Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α μπράβο... παιδιά ξεχάστηκα, σόρρυ. Δίνω αύριο και δεν έχω χρόνο για χάσιμο. Λοιπόν απο ότι φαίνεται απο το τελευταίο post, θα δούμε το 

The Seventh Seal του Ingmar Bergman

Απο εδώ και πέρα, λέω να προτίνουμε μόνο μία ταινία ο καθένας και να ψηφίζουμε υποχρεωτικά 2 ταινίες, τουλάχιστον όσοι έχουν προτίνει (να μπορούν να ψηφίζουν και άτομα που δεν έχουν προτίνει). Επίσης οι προτάσεις να γίνονται μέσα σε τρείς μέρες και η ψηφοφορία σε μία. (Έτσι πιστέυω θα γίνει πιο γρήγορο και ενδιαφέρον το insomnia movie club) Τι λέτε;

Άντε καλή θέαση... Ήθελα καιρό να δώ το Seventh Seal

Δημοσ.

Καλή επιτυχία για αύριο.μόνο μια ταινία?δύσκολο! Εγώ λέω απλά να μειώσουμε τις μέρες.3 για προτάσεις 2 για ψηφοφορία (μια είναι πολύ λίγο μπορεί να τύχει κάτι και να μην προλάβει να ψηφίσει κάποιος) και μετά καμιά βδομάδα για να δούμε τη ταινία.μόλις τελειώσει η εβδομάδα πάμε για την επόμενη ψηφοφορία.όσο για τη ταινία που βγήκε δεν την έχω δει ποτέ και ανυπομονώ!

Δημοσ.

λοιπόν την είδα την ταινία. επίσης τύχαινε να διαβάζω και ένα βιβλίο το God Delusion του Dawkins. Καθαρά φιλοσοφική ταινία με υποβλητική φωτογραφία , ειδικά ο θάνατος. Ο άνθρωπος που ψάχνει την ύπαρξη θεού και σκοπού. Και γύρω του ο κόσμος. Δεν είναι για απαίδευτους αν και η ιστορία είναι αρκετά απλή και βλέπετε εύκολα. Δραματικά και κωμικά στοιχεία συνυπάρχουν. Και τα γκομενάκια απίστευτα. 

Δημοσ.

Μόλις την είδα και εγώ. Η ταινία είναι μοναδική. Καταφέρνει με απλό τρόπο και μέσα από μια ιστορία απλών ανθρώπων να διερευνήσει μεγάλα ερωτήματα που απασχολούν τον άνθρωπο. Επίσης εμένα μου φάνηκε ο σκηνοθέτης να προσπαθεί να κάνει μια διάκριση ανάμεσα στο καλό και το κακό (συμβολικά πάντα). Η ταινία έχει μπόλικη λογοτεχνία και θα έλεγα ότι το σπουδαιότερο που καταφέρνει είναι να δείξει την μεγάλη απόσταση και τη σιωπή που υπάρχει ανάμεσα στον άνθρωπο και τον Θεό. 9/10 classic!

Δημοσ.

τρομερη!απλα τρομερη!τοσο απλη και ταυτοχρονα τοσο μεγαλη.καθε διαλογος καθε σκηνη ειναι μια αφορμη για μια συζητηση.σπανια βλεπω ταινια που προκαλει τετοια εμπνευση!αν και πηγε να κουρασει λιγο με το θεολογικο το τελος ηταν απλα μαγεια.

9 στα 10 και απο μενα!

Δημοσ.

Μια απο τις καλυτερες ταινιες στην ιστορια του παγκοσμιου κινηματογραφου.

Την εχω δει αρκετες φορες,ακομα ανατριχιαζω στη σκεψη και μονο της τελευταιας σκηνης..Ειναι μια παρτιδα σκακι που ο θεατης γνωριζει εξ αρχης ποιος θα ειναι ο νικητης.

Αν και σπουδαια ταινια,για μενα δεν ειναι η καλυτερη του Βergman.Για μενα η καλυτερη ταινια του ειναι το Φαννυ κ Αλεξανδρος http://www.imdb.com/title/tt0083922/

ΑΨΟΓΗ σε ολα.

Ο συγκεκριμενος σκηνοθετης ειναι μεσα στο ΤΟΡ5 μου ολων των εποχων.

Δημοσ.

Κάτσε, εγώ ακόμη δεν έχω δει τη σφραγίδα :) Αλλά έτσι κι αλλιώς από μπλοκμπάστερ είμαι κομπλέ, πιθανόν ό,τι και να βάλουμε το έχω δει ;)

Δημοσ.

Έχει πέσει πολυ διάβασμα μωρε και όταν αράζω βλέπω καμια σειρά... Κάνε τε το blockbuster, εγω θα δώ κάποια στιγμή το seal και θα σας βρώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...