Avatar_GR Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 1,8 για συν 1,5γιγα update στο ps vita με τσάκισε Εδώ είσαι: https://www.skroutz.gr/s/7831667/Samsung-Spinpoint-M9T-1-5TB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Εδώ είσαι: https://www.skroutz.gr/s/7831667/Samsung-Spinpoint-M9T-1-5TB.html για το ps vita μιλάω.... όχι για το ps4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Θέλει να σου πει ότι μπορεί να έχεις τα downloads στο ps3 σαν αποθήκη . Μακάρι να είχε βγει απευθείας διασύνδεση σκληρού με vita Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλά και στο pc τα κρατάω αμα είναι με το psn software που εχω βάλει. ..... οκ Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Ps4 14 Free trial Καλησπερα παιδια παω να ενεργοποιησω στην κονσολα το Free trial για το internet που εχω για 14 μερες. Μου ζηταει τον αριθμο της καρτας - βαζω τα στοιχεια στη φορμα και μου λεει οτι ειναι λαθος η καρτα (ενω την αναγνωριζει οτι ειναι mastercard, και ειναι σωστα τα στοιχεια). τι παιζει? γενικως μπορεις να κανεις αγορα παιχνιδιου απο το playstation store με τη καρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Λογαριασμός και κάρτα πρέπει να είναι από την ίδια χώρα. Υποθέτω μιλάς για ελληνικό PSN λογαριασμό και ελληνική κάρτα, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 η καρτα ειναι ελληνικη εγω μπηκα στο playstation να βαλω τα στοιχεια και βγαζει αυτο... τι εννοεις ελληνικο psn συγνωμη ειμαι ασχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Να έχει δηλωμένη χώρα Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrox21 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Υπαρχει τροπος να παρουμε τα παλιοτερα free games του μηνα? Συγκεκριμενα το Rocket League θα ηθελα, αλλα χλωμο μαλλον ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οχι αμα δε το έχεις αγοράσει στο παρελθόν Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2016 από coyote2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 http://www.vg24.gr/ps-plus-free-games-march-2016/ χάλια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή τη φορα ακομα και εγω θα πω οτι ειναι πολυ κοροιδια αυτα τα δωρεαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μονο για το δήθεν online στο Bloodborne δηλαδή κάνα random root dungeon το κράταγα , άντε και για stockpile κάνα indie και κάνα discount σπάνια αλλά από ότι βλέπω δεν αξίζει πλέον .Και ανεβασμένες τιμές και γενικά το καβάλησαν το καλάμι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή τη φορα ακομα και εγω θα πω οτι ειναι πολυ κοροιδια αυτα τα δωρεαν συμφωνουμε, παντως ηδη μιλαμε για 2.5 χρονια κονσολα, καποια στιγμη θα πρεπει να αρχισουν να δινουν πιο σοβαρες παραγωγες...ισως πανω στην τριετια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Παρόλο που είμαι κάτοχος PS4 - και πληρώνω plus, παραδέχομαι οτι το xbox είναι ΑΙΩΝΕΣ μπροστά στα δωρεάν παιχνίδια... http://www.xbox.com/el-GR/Live/Games-with-gold 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα