ReputGlory1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ναι κανονικό game είναι απλώς δεν έχει όλα τα αμάξια και τις πίστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο κατάστημα η κανένα site που να έχει σε προσφορά το Plus? 35-40 ευρώ Max! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέχρι 45€ στο maxplay το έχω δει.. πιο κάτω μόνο απο αγγελίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 ναι κανονικό game είναι απλώς δεν έχει όλα τα αμάξια και τις πίστες κατεβαίνει ουσιαστικά σε τρία κομμάτια με updates (25 Γιγα περίπου) Οσο πάει και μεγαλώνουν ρε παιδάκι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μου εληξε το Plus. Εχει αγορασει κανεις απο maxplay.gr?Γινεται? Το Ελληνικο PS Store δεχεται Plus αγορασμενο απο καταστημα στην Ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μου εληξε το Plus. Εχει αγορασει κανεις απο maxplay.gr?Γινεται? Εχω αγορασει παλαιοτερα πριν κανα χρονο, μια χαρα γινεται, αποστελει με mail τον κωδικο εντος λεπτων Το Ελληνικο PS Store δεχεται Plus αγορασμενο απο καταστημα στην Ελλαδα? Ναι το δεχεται κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μου εληξε το Plus. Εχει αγορασει κανεις απο maxplay.gr?Γινεται? Εχω αγορασει παλαιοτερα πριν κανα χρονο, μια χαρα γινεται, αποστελει με mail τον κωδικο εντος λεπτων Το Ελληνικο PS Store δεχεται Plus αγορασμενο απο καταστημα στην Ελλαδα? Ναι το δεχεται κανονικα Εννοω με την κατασταση που επικρατει τωρα με τις τραπεζες.Πιο πριν τα εχω κανει και τα 2. Δεν γινεται να αγορασεις απο εξωτερικο,ουτε με Paypal.Αν το maxplay.gr ειναι Ελλαδα λογικα θα γινεται.Αν οχι,μπορει να μου δεσμευσει τα χρηματα απο την καρτα και να μην παρω τον κωδικο. Μπορει να μην γινεται και απο Ps Store,δεν αποκλειεται. Παντως η καλυτερη λυση αν γινεται ειναι απο maxplay.gr που εχει την Plus 1 year 45€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δεν γινεται να αγορασεις απο εξωτερικο,ουτε με Paypal.Αν το maxplay.gr ειναι Ελλαδα λογικα θα γινεται.Αν οχι,μπορει να μου δεσμευσει τα χρηματα απο την καρτα και να μην παρω τον κωδικο. Δε μπορω να γνωριζω τι ισχυει σε τετοια περιπτωση. Καπου σε αλλο section του forum ειχε νημα για αγορες μεσω paypal. Για δοκιμασε να το ψαξεις edit: http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/page-175 http://www.insomnia.gr/topic/574917-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AE-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%B9%CF%8E%CE%BD-paypal-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 To paypal μας τελείωσε ήτε είναι εντός ήτε εκτός Ελλάδος. Από το maxplay λογικά μπορείς να αγοράσεις με χρήση πιστωτικής και χρεωστικής (εφόσον υποστηρίζεται από την χρεωστική) και συνδρομή και prepaid για αγορές από το psn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 To paypal μας τελείωσε ήτε είναι εντός ήτε εκτός Ελλάδος. Από το maxplay λογικά μπορείς να αγοράσεις με χρήση πιστωτικής και χρεωστικής (εφόσον υποστηρίζεται από την χρεωστική) και συνδρομή και prepaid για αγορές από το psn Οποτε αν γινεται αγορα απο το maxplay.gr μονο με συμπληρωνοντας τα στοιχεια της καρτας. Του εστειλα e-mail που τον ρωταω αν γινεται πληρωμη με χρεωστικη μεσω Paypal. 45€ εχει την Plus 1 year και τα καταστηματα εδω 49€-50€.Ειναι μικρη η διαφορα εξαλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 maxplay = εγγύηση για όσους ανυσηχούν στείλτε του κανα email να σας δώσει τραπεζικό λογ/σμο να πληρώσετε με web banking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μπήκαν τα παιχνίδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacemonkey Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 To Rocket League πολυ ωραιο και υπο συνθηκες μπορει να γινει εθιστικο πιστευω!! προς το παρον ομως οι servers ειναι κατω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Παιδες το rocket league όντως παιζει να μαμαει ασχημα,στο ίντερνετ διαβαζω οτι ειναι απιστευτα fun game,και στο user score στο metacritic εχει 9.3το! Καιρος να βαλω ps+ ξανα να δω αυτο το game αλλα και το stynx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) το Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars ηταν απο τις πρωτες μου ψηφιακες αγορες στο ps3 το χα λιωσει μιλαμε....και απ οτι βλεπω ειναι παρομοιο Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2015 από vag.patrick 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα