spacecowboy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 οκτωβρη μου φαινεται ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 μπα δεν πιανουν οι αλλαγες ημερομηνιας για τοσο χαζους τους εχεις? ερωτηση ξερει κανεις πως μπορω να αγορασω παιχνιδι που μου εχει δωσει δωρεαν το plus? εχω παιξει τοσο πολυ το binding of isaac που θα ηθελα να το πληρωσω...ως φορος τιμης για τους developers πειτε με χαζο αλλα θα ηθελα να τους τα σκασω (εχω ενεργη plus και δεν με αφηνει να το πληρωσω-αγορασω) Φτιαξε ενα νεο psn id και αγορασε το απο εκει και μετα σβηστο αφου θα τους δωσεις τα λεφτα σαν φορο τιμης δεν θα το χρειαζεσαι αλλο πλεον το παιχνιδι. Υπαρχει περιορισμος στο ποσα mb/gb μπορεις να ανεβασεις στο psn+ id σου για τα save file backups σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ρε παιδιά, έχει γράψει ήδη 3 φορές ότι του έχει τελειώσει η συνδρομή και γκρινιάζει που δεν μπορεί να κατεβάσει ξανά τα παιχνίδια και ότι δεν παίζουν όταν είναι offline. 'Η μας δουλεύει ή δεν ξέρω κι εγώ τι. It's starting to become a joke Υπαρχει περιορισμος στο ποσα mb/gb μπορεις να ανεβασεις στο psn+ id σου για τα save file backups σου? Ναι, 1 GB. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Πάντως, ναι, αν κατεβάζουν και οι δύο τα παιχνίδια του Plus από διαφορετικούς λογαριασμούς, τότε, έχουν 2 Plus συνδρομές. Αλλά ίσως και να εννοεί ότι μπαίνει ο ένας με το λογαριασμό του άλλου, τα κατεβάζει και μετά τα παίζει με τον δικό του. Αυτό κάνουμε!ένα plus εχουμε..! Ο λόγος που έχουμε κάνει ο ένας us account Και ο άλλος EUR με primary Ο ένας την κονσόλα του άλλου ,Είναι για να μπορούμε να ψωνίζουμε από όποιο store Θέλουμε και να μπορούμε να παίζουμε και οι 2.μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 ρε παιδια το psn ειναι down τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evo481 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 χμ πριν 10 λεπτα μπηκα, δεν ειδα καποιο θεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Παιδιά μια απορία. Εκτός από US account για αγορά games και ps+ συνδρομών σε καλύτερες τιμές, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και με CA accounts (από Καναδά) ?Είδα εδώ οτι οι τιμές για prepaid cards για το Καναδέζικο store είναι αρκετά καλές:http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/Canada-Region/ To έχει δοκιμάσει κανείς? Ξέρει αν δουλέυει 100% μη φάμε καμιά ξενέρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Νομίζω ότι οι τιμές δεν είναι ίδιες . Το καναδικό είναι απότι ξέρω πιο ακριβό. Τα δολάρια είναι Καναδικά με ισοτιμία 0.81 προς το us ,εξού και η διαφορά που βλέπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Valiant hearts +1 Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Νομίζω ότι οι τιμές δεν είναι ίδιες . Το καναδικό είναι απότι ξέρω πιο ακριβό. Τα δολάρια είναι Καναδικά με ισοτιμία 0.81 προς το us ,εξού και η διαφορά που βλέπεις Ναι τώρα που έκανα την σύγκριση κάποια παιχνίδια είναι όντως πιό ακριβά από το Καναδέζικο, αλλά κάποια άλλα έχουν ίδια τιμή, π.χ. τα παιχνίδια της προσφοράς spring fever. Έτσι κι αλλιώς μόνο σε εκπτώσεις αγοράζω από το store, οπότε αν οι τιμές είναι ίδιες και στα δύο θα τα παίρνω απο το Καναδέζικο.. Επιπλέον έχει και φθηνότερο ps+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό κάνουμε!ένα plus εχουμε..! Ο λόγος που έχουμε κάνει ο ένας us account Και ο άλλος EUR με primary Ο ένας την κονσόλα του άλλου ,Είναι για να μπορούμε να ψωνίζουμε από όποιο store Θέλουμε και να μπορούμε να παίζουμε και οι 2.μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν ρολόι! Εχεις αγορασει καποιο DLC στον 1 λογαριασμο και να δοκιμασετε αν το παιζει και στον αλλον λογαριασμο? Γιατι απ'οσο ξερω πρεπει τα DLC να ειναι ιδιο region. Να μου λες τι παιχνίδι έχεις σκοπό να αγοράσεις εσύ ή ο αδερφός σου για να ξέρω μην το αγοράσω μιας και θα το δόσει τσάμπα στη συνέχεια Μην παιζεις με τον πονο μου... ΥΓ:Πιστευω οτι καποια στιγμη θα δωσει το LOU,ηδη το εβαλε σε προσφορα στην μιση τιμη στο Ελληνικο Store. Τακτικη της Sony,πουλαει καποιο παιχνιδι σε υψηλη τιμη,μολις βλεπει οτι δεν πουλαει πια το βαζει σε προσφορα για να συνεχιζει να πουλαει και στο τελος το δινει δωρεαν. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2015 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Καλά, αυτή η τακτική είναι λίγο common sense Το DLC πρέπει να είναι ίδιου region με το κύριο παιχνίδι απλώς. Κατά τ' άλλα, ισχύει ό,τι με τα παιχνίδια και primary/non-primary. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Εχεις αγορασει καποιο DLC στον 1 λογαριασμο και να δοκιμασετε αν το παιζει και στον αλλον λογαριασμο? Γιατι απ'οσο ξερω πρεπει τα DLC να ειναι ιδιο region. ΥΓ:Πιστευω οτι καποια στιγμη θα δωσει το LOU,ηδη το εβαλε σε προσφορα στην μιση τιμη στο Ελληνικο Store. Όχι δεν το έχω δοκιμάσει, πήρα το battlefield 4 premium που τα είχε όλα ενσωματωμένα και τις φάγαμε κανονικά παρέα χωρίς πρόβλημα Κι εγώ ελπίζω για το LoU το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1985 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Παιδια αν μπορεί καποιος να μου απαντήσει που ξέρει please εχω μια απορια με το plus εχω ps4 και εχω μια συνδρομή ενεργη αν κατεβάσω καποια παιχνίδια που είναι Free τωρα αυτόν τον μηνα οπος για παράδειγμα το abes oddworld το οποιο μετα το τιμολογεί από τον άλλο μηνα όταν φυγει από τα Free ... όταν το κατεβάσω και το εχω μετα όταν λήξει η συνδρομή μου θα μπορω να το παιζω αν βαλω παλι plus αφού το παιχνιδι εχει βγει από τα Free η θα χρειαστεί να το αγοράσω γιατί από ότι ξερω το παιχνιδι το εχεις μέχρι να σου λήξει η συνδρομή αλλά όταν κοπεί η συνδρομή και το παιχνιδι δεν είναι Free μετα τι γίνεται ... αν μπορεί καποιος που ξέρει σας ευχαριστώ ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα