coyote2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Θα προλάβει, αλλά αυτό γίνεται και απο το ίντερνετ αλλο υπολογιστή 1
stratigos24 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Α ναι, έχεις δίκιο, γίνεται και από τον υπολογιστή... Πάει καιρός από τότε που είχα ps3 και συνδρομή και τα έχω ξεχάσει..
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Θα προλάβει, αλλά αυτό γίνεται και απο το ίντερνετ αλλο υπολογιστή και πως το κανεις ; μπορεις να δωσεις λεπτομεριες ;
coyote2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2016 Gr.playstation Απλά τα αγοράζει σε μηδέν τιμη Login με το username που θα βάλει στο ps4 Κωδικό ps plus καθ είναι έτοιμος
mtzs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 και πως το κανεις ; μπορεις να δωσεις λεπτομεριες ; Να ρωτήσω, μιας και φίλος πήρε ps4 προχθές (έκανε και ps plus συνδρομή), αλλά δεν πρόλαβε να κατεβάσει το King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember που έδινε, θα μπορεί να το κατεβάσει τη Δευτέρα που γυρίζει ή θα έχουν μπει τα 2 νέα παιχνίδια του Ιανουαρίου; https://store.playstation.com/#!/en-gr/home/games/psplus κανεις login με τα στοιχεια σου του PS network. Βαζεις στο καλαθι οτι θες. Εγω τα βαζω ολα. Πας στο checkout και εισαι ετοιμος Παντα ετσι τα αγοραζω για να μη χανω τιποτα. Μετα κατεβαζω οτι θελω στην αναλογη κονσολα 4
stratigos24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Όλα τα παραπάνω, όταν ανοίγει το site και δεν έχει πρόβληματα και να βγάζει error όπως και πριν 2 μέρες αλλά και σήμερα που προσπάθησα να μπω..
saxos55 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μου ζήτησε ένας πιτσιρικάς ως χάρη να του πάρω μια τρίμηνη PS Plus κάρτα. Μπαίνω να δω τιμές και τις βλέπω στο 20άρικο. Δεν πολυασχολούμαι με console gaming (την προηγούμενη παίζει να την είχα πάρει πριν ενάμιση χρόνο πχ), αλλά γιατί θυμάμαι ότι έκαναν γύρω στο 15άρι; Λάθος θυμάμαι; Αν όχι, γιατί "τσίμπησαν";
bedazzled Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Γιατί όλοι έπαιρναν 3μηνες και η Sony το είδε ως ευκαιρία να σπρώξει τον κόσμο στις ετήσιες. Τόσο έχει πάντως και η XBL Gold. Μόλις πάνε όλοι στις ετήσιες, τότε θα κάνει και το 50άρι -> 60άρι.
coyote2 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μας έδωσαν μια μέρα δωρο Δηλαδή η μια η μέρα που χάθηκε μέσα στα χριστούγεννα είναι ισοδύναμη με μία μέρα στο τέλος της συνδρομής Ντροπή 5
ReputGlory1 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μας έδωσαν μια μέρα δωρο Δηλαδή η μια η μέρα που χάθηκε μέσα στα χριστούγεννα είναι ισοδύναμη με μία μέρα στο τέλος της συνδρομής Ντροπή Έκλαψα λίγο με το mail είναι η αλήθεια. Καλύτερα να μην δίνανε καν. 1
bedazzled Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Βασικά η διαδικασία του generate keys & αποστολή emails κοστίζει περισσότερο από το να έκαναν +1 σε όλους αυτόματα... Sony logic.
coyote2 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Προφανώς αποδεχόμαστε κάτι με τον κωδικό...
thomason993 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Πώς ακριβώς παίρνουμε τη 1 μέρα ps plus? Κάποιος κωδικός που έρχεται μέσω mail? Εμένα δε μου έχει έρθει ακόμα τίποτα.. PS plus συνδρομή είχα ενεργή κανονικά κατά τη περίοδο που είχε σκαλώσει το psn..
johni58 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ερωτηση..υπαρχει περιπτωση να βρω παιχνιδια απο τους προηγουμενους μηνες? Στο site εννοω!
thomason993 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Παιδια ερωτηση..υπαρχει περιπτωση να βρω παιχνιδια απο τους προηγουμενους μηνες? Στο site εννοω! Αν εννοείς αυτά που έδινε δωρεάν τους προηγούμενους μήνες, όχι δε γίνεται.. Μόνο αυτά που είχες πάρει δωρεάν τους προηγούμενους μήνες μπορείς να ξανακατεβάσεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα