Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδια

Πριν χρόνια είχα αγοράσει την m-audio fast track pro. Είχα έναν υπολογιστή με 2 λειτουργικά, xp για τα μουσικά μου (cubase κτλ) και 7 για λοιπές λειτουργίες. Όλα δουλευαν τζάμι.

Το Νοέμβρη πήρα καινούριο pc και τα έβαλα όλα στα 7 (64bit) και από τότε έχω το εξής πρόβλημα:

Ενώ έχω κανονικά ήχο δεν μου δουλεύουν τα inputs...πχ στο cubase όλα δουλεύουν ρολόι, αλλά όταν βάζω κιθάρα ή μικρόφωνο για ηχογράφηση, ένω στην κάρτα δείχνει οτι παίρνει σήμα, αυτό δεν φτάνει ποτέ στο cubase...Αν πατήσω το record φτιάχνει "κουτάκι" αλλά χωρίς κυματομορφή.

Το ίδιο και στο skype. Ακούω κανονικά αλλά δεν μ' ακούνε...δεν βλέπει το μικρόφωνο ενώ η κάρτα παίρνει σήμα όταν μιλάω...

Ένα φιλαράκι έχει ίδια κάρτα/windows και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Τη δανείστηκα αλλά πάλι τα ίδια.

Γνωρίζει κάνα τσακάλι τί παίζεί?

Δημοσ.

Καλησπερα σας!!

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα θα γραψω εδω για την μ@λ@κια που εκανα και δεν ξερω πως να το διορθωσο.

Εχθες αφου ειχα; ενα προβλημμα με call of duty 4 MULTIPLAYER (δεν επαιζε σε lan ) και μετα απο κανενα 2ωρο ψαχνοντας βρηκα μια λυση οτι φταιει η καρτα ηχο και ακολουθώντας καποιες οδηγιες , τωρα η την εσβησα η την απενεργοποιησα τελειως. Και εγω δεν ξερω την βλακεια εκανα ....

Τωρα εχω ηχο μονο απο το μονητορ tv και η συνδεσει με τον υπολογιστη ειναι με καλωσιο HDMI.Απο τα ηχεια δεν ακουγεται τιποτα.

ανοιγοντας και την καρτελα ηχου ειδα (νομιζω κιολας ) συνδεσει HDMI.

Γνωριζει κανενας πως θα το γυριζω παλι στα ηχεια γιατι δεν λεει παιχνιδια με ηχο απο την τηλεορασει.

Ευχαριστω πολυ

ΟΚ το βρηκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...