάμπα), και βγαίνουν και ο boombastik και ο doakes σήμερα και σου λένε "σου έχει γράψει τί πρέπει να κάνεις". Ξαναλέω λοιπόν, κάτσε με την ησυχία σου όποτε μπορέσεις, ΜΕΛΕΤΗΣΕ το "τεράστιο ποστ", και θα καταλάβεις τί μπορείς και τί πρέπει να κάνεις. Όπως και να βοηθήσεις εσένα στην ουσία, με το να εντοπίσεις όπου έχω ερωτήματα (έστω κι έμμεσα) και να μου απαντήσεις/σχολιάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα