Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Αν καποιος μπορει να βοηθησει γιατι βρισκομαι σε παρομοια φαση και θελω να καρπωθω καποιο καλυτερο τηλεφωνο για εμενα (αυτο που εχω ειναι 3ετιας) μιας και ληγει σε 2-3 μερες το συμβολαιο συγγενικου προσωπου και δεν χρειαζεται την επιδοτηση.

ειναι ηδη πελατισσα 18μηνου και η επιδοτηση που της προτεινουν ειναι στα 200€ για ανανεωση απλα επειδη εχω ακουσει απειρες περιπτωσεις οπου ''παιρνεις'' το κινητο που επιθυμεις με πολυ μικρη διαφορα η και καθολου αντιτιμο (περαν της ανανεωσης συμβολαιου) λεω και εγω γιατι οχι.

Ποια θα ειναι η καλυτερη διαδικασια να ακολουθησω? φιλη πρωην υπαλληλος σε εταιρια κινητης μου ειπε απευθειας αιτηση φορητοτητας σε διαφορετικη απο αυτη που ειμαστε χωρις να υπογραψουμε τιποτα,να παρουμε sim η συσκευη κτλ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν...πήγα μια βόλτα απο μεγάλο κατάστημα προϊοντων τεχνολογίας και πήρα μια προσφορά κινητής. Ομως, ενώ τόνισα του πωλητή πως θέλω να το σκεφθώ, αυτός εγραψε και καλά τα στοιχεία μου για τη προσφορά, και απ'οτι έμαθα σήμερα έκανε αίτηση φορητότητας.

Με καλέσαν, ως είθιστε, απο τον τωρινό μου πάροχο, ο οποίς έκανε μια χαωτικη΄αντιπροσφορά...που φυσικα δε θα μπορούσα να πώ όχι.

Μου είπαν λοιπόν, να στείλω με φαξ τις οψεις της ταυτότητας και να γράψω και να υπογράψω πως επιθυμώ την ακύρωση της αίτησης φορητότητας που εχω κάνει. (που...δεν έχω κάνει, αλλά ο υπάλληλος-ύπουλα).

Επίσης να καλέσω στο τμήμα φορητότητας της εταιρείας για να το πώ κιόλας.

Στέλνω λοιπόν το φαξ, παίρνω και τηλ και μου λεει η υπάλληλος, άκουσον άκουσον. "Μονο αν κάνατε τηλεφωνική αίτηση φορητότητας, ακυρώνεται με φαξ. Πρέπει να πάτε απ'το κατάστημα για να το ακυρώσετε".

Τι κάνω σήμερα εγω΄; δεν είμαι καλυμμένος με το φαξ που έχω στείλει; στο κατάστημα δε παίζει να παω, βαριέμαι να κανω 110χλμ για το τίποτα.

Ουτως ή άλλως θα μου στέλναν το συμβόλαιο με κούριερ, οπότε δε το παραλαμβάνω καν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...