Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς αυτά, ειδικά στην PS μεριά, είναι σπάνια πλέον. Ενα πράγμα έπρεπε να αντιγράψει η Sony από την MS, το υποχρεωτικό trial σε κάθε digital only game, και δεν το έκανε.

Εντάξει μπορεί να μην είναι όλα τα games αλλα σίγουρα πλέον τα περισσότερα games διαθέτουν demos/trial ....

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει μπορεί να μην είναι όλα τα games αλλα σίγουρα πλέον τα περισσότερα games διαθέτουν demos/trial ....

Θα πρότεινα να ξανακοιτάξεις, επειδή δεν είναι καθόλου έτσι.

Δημοσ.

εχω κατεβάσει 10 demos... οκ δεν έχουν όλα τα παιχνίδια αλλά τι συζητάμε τώρα?

30 ευρω την βρίσκουμε την συνδρομή κατά καιρούς και είναι αρκετά καλή τιμη. 

Να γκρινιάζουμε να γίνει καλύτερη, Συμφωνώ. 

Τα παιχνίδια δεν είναι άσχημα πάντως

Δεκέμβρη ήταν καλά. Ιανουάριο το ίδιο.

Δημοσ.

εχω κατεβάσει 10 demos... οκ δεν έχουν όλα τα παιχνίδια αλλά τι συζητάμε τώρα?

30 ευρω την βρίσκουμε την συνδρομή κατά καιρούς και είναι αρκετά καλή τιμη. 

Να γκρινιάζουμε να γίνει καλύτερη, Συμφωνώ. 

Τα παιχνίδια δεν είναι άσχημα πάντως

Δεκέμβρη ήταν καλά. Ιανουάριο το ίδιο.

Που βρηκες ετησια συνδρομη psn+ με 30 ευρω γιατι εγω παντου τη βρισκω 45-50 ευρω.

Δημοσ.

Που βρηκες ετησια συνδρομη psn+ με 30 ευρω γιατι εγω παντου τη βρισκω 45-50 ευρω.

Υπήρχαν psn+ με 30 ευρω πέρσι στα Public,Seven κλπ από τον φεβρουάριο μέχρι και τον μάρτιο .... Πλέον δεν υπάρχουν ...

Δημοσ.

Ειμαι χρονια συνδρομητης PSN plus.

μου τελειωσε φετος 8-9/3/2015 η συνδρομη μου μια μερα αφοτου τσιμπησα τα παιχνιδια Μαρτιου

Εχω μια ετησια καρτα καβατζα (απο τις περυσινες των 30 ευρω - ισχυει γραφει ως το τελος του 2015) και εχω σκοπο να τη βαλω αρχες Μαϊου για να τσιμπησω και τα παιχνιδια Απριλιου (κερδιζοντας ετσι κοντα 50 μερες).

Πριν λιγο μου ηρθε e-mail απο την Sony με promo redeem code που αναφερει οτι αν ανανεωσω ετησια συνδρομη θα μου δωσουν 2 μηνες επιπλεον δωρο. Πρωτα εξαργυρωνεται το redeem code και μετα βαζεις την συνδρομη

http://psplus.eu.playstation.com/redeem/offer/?et_cid=em_184028&et_rid=16715374&Linkid=%%%3dRedirectTo(%40CouponArticleCTL)%3d%%

Εκανα redeem το code και μου το εκανε accept λεγοντας οτι αν βαλω ετησια θα μου δωσει δυο επιπλεον μηνες. Την ετησια καρτα δεν την εξαργυρωσα ακομη.

Εχει συμβει σε αλλον κατι αναλογο;

Επισης αν ναι το ερωτημα ειναι αν ισχυει για αγορες PSPlus μεσα απο το PSN η καλυπτει και τις ετησιες καρτες;

Δημοσ.

Υπήρχαν psn+ με 30 ευρω πέρσι στα Public,Seven κλπ από τον φεβρουάριο μέχρι και τον μάρτιο .... Πλέον δεν υπάρχουν ...

απο kotsovolos τον απρίλη του 2014.

Τωρα που δώσανε και μία δωρο στο πλαίσιο τα χριστουγεννα με το ps4

Ναι αλλα ειμαστε στο 2015 και τουλαχιστον απο ιανουαριο τη μονη μειωση σε συνδρομες psn+ που ειδα ηταν στις 3μηνες που απο 15 ευρω τις πηγανε στα 10 ευρω.

Εκτος απο αυτο στις ετησιες δεν ειδα και δεν το κοβω να βλεπω καποια μειωση της τιμης τους.

Δημοσ.

πηγα να βαλω συνδρομη στο live μεχρι το 2018 και δεν με αφσε γιατι λεει επιτρεπεται να εχεις live μονο μεχρι 36 μηνες υπολοιπο συνδρομης οχι παραπανω τι χαζομαρα ειναι αυτη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...