naruto14 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Ναι για Vita λέω. Κοιτούσα μέσα από το store στο browser κ δν το έδειχνε. Το τσέκαρε κ μέσα από το Vita και μια χαρά μπορεί να κατέβει τώρα.
mtzs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Για vita ειναι. κατεβασε το απο ΠΣ3 με ενα search θα το βρεις. εγω το κατεβασα. δε κοιταξα στο πσν store του vita γιατι τα κατεβαζω μεσω εθερνετ παντα στο ΠΣ3 και μετα τα περναω στο βητα
naruto14 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2013 δεν το ειχα σκεφτει ποτε αυτο... θα το δοκιμασω.
naruto14 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Leaving PS Plus in April: 3rd April: Mass Effect 3 3rd April: Mortal Kombat 3rd April: Guardians of Middle Earth 10th April: Metal Gear Solid HD Collection 24th April: Puddle Entering PS Plus in April: 3rd April: Okami HD 3rd April: Lord of the Rings: War in the North 3rd April: The Cave 10th April: Zero Escape: Virtue’s Last Reward 24th April: Thomas Was Alone 1
Vole Maulder Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Nice! Okami είμαι περίεργος να το δω με το Move, αλλά δε θα το αγόραζα τρίτη φορά. Cave το είχα βρει χαριτωμένο στο trial, αλλά αρκετά απλοϊκό για να το αγοράσω. Γάντι μου έρχεται ο Απρίλιος του plus. Το LotR αυτό λέει τίποτα;
naruto14 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 To έχω παίξει και στο PC και στο ps3, αδιάφορο θα έλεγα για single player. Για co-op έχει πάντως κάποια φάση.
katsikoula Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Leaving PS Plus in April: 3rd April: Mass Effect 3 3rd April: Mortal Kombat 3rd April: Guardians of Middle Earth 10th April: Metal Gear Solid HD Collection 24th April: Puddle Entering PS Plus in April: 3rd April: Okami HD 3rd April: Lord of the Rings: War in the North 3rd April: The Cave 10th April: Zero Escape: Virtue’s Last Reward 24th April: Thomas Was Alone αρκετά αδιάφορα παιχνίδια...!!! κρίμα και ήταν σε πολύ καλό δρόμο το PSN+ με αποκορύφωμα για εμένα το Sleeping Dogs το οποίο και τερμάτισα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση...
naruto14 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 αρκετά αδιάφορα παιχνίδια...!!! κρίμα και ήταν σε πολύ καλό δρόμο το PSN+ με αποκορύφωμα για εμένα το Sleeping Dogs το οποίο και τερμάτισα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση... Ε όχι και αδιάφορα. Ιδιαίτερα τα παιχνίδια του PS3 είναι πολύ καλά. Για το Vita εγώ ψιλοαπογοητεύτηκα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 παιδες ισχυει οτι αν ανανεωσω την συνδρομη μου με ετησια μεχρι 10/4 θα εχω αντι για 12 15 μηνες ;;;
mtzs Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ε όχι και αδιάφορα. Ιδιαίτερα τα παιχνίδια του PS3 είναι πολύ καλά. Για το Vita εγώ ψιλοαπογοητεύτηκα. soul caliber ερχεται στο vita
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 παιδες ισχυει οτι αν ανανεωσω την συνδρομη μου με ετησια μεχρι 10/4 θα εχω αντι για 12 15 μηνες ;;; Έχω την εντύπωση πως είναι για το Αμερικάνικο PSN αυτή η προσφορά. soul caliber ερχεται στο vita Για το PS Plus?
mtzs Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 α δε ξερω αν εχει διαφορες το αμερικανικο με το ελληνικο. ετσι εγραφε παντως για το Plus. Δεν βγαζουνε τα ιδια;
Bourdoulas Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Όχι πολλές φορές δίνουν διαφορετικά παιχνίδια σε κάποιες αγορές.
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 α δε ξερω αν εχει διαφορες το αμερικανικο με το ελληνικο. ετσι εγραφε παντως για το Plus. Δεν βγαζουνε τα ιδια; Φυσικά και όχι. Εδώ είναι αυτά που μπαίνουν για το Αμερικάνικο Plus τον Απρίλιο.. Λίγα post παραπάνω έχω βάλει τι γίνεται με το ευρωαπικό τον Απρίλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα