Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους. Θέλω να ρωτήσω κάτι. Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από τη vodafone στη Wind και μες στην βδομάδα θα έρθει courier με τα συμβόλαια τα οποία και πρέπει μου είπαν να υπογράψω και να επιστρέψω στον courier (μάλιστα μου είπαν να το κάνω εκείνη την ώρα που θα έρθουν,πότε θα τα διαβάσω?). Διατηρώ όμως τις επιφυλάξεις μου για το αν  πρέπει να φύγω ή όχι από τη vodafone. Μήπως ξέρει κανείς μέχρι πότε μπορώ να ακυρώσω την αίτηση φορητότητας που έκανα ή από τη στιγμή που έδωσα το Ok για να έρθουν τα συμβόλαια με έχουν δεσμεύσει(δε νομίζω αλλά ας ρωτήσω)?Ευχαριστώ

την αίτηση φορητότητας την έκανα ηλεκτρονικά.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Από τη στιγμή που δεν έχεις υπογράψει και δεν έχεις αποστείλει την αίτηση φορητότητας-συμβόλαιο Wind δεν τρέχει καμία διαδικασία μετάβασης από τη Vodafone στη Wind.

Δεν χρειάζεται να ενημερώσεις τη Wind.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που δεν έχεις υπογράψει και δεν έχεις αποστείλει την αίτηση φορητότητας-συμβόλαιο Wind δεν τρέχει καμία διαδικασία μετάβασης από τη Vodafone στη Wind.

Δεν χρειάζεται να ενημερώσεις τη Wind.

έχω διαβάσει στο forum ότι πολλές φορές σε παίρνουν από την εταιρία που αποχωρείς με πολύ καλύτερη προσφορά από αυτή που σου έκαναν πριν. αυτό πότε γίνεται ακριβώς?αφού έχεις υπογράψει τα συμβόλαια στην άλλη εταιρία?πότε πχ θα ενημερωθεί η Vodafone ότι σκοπεύω να φύγω.παίζει κάτι τέτοιο ή δεν ισχύει?

Δημοσ.

έχω διαβάσει στο forum ότι πολλές φορές σε παίρνουν από την εταιρία που αποχωρείς με πολύ καλύτερη προσφορά από αυτή που σου έκαναν πριν. αυτό πότε γίνεται ακριβώς?αφού έχεις υπογράψει τα συμβόλαια στην άλλη εταιρία?πότε πχ θα ενημερωθεί η Vodafone ότι σκοπεύω να φύγω.παίζει κάτι τέτοιο ή δεν ισχύει?

Και αυτό γίνεται να σε καλέσουν για καλύτερη πρσφορά (2-3 εργάσιμες) αφού υπογράψεις και ενημερωθεί η κοινή τους βάση ότι θέλεις να  πας από τον ένα πάροχο στον άλλο αλλά με τις φορητότητες είναι μπέρδεμα γενικά....

Καλό θα ήταν να ξέρεις από την αρχή που θελεις να πας/παραμείνεις για να μην έχεις πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν υπογράψεις, δεν δεσμεύεσαι. Λογικά θα σε πάρουν τηλέφωνο από την κούριερ να συννενοηθούν μαζί σου για ραντεβού. Εκεί μπορείς να τους πεις ότι τελικά δεν θέλεις να προχωρήσεις.

Τώρα για να σε καλέσουν από την vodafone, λογικά θα έπρεπε να σε είχαν πάρει ήδη. Κάνε υπομονή και σκέψου το καλύτερα.

Δημοσ.

Καλησπερα σας, να ρωτησω κατι εκανα ακριβως το ιδιο απο τη vodafone στη wind απλα αυτη τη φορα διαλεξα ενα καρτοσυμβολαιο, κ με εβαλε εκεινη τη στιγμη και υπεγραψα αι μου εδωσε και μια καρτα sim. επισης μου ειπε οτι ενδεχεται η vodafone να με παρει κ οτι ο αριθμος θα ενεργοποιηθει τη παρασκευη!!!!Εχω κανει ηδη 2 φορες το κολπο φευγω και μου κανουν δωρο κινητο για να μεινω, αλλα ποτε δεν με ειχε βαλει η αλλη εταιρεια να υπογραψω πρωτα!

σημειωση στη vodafone χρωσταω 2 λογαριασμους!τι κανω;;

Δημοσ.

<p>Καλησπερα σας, να ρωτησω κατι εκανα ακριβως το ιδιο απο τη vodafone στη wind απλα αυτη τη φορα διαλεξα ενα καρτοσυμβολαιο, κ με εβαλε εκεινη τη στιγμη και υπεγραψα αι μου εδωσε και μια καρτα sim. επισης μου ειπε οτι ενδεχεται η vodafone να με παρει κ οτι ο αριθμος θα ενεργοποιηθει τη παρασκευη!!!!Εχω κανει ηδη 2 φορες το κολπο φευγω και μου κανουν δωρο κινητο για να μεινω, αλλα ποτε δεν με ειχε βαλει η αλλη εταιρεια να υπογραψω πρωτα!</p>

<p>σημειωση στη vodafone χρωσταω 2 λογαριασμους!τι κανω;;</p>

Δεν θα παρει εγκριση η φορητοτητα εφοσον χρωστας νομιζω.

Sent from my iPad using Insomnia

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον παιδια οταν σε παρουν τηλεφωνο καταχωρουν και αιτηση η οποια τρεχει. Το οτι δεν εχεις υπογραψει ειναι ενα πατημα αλλα οταν εχεις δωσει την συγκαταθεση σου τηλεφωνικα ισχυει. Γιατι νομιζεται οταν παιρνουν για καποια εξτρα υπηρεσια απο την εταιρια που ειστε λενε οτι καταγραφεται η συνομολια? Αν πας να πεις δεν ξερω δεν ειπα δεν ακουσα σου βαζουν την κασσετα που ειπες το οκ... Παντως να ξερετε οτι και να υπογραψεις τη φορητοτητα, μπορεις να ακυρωσεις οποιαδηποτε στιγμη, ΠΡΙΝ συνδεθειτε ομως στην αλλη εταιρια! Αλλα επισης να ξερετε οτι αν εχετε παρει συσκευη απο την φορητοτητα και την ανοιξετε, οτι και να γινει αν ακυρωσετε την φορητοτητα θα την πληρωσετε! Καλο επισης ειναι αν αλλαξετε γνωμη για τη φορητοτητα να ενημερωσετε και ακυρωσετε αμεσως εκει οπου την κανατε (καταστημα ή τηλεπωληση και οχι στην εταιρια κινητης γιατι δεν ειναι απλα ακυρωσε και τελος, θελουν να στειλετε αιτηση κλπ ως ταυτοποιηση επιβεβαιωση) και να μην μπειτε στη διαδικασια να το αφησετε και να μην υπογραψετε γιατι το μπλεξιμο μετα θα ειναι πολυ μεγαλο και για σας και για τους αλλους αν ο αριθμος τελικα μεταφερθει στην αλλη εταιρια (οπως ειπα πιο πανω η αιτηση καταχωρειται και τρεχει).

Επεξ/σία από helldiver
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης σχετικα με τις ακυρωσεις και τους λογους που σας τις ακυρωνουν... ακομα και ενα ορθογραφικο λαθος να εχει γινει στην εταιρια που ειστε αυτο φτανει για να ακυρωθει. Πολλες φορες ακυρωνεται απλα χωρις κανενα λογο και αυτο ειναι κατι που το κανουν και οι ΤΡΕΙΣ τους. Σε cosmote πχ εχω δει να βαζουν εξτρα καποιο κενο ή μια τελεια για να μην συμπιπτουν τα στοιχεια... Σε αλλες περιπτωσεις να ειναι καταχωρησμενα ονομα και επωνυμο σαν επωνυμο και το ονομα να ειναι κενο! Προσοχη στις αλλαγες που τυχον εχετε κανει σε ταυτοτητες κλπ γιατι μπορει να κολλανε εκει. Αν δεν εχετε δηλωσει αλλαγη στοιχειων οι εταιριες δεν ξερουν τα καινουργια και υπαρχει αναντιστοιχια.

Επεξ/σία από helldiver
  • Like 1
Δημοσ.

Επισης σχετικα με τις ακυρωσεις και τους λογους που σας τις ακυρωνουν... ακομα και ενα ορθογραφικο λαθος να εχει γινει στην εταιρια που ειστε αυτο φτανει για να ακυρωθει. Πολλες φορες ακυρωνεται απλα χωρις κανενα λογο και αυτο ειναι κατι που το κανουν και οι ΤΡΕΙΣ τους. Σε cosmote πχ εχω δει να βαζουν εξτρα καποιο κενο ή μια τελεια για να μην συμπιπτουν τα στοιχεια... Σε αλλες περιπτωσεις να ειναι καταχωρησμενα ονομα και επωνυμο σαν επωνυμο και το ονομα να ειναι κενο! Προσοχη στις αλλαγες που τυχον εχετε κανει σε ταυτοτητες κλπ γιατι μπορει να κολλανε εκει. Αν δεν εχετε δηλωσει αλλαγη στοιχειων οι εταιριες δεν ξερουν τα καινουργια και υπαρχει αναντιστοιχια.

Φορητότητες δεν έχει τύχει να κάνω πολλές, έκανα κάποιες φορές εκτάκτως και εγώ ( ήμουν στις ταυτοποιήσεις και γενικά πιο πολύ σε office support ) αλλά πάρα πολλές φορές όταν προσπαθούσα να κάνω φορητότητες πελατών μίας συγκεκριμένης εταιρείας ( που της ρίχνουν και μπόλικο κράξιμο στη facebook σελίδα της ) όλο πρόβλημα με τα στοιχεία είχα...Αν έμενα στη δουλειά σίγουρα θα έφτιαχνα και κάποιο report να διασταυρώσω τις υποψίες μου, συνέβαινε υπερβολικά πολλές φορές για να είναι τυχαίο !

Για το κενό όνομα δεν ξέρω , νομίζω θα χτύπαγε error αν το άφηνα κενό. Πάντως η γραμμή ήταν ότι πρέπει οπωσδήποτε ο αριθμός του εγγράφου ( ταυτότητα κ.λ.π. ) να είναι σωστός, υπήρχε μία απίστευτη αδιαφορία για το αν τα δεδομένα καταχωρούνταν σωστά οπότε όλα μπορεί να συμβούν ! Και γενικά έχουν δει πολλά τα μάτια μου να συμβαίνουν από " συναδέλφους "...

Δημοσ.

Για το κενό όνομα δεν ξέρω , νομίζω θα χτύπαγε error αν το άφηνα κενό. Πάντως η γραμμή ήταν ότι πρέπει οπωσδήποτε ο αριθμός του εγγράφου ( ταυτότητα κ.λ.π. ) να είναι σωστός, υπήρχε μία απίστευτη αδιαφορία για το αν τα δεδομένα καταχωρούνταν σωστά οπότε όλα μπορεί να συμβούν ! Και γενικά έχουν δει πολλά τα μάτια μου να συμβαίνουν από " συναδέλφους "...

Το κενο ονομα που ειπα δε το ξερεις εσυ που περνας τη φορητοτητα οτι μπορει να συμβαινει γιατι δεν εχεις την καρτελα της αλλης εταιριας και ο λογαριασμος δεν φαινεται να εχει προβλημα. Κι ομως ολα αυτα ισχυουν και η καθε εταιρια εχει τα δικα της κολπα φανερα ή κρυφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...