melody Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Από την ώρα που έβαλα τα WinXP (profesional - English) έχω 2 συχνά προβλήματα στην σύνδεσή μου. α) Πολλές φορές δεν ανοίγει το PORT και δεν κάνει καν dial. Άλλες, μετά τα login/passwd, μου απαντά ότι το remote computer δεν συμφωνεί με τις PPP ρυθμίσεις μου. ΔΕΝ έχω πειράξει τίποτε, δουλεύω με τις default ρυθμίσεις. Στο ΙΔΙΟ PC με Win98 δεν υπάρχει πρόβλημα. Το ίδιο πρόβλημα το έχει και φίλος μου (πάλι Netmode & XP). Έχω USB Netmod με το τελευταίο upgrade. HELP!
steliosdj Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δυστυχως το ιδιο προβλημα το εχουν και πολλοι αλλοι χρηστες ...including me ! Δοκιμασε με συνδεση στη σειριακη θυρα... αν θελησεις να παραμεινεις στην USB , θα το βλεπεις αρκετα συχνα αυτο το μηνυμα
SoTiRiS Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 to provlima den exei oute statheri emfanisi oute einai emfanes ti to prokalei...san sinepeia einai oti den exoume vrei lisi....kokkalis the rule...tis idies mlks arxisan kai ta adsl modem....
steliosdj Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2003 to provlima den exei oute statheri emfanisi oute einai emfanes ti to prokalei...san sinepeia einai oti den exoume vrei lisi....kokkalis the rule...tis idies mlks arxisan kai ta adsl modem.... Koκκαλοmodems !!!!
Quasimodo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Koκκαλοmodems !!!! an koitaxeis kapou katw sto netmod grafei kathara "made in kokkalistan"
SoTiRiS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 einai kai ena tropos na mas ta pernoun autos...paliotera ekana mia fora connect kai ebgaina meta apo ores....tora kano ena connect kathe 1-2 ores sxedon. den xero ti ftaiei alla epeidi parousiastike sta ksafnika se arketous kai apo diaforetikous providers tin epoxi ligo prin dosoun to adsl,ipotheto oti einai provlima tou provider kai oxi diko mas...emeis mono plironoume tin epanaklisi...
steliosdj Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Οντως ... απο ADSL χρηστες του ΟΤΕ , που διατηρουν παραλληλα και την ISDN τους , διαπιστωθηκε μια αλλαγη στη συμπεριφορα του netmod oσων αφορα τα λαμπακια του ακριβως απο τη στιγμη που ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια ΑDSL ! ...Ουτε εγω θα το ελεγα τυχαιο αυτο .... για ολα υπαρχει λογικη εξηγηση Kαι στην περιπτωση αυτη θα ελεγα πως η εξηγηση ειναι πως οι τεχνικοι του ΟΤΕ ,καθωςι και οποιοι αλλοι ευθυνονται για την κατασταση αυτη δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα ! ... :evil: :evil: :evil:
melody Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2003 Η πλάκα είναι ότι στο helpdesk της intracom "δεν έχουν ιδέα"!!!! Τελικά το έχουμε ΟΛΟΙ αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε... Τώρα φταίμε και εμείς? Τι να πω... Αδιέξοδο το βλέπω...
radeon9700 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2003 apo ti blepw sta winxp den eime o monos pou den tou anigi to port gia na kani dialup ...... kai akoma kamia lisi eh ?
STEVEHACKER Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας, τα netmod είναι μια πλήρης αποτυχία. Φυσικά, θέμα για σύνδεση modem-pc αλα usb δεν νοείται ή τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω. Άσε που και στη σειριακή να το συνδέσεις, όταν πας να εγκαταστήσεις τον οδηγό σου λέει ότι αυτό το mdm δεν είναι πιστοποιημένο για winxp και σε βάζει να πάρεις εσύ το ρίσκο αν θα το εγκαταστήσεις ή όχι!!!!!!! Α ρε Κόκκαλη με τα modem σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.