johnys22 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 θέλω να φτιάξω ενα δυναμικο site μπορω να το φτιαξω χωρισ joomla i wordpress monos mou
angmar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ποιά η σχέση σου με το web design / development; Για να ρωτάς, προσωπικά υποθέτω ότι, όχι δεν μπορείς, δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις. Αν ρωτάς απ την άποψη του αν είναι δυνατόν να γίνει δυναμικό site χωρίς κάποιο απ τα 2 παραπάνω CMS, ναι είναι δυνατόν, αλλά μη περιμένεις να το κάνεις μόνος σου.
parsifal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 θέλω να φτιάξω ενα δυναμικο site μπορω να το φτιαξω χωρισ joomla i wordpress monos mou Υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες CMS εκτός από Joomla και WordPress, αν αυτό είναι που ρωτάς...
johnys22 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 εχω γνωσεις html,sql,css,javascript,php,xml,mysql,ajax kai no sql and graph data bases γινετε να γραψω κωδικα σε ενα cms sto joomla as poume pos ginete?
Webappterster Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο PHP MVC framework όπως το cakePHP, το codeigniter για να φτιάξεις κάτι δυναμικό αφού δεν θες cms πλάτφόρμα.
Uberalles_gr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εχω γνωσεις html,sql,css,javascript,php,xml,mysql,ajax kai no sql and graph data bases Έχεις τέτοιες γνώσεις και ρωτάς εάν μπορείς να φτιάξεις δυναμικό site χωρίς joomla ή wordpress;;;;; Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να ρωτήσεις και το διατύπωσες λάθος... 3
Apoll Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 εχω γνωσεις html,sql,css,javascript,php,xml,mysql,ajax kai no sql and graph data bases Και δεν ξέρεις πως να φτιάξεις ό,τι θες; Μας τρολάρεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα