coyote2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 βγηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Για καποιον λόγο, το μονο παιχνιδι που μου εμφανιζει για PS4 ειναι το Tower of guns - το never alone & aaru's awakening πουθενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Αυτο θελω να το ρωτησω κι εγω γιατι για ps4 δεν μου εμφανιζει το never alone & aaru's awaking? Στο αμερικανικο μου psn+ λογαριασμο μια χαρα μπορω να κατεβασω και τα δυο παραπανω παιχνιδια. Τι γινεται με το ελληνικο psn+ acc ομως και γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 έχει πήξιμο ο Κηφισός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Την ίδια απορία έχεις και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 εμένα δε μου εμφανιζότανε το aaru's awakening . Τα αλλα τα κατέβασα. Μπήκα από PC Τωρα εμφανίστηκε κι αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εμενα δεν μου εμφανιζει το never alone στο PS4. Μπηκα να το κατεβασω απο το PS3 και παρολο που το εμφανιζε και πατησα download δεν το εμφανιζει στο PS4. Δεν εχει ξαναγινει αυτο το κουφο. Edit.Το παιχνιδι υπαρχει στο Library του PS4.Λογικα εμφανιστηκε αφου το κατεβασα απο το PS4 οπως οτιδηποτε κατεβαζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Εμενα ούτε στο library το δείχνει ούτε στο psn... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 και εγώ από pc μπήκα και "αγόρασα" το Never Alone... προφανώς κάποιο bug είναι στη μέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_grk Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 δηλαδή για να εχεις περισοτερες επιλογες για games πρεπει να κανεις ένα αμερικανικο λογαρισμο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 δηλαδή για να εχεις περισοτερες επιλογες για games πρεπει να κανεις ένα αμερικανικο λογαρισμο??? Όχι για περισσότερες επιλογές, τα παιχνίδια νομίζω είναι ακριβώς τα ίδια και στα 2 store, δεν έχει κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο το ένα απ το άλλο. Για καλύτερες τιμές μπορείς να κάνεις ένα αμερικάνικο account, αν και πλέον εκεί που χει φτάσει η ισοτιμία δολαρίου-ευρώ δεν έχει και πολύ μεγάλη διαφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Αν αγοράζες full price έχει ακόμα διαφορά, επειδή και σε ισοτιμία 1:1 να φτάσει το δολάριο με το ευρώ, πάλι φθηνότερα είναι τα παιχνίδια εκεί ($60 αντί για €70), κι έχει συνήθως καλύτερες προσφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_grk Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 να σας ρωτησω εχω προβλημα με το facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_grk Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 το facebook δε μου ανοιγει στο psvita Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα