Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχουν αυτη τη στιγμη παιχνιδια που επωφελουνται με περισσοτερους απο 4 πυρηνες , ή η 6870 τρωει μπουκαλι στον 9550?

όχι κάτι το ιδιαίτερο, μην φανταστείς !

σε βαριά παιχνίδια που βλέπουν 4+ cores εχω δει διαφορεσ.

αλλά εχω δει και σε παλιά που βλέπουν 1 !

πχ εγώ παίζω με μανία το c&c kane w, το οποίο πρέπει 1 core, και το παιχνίδι είναι στρατηγικής, και ωσ γνωστόν αυτή η κατηγορία παιχνιδιών θέλει επεξεργαστή.

είδα μεγαλεσ διαφορεσ σε αυτό όταν γίνεται μάχη με 8 ομάδες μαζί!

άλλο να σου λέω και άλλο να το βλέπεις.

παίζουν ομωσ πολλά πράγματα ομωσ.

πχ ν 9550 ηταν με ddr2 1066 και ο FX 8350 είναι με ddr3 1600.

Δημοσ.

ωριστε και τι ρολο παιζει ο επεξεργαστης, και μαλιστα στα παιχνιδια του αυριο, γιατι του χθες δεν μας ενδιαφερει. και μάλιστα σε 1080P

crysis_3-beta%20proz.jpg

Δημοσ.

Ρε δεν μιλήσανε τα παιδια για την gtx 690

Τοτε φυσικα και θα την κοβει ο επεξεργαστής

Σου λενε οτι σε επιπεδο 7950 τρεχει μια χαρα...ενω εσυ λες το αντιθετο

Δημοσ.

Ρε δεν μιλήσανε τα παιδια για την gtx 690

Τοτε φυσικα και θα την κοβει ο επεξεργαστής

Σου λενε οτι σε επιπεδο 7950 τρεχει μια χαρα...ενω εσυ λες το αντιθετο

το παράδειγμα είναι ενδεικτικό.

μπορεί η 690 να είναι το απόλυτο τέρας και να θέλει βαρβατο μηχάνημα αλλά και η 7950 δεν είναι μικρή κάρτα.

απ το 2008 μέχρι αρχές του 2012 είχα τον Q9550 και τον εχω ακόμα σε δεύτερο pc που το δουλεύει ο αδερφός μου.

είναι και γαμώ τουσ επεξεργαστές,

τόσο καλοσ που όταν έκανα αναβάθμιση σε 1055Τ δεν είδα μεγαλεσ διαφορεσ.

ευχαριστημένος είμαι τώρα με τον FX 8350.

η 6870 που εχω δούλεψε αρκετά με όλους τουσ προαναφερόμενους επεξεργαστές και κάθε φορά που συνεργαζόταν με διαφορετικόν υπήρξε άνοδος στα καρέ των παιχνιδιών. αλλού λίγο και αλλού πολύ. και πάντα σε 1900*1200

γιαυτό ψηλοτρομάζω στην συνεργασία 7950+9550.

Δημοσ.

Ναι αλλά q9550 δεν έχει το τεστ να εβλεπες ότι θα είχε παρόμοια νούμερα με 760 και 930 και 1100Τ

από τους sandy και μετά ανοίγει η διάφορα

Οι συγκεκριμένοι quad είναι ο highlander των επεξεργαστών, ακόμα και σήμερα είσαι καλά με αυτούς

Δημοσ.

ο 9550 είναι ίδιος (και καλύτερος λόγο σετ εντολών ) απ τον amd phenom 955 Χ4.

ο 1055Τ που είχα ο οποίος είχε ίδια συχνότητα λειτουργίας με τον 9550 ( 2,8ghz ) ηταν χειρότερος απ τον 9550 από 1 core - 4 core.

οπότε ο 720 και 930 που αναφαίρεις είναι κατώτεροι του Q9550.

απ τουσ sandy και μετά, όπως ο ίδιος αναφαίρεις μπορείς να καταλάβεις ότι οι καρτεσ δουλεύουν κανονικά με την πλήρες ισχύ που μπορεί να δώσει η κάθε μια. συνεπώς στουσ υπόλοιπους τρώνε σφυνομπουκαλιασμα.

*κάρτες επιπέδου 6950 και πάνω.

Δημοσ.

Πιστεύω πάντως ότι και το παράδειγμα με τη dual GPU εισί τραβηγμένο από τα μαλλιά γιατί οι παλιότεροι επεξεργαστές δεν είχαν ποτέ καλό scaling με 2 καρτες και μπουκάλι μέχρι και την 6950 και 6870 δεν έπαιζε , ούτε και με την 7950 πιστεύω

Αν κάποιες εφαρμογές εκμεταλλεύονται πολύ τον επεξεργαστη λογικά θα παιζει ρόλο

Όσο για τον 760/750 σε σχέση με τον q9550 o/c στα ίδια ρολόγια σε τεστ που αφορούν μόνο τη CPU είναι γύρω στο 10% πιο γρήγοροι

Δημοσ.

ωριστε και τι ρολο παιζει ο επεξεργαστης, και μαλιστα στα παιχνιδια του αυριο, γιατι του χθες δεν μας ενδιαφερει. και μάλιστα σε 1080P

crysis_3-beta%20proz.jpg

Πιο πουλημενο benchmark ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

Δημοσ.

Πιο πουλημενο benchmark ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!

Αυτο ακριβως.

Χαλαρωστε σε μεγαλες αναλυσεις η διαφορες που παιρνεις στα παιχνιδια δεν ειναι μεγαλες ακομα και με παλιοτερους τετραπυρηνους.

Δημοσ.

Φίλε πάρε τον Q9550 και θα είσαι κομπλέ. Μια χαρά παίζει τα πάντα όλα. Εγώ με 4GB στα 800mhz και HD5750 είμαι άρχοντας. Τώρα άμα θες να μετράς τα fps πάρε κανέναν i7 καλύτερα!!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...