adams24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 για σας παιδιά εχω ένα acer aspire 5538 που έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών το καλώδιο που φορτίζει η μπαταριά και το πληκτρολόγιο μου το ζητάει ένας τεχνικός να το αγοράσει πόσο λέτε να το δώσω αυτό είναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906736
giannispaok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ποσο εχε καινουργιο και ποσα σου προσφερει?
adams24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 αυτό ψάχνω να βρω αλλά δεν βρίσκω δεν με ειπε. είπα να σκεφτώ μια τιμή να τον πω και να τα βρούμε
coolerman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 πάνω απο 150 ευρώ.(μην σου πω και λίγα σου λέω) η οθόνη του κανα 60/70αρι+μνήμες 50 ευρώ+σκληρός δίσκος 30με 35 ευρώ+ αξία αδεια λειτουργικου **το εχεις αφήσει εκεί στον ηλεκτρoνικo;;
adams24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εγώ από το ψάξε ψάξε τα βγάζω γύρο στα 180 το είχα πάρει πριν 4 χρονιά 400Ε αν θυμάμαι καλά δεν μπορώ να βρω τώρα τιμή μην ξεχνάτε τα προβλήματα που αναφέρω
coolerman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 εγώ από το ψάξε ψάξε τα βγάζω γύρο στα 180 το είχα πάρει πριν 4 χρονιά 400Ε αν θυμάμαι καλά δεν μπορώ να βρω τώρα τιμή μην ξεχνάτε τα προβλήματα που αναφέρω 180 με 200 ειναι καλά! να βγάλεις εσυ παραπάνω χρήματα..οχι ο ηλεκτρονικός,που θά στο ¨φαει¨ τζάμπα
adams24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 οχι coolerman δεν παίζει να το φάει τζάμπα 1-2 πράματα ξέρω βοηθάνε και τα τσακάλια εδώ 1
Flying_Dutchman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 200 ευρώ για μονοπύρηνο χαλασμένο λάπτοπ???????? Όταν με 300-320 αγοράζει κανείς καινούριο διπύρηνο (έστω και χωρίς λειτουργικό) ???? Φίλε προσωπικά θα το κοστολογούσα κάτω από 100 ευρώ, γύρω στα 70-80 και πολλά μπορεί να είναι. 2
adams24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 και αυτό το σκέφτηκα αλλά η οθόνη καινουρια κάνει 160Ε μόνο την οθόνη μεταχειρισμένη να μην την δώσεις 60??? σκληρό?? ραμ?? dvd? το κλειδί? μπαταριά? αυτός θα το πάρει 100 από μένα και πόσα θα βγάλει?? γιατί ξανά λεωφ ότι είναι για τεχνικό
xristoforos89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 και αυτό το σκέφτηκα αλλά η οθόνη καινουρια κάνει 160Ε μόνο την οθόνη μεταχειρισμένη να μην την δώσεις 60??? σκληρό?? ραμ?? dvd? το κλειδί? μπαταριά? αυτός θα το πάρει 100 από μένα και πόσα θα βγάλει?? γιατί ξανά λεωφ ότι είναι για τεχνικό Ουσιαστικα την οθονη την δινουν 50-60ευρω μαξ καινουρια απο ebay. Η μπαταρια μετα απο 4 χρονια θα ειναι ουσιαστικα χαλασμενη. Dvd ειναι επισης πολυ φθηνο. Το ποσα θα βγαλει o τεχνικος ειναι σχετικο. Απο εσενα θα το αγορασει 100ευρω και μπορει να βγαλει αλλα 70 μετα απο ενα τριμηνο ομως, μεχρι να βρεθει αγοραστης δηλαδη για καθε ενα κομματι. 1
sil_unique Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αν στο πουλούσα στην κατάσταση που το έχεις αλλά λειτουργικό πόσα θα έδεινες; Συχνά πυκνά κοιτώντας τις αγγελίες βλέπω λειτουργικά μηχανήματα να ζητούνται για αγορά σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που πουλάνε άλλοι τα μη λειτουργικά τους πλέον μηχανήματα. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να αναρωτηθεί πόσο θα έδεινε για να αγοράσει το φορητό του που προσπαθεί να πουλήσει στην κατάσταση που το έχει και να δει εάν η τιμή του φαίνεται λογική. [Από την άλλη αυτοί που ζητούν να αγοράσουν κάτι να κρίνουν πόσο θα το πουλούσαν οι ίδιοι πρώτα αν και εκεί μπορεί να πέσουν στην ανάγκη του άλλου για μερικά χρήματα] Σίγουρα για να βγάλεις περισσότερα χρήματα το κάνεις ανταλλακτικά και το πουλάς κομμάτι-κομμάτι όπως θα έκανε και ο άλλος αλλά εκεί να υπολογίζεις και τον χρόνο σου μέσα.
adams24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 δηλ αν κάποιος από σας είχε το συγκεκριμένο μηχάνημα και σας έλεγα εγώ ότι το θέλω και εσείς ξέρατε ότι θα τα πουλήσω κομμάτι κομμάτι θα μου το δύναται 80-100Ε
Flying_Dutchman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Γιατί σε επηρεάζει το πόσο θα το μετα-πουλήσει ο πιθανός αγοραστής? Αν πιστεύεις ότι είναι τόσο απλό να βρεις αγοραστές γρήγορα για τα εξαρτήματά του και να πιάσεις και τα λεφτά που ζητάς, γιατί δεν δοκιμάζεις να το πουλήσεις εσύ κομμάτι-κομμάτι και να καρπωθείς το (όποιο) κέρδος?
adams24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 ναι θα το μεταπουλήσει αυτό τον σκοπό είχα να το πουλήσω κομμάτι κομμάτι απλά περίμενα να το πάρω απο αυτον γιατι το έδωσα να δούμε πόσο βγαίνει η επισκευή κάρτας γραφικών και τελικά δεν θα το κάνω και μου λεει να τον πάρει αυτός γιαυτό είπα να ρωτήσω εδώ πόσο να το δώσω άλλα όχι και 80Ε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα