AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ξενερωσα,το oddworld το ειχα αγορασει γιατι δεν πιστευα οτι θα το δωσει free.Παιχνιδαρα! Το ιδιο επαθα και με το escape plan,με επρηξε ο αδερφος μου να το παρουμε και εγω δεν ηθελα,του ελεγα να περιμενουνε να το δωσει free. Φαινεται οτι αργα η γρηγορα δινει δωρεαν καποια φθηνα παιχνιδια που αξιζουν. Καποια στιγμη ισως δωσουν δωρεαν και το Resident Evil 1 remake.Δεν το αγοραζω,αν το δωσει καλως.Μακαρι να βγαλουν και το 2 σε remake η το Last Of Us δωρεαν που το εχω παιξει μονο λιγο στην αρχη αν και για το LOU χλωμο το κοβω γιατι εχει μεγαλη ζητηση και ειναι ακομα στην ιδια τιμη,σε cd η σε ψηφιακο.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Γιατι δινει free το oddworld? Valiant Hearts (PS4)Oddworld New N Tasty (PS4)Counterspy (PS4/VITA)OlliOlli2 (PS4/VITA)Papo & Yo (PS3)Sherlock Holmes: Crimes and Punishment (PS3) 4 παιχνίδια για το 4 τον Μάρτιο και ακόμα υπάρχουν άτομα που θα γκρινιάξουν Που ειδες οτι αυτα τα παιχνιδια θα εχει δωρο τον μηνα μαρτιο? Εγω παω στο psn store(ελληνικο) και δεν βλεπω αυτα τα παιχνιδια αλλα τα προηγουμενα. Εισαι απολυτα σιγουρος οτι θα εχει αυτα τα παιχνιδια τον μηνα μαρτιο και αν ναι ποτε θα τα δουμε στο ελληνικο psn store?
thomason993 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ξενερωσα,το oddworld το ειχα αγορασει γιατι δεν πιστευα οτι θα το δωσει free.Παιχνιδαρα! Το ιδιο επαθα και με το escape plan,με επρηξε ο αδερφος μου να το παρουμε και εγω δεν ηθελα,του ελεγα να περιμενουνε να το δωσει free. Φαινεται οτι αργα η γρηγορα δινει δωρεαν καποια φθηνα παιχνιδια που αξιζουν. Καποια στιγμη ισως δωσουν δωρεαν και το Resident Evil 1 remake.Δεν το αγοραζω,αν το δωσει καλως.Μακαρι να βγαλουν και το 2 σε remake η το Last Of Us δωρεαν που το εχω παιξει μονο λιγο στην αρχη αν και για το LOU χλωμο το κοβω γιατι εχει μεγαλη ζητηση και ειναι ακομα στην ιδια τιμη,σε cd η σε ψηφιακο. Να μου λες τι παιχνίδι έχεις σκοπό να αγοράσεις εσύ ή ο αδερφός σου για να ξέρω μην το αγοράσω μιας και θα το δόσει τσάμπα στη συνέχεια Σχετικά με τα παιχνίδια, μιά χαρά μου φαίνονται.. Το Oddworld ήθελα να το πάρω κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς οπότε μου ρθε κουτί! Το Σ/Κ που έρχεται ξεκινάει η δράση!
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Τελικα οι 14 μερες που εχω και καλα σαν δωρο για το δευτερο αμερικανικο psn id μου θελει να δηλωσω στη sony τα στοιχεια της καρτας μου για να μου δωσει τις 14 μερες δωρεαν psn+. Δεν σφαξανε. Αν ειναι ετσι τι να τις κανω τις 14 μερες... Και στο αμερικανικο psn id που εχω οντως εχει τα παιχνιδια που ανεφερε ο Spartan117 ποιο πριν.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Ποια games του Μαρτίου είναι αξια συζητησης πραγματικά τώρα. για ps4 πάντα. Εγω βλέπω κάτι παιχνιδάκια του 5 ευρου πάλι 1
Vole Maulder Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Κοίτα, δε λέω τέτοια βαρύγδουπα, αλλά άλλαξε χόμπι, όπως είχε πει και κάποιος άλλος και του είχα κάνει κι εγώ παρατήρηση. Ελεος πια Ισχυει αυτο με τα λουκετα.Οτι παιχνιδια ειχα κατεβασει σε ψηφιακα απο τον Primary λογαριασμο(που εκανε το share) δεν με αφηνε να τα παιξω ουτε καν με 1 ακομα λογαριασμο.Σε ολα λουκετα,πολυ σπασιμο.Στον Primary ηταν ολα ξεκλειδωμενα.Πες οτι δεν ειστε 2 ατομα σε 1 κονσολα οπως εγω και απλα θες να παιξεις καποιο παιχνιδι με αλλο λογαριασμο για τον οποιονδηποτε λογο.Δεν γινεται.Εχουν τα licences μονο οι Primary.Και απ'οσο θυμαμαι αυτο ισχυει και για ολους τους λογαριασμους,ειχα κατεβασει 1 demo απο 1 Αμερικανικο λογαριασμο και στους υπολοιπους λογαριασμους ηταν κλειδωμενο.Επισης κανα 2 φορες που δεν ειχα ιντερνετ ακομα και στον Primary λογαριασμο τα ειχε ΟΛΑ κλειδωμενα,ακομα και offline.Επειδη δεν γινοταν να κανει verified μεσω ιντερνετ. Αυτό που έλεγα ισχύει τελικά. Παιχνίδια που έχω από το Plus τα παίζει ο φίλος μου στην κονσόλα του (η οποία είναι primary στο προφίλ μου) κανονικά, όπως και οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι έχω στο λογαριασμό μου. Εγώ, στη δική μου κονσόλα, πρέπει να είμαι online για να παίξω οτιδήποτε αγορασμένο από μένα. Ο,τι είναι αγορασμένο από αυτόν το παίζω και offline. Μήπως είχες μπερδευτεί κάπου με τα primary activations; 2
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 @Vole Εγω εννοω οτι υπαρχει περιορισμος στο εξης: Οταν αγορασεις 1 παιχνιδι στην κονσολα ΣΟΥ μπορεις να το παιξεις μονο με 1 λογαριασμο,αυτον με τον οποιο εχεις κανει share.Στους υπολοιπους λογαριασμους στην κονσολα ΣΟΥ τα εχει κλειδωμενα. Ο αλλος στην κονσολα του ομως μπορει να παιξει ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ αλλα με ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμους.Επειδη ο 1 εχει primary τον λογαριασμο του αλλου στην κονσολα του. Το ιδιο ισχυει και στην αντιθετη περιπτωση. Συμφωνουμε εδω? 1
mikele13- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Γιατι δινει free το oddworld? Που ειδες οτι αυτα τα παιχνιδια θα εχει δωρο τον μηνα μαρτιο? Εγω παω στο psn store(ελληνικο) και δεν βλεπω αυτα τα παιχνιδια αλλα τα προηγουμενα. Εισαι απολυτα σιγουρος οτι θα εχει αυτα τα παιχνιδια τον μηνα μαρτιο και αν ναι ποτε θα τα δουμε στο ελληνικο psn store? Entering PS Plus: 4th March: Oddworld: New ‘n’ Tasty 4th March: Valiant Hearts 4th March: Papo and Yo 4th March: Sherlock Holmes: Crimes and Punishments 4th March: OlliOlli 2: Welcome to Olliwood (PS4/PS Vita) 4th March: CounterSpy (PS4/PS3/PS Vita) http://blog.eu.playstation.com/2015/03/03/playstation-plus-your-march-content-update/?emcid=social_20150303_41451046&adbid=1111828538843140&adbpl=fb&adbpr=115605765132094
Vole Maulder Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 @Vole Εγω εννοω οτι υπαρχει περιορισμος στο εξης: Οταν αγορασεις 1 παιχνιδι στην κονσολα ΣΟΥ μπορεις να το παιξεις μονο με 1 λογαριασμο,αυτον με τον οποιο εχεις κανει share.Στους υπολοιπους λογαριασμους στην κονσολα ΣΟΥ τα εχει κλειδωμενα. Ο αλλος στην κονσολα του ομως μπορει να παιξει ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ αλλα με ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμους.Επειδη ο 1 εχει primary τον λογαριασμο του αλλου στην κονσολα του. Το ιδιο ισχυει και στην αντιθετη περιπτωση. Συμφωνουμε εδω? Yus! (Πες μου ότι έχουμε φάει δύο σελίδες να λέμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια, να τρελαθώ τώρα ) Τα ίδια ισχύουν και τα παιχνίδια του Plus, αναλόγως ποιος λογαριασμός το έχει. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια τι βλακεια ειναι αυτη να μην μπορω να κατεβασω ενα παιχνιδι που το ειχα "αγορασει" οταν ηταν σε προσφορα οσο ημουν psn+ μελος τωρα που δεν ειμαι.Δεν ειπα να το παιξω απλα να το κατεβασω στο δισκο μου μεσω του games library που δειχνει ποια και ποια παιχνιδια εχω κατεβασει.Γιατι συμβαινει αυτο?Πρεπει δηλαδη για να το κατεβασω απλα ξανα να γινω παλι psn+ μελος?
thomason993 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Ρε παιδια τι βλακεια ειναι αυτη να μην μπορω να κατεβασω ενα παιχνιδι που το ειχα "αγορασει" οταν ηταν σε προσφορα οσο ημουν psn+ μελος τωρα που δεν ειμαι. Δεν ειπα να το παιξω απλα να το κατεβασω στο δισκο μου μεσω του games library που δειχνει ποια και ποια παιχνιδια εχω κατεβασει. Γιατι συμβαινει αυτο? Πρεπει δηλαδη για να το κατεβασω απλα ξανα να γινω παλι psn+ μελος? Τα παιχνίδια που έχεις "αγοράσει" (πάρει δωρεάν) μέσω συνδρομής ps+ μπορείς να τα κατεβάσεις και να τα παίξεις μόνο για το διάστημα που ισχύει η συνδρομή σου στο ps+. Δες εδω: https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/2034/~/playstation-plus-introduction Q: How long do I get to keep the games in the Instant Game Collection? A: Games in the Instant Game Collection are free to download with a Plus membership. As long as you're a PlayStation Plus member, you'll always have access to any game you've downloaded in the collection, even if you've deleted a game from your hard drive previously.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα