Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δωρεαν παιχνιδια Μαρτιου ξερουμε ποια ειναι;

Οχι ακομη... και νομιζω θα μαθουμε απο 5/3 και μετα, ωστε να ληξουν πρωτα οι προσφορες του Φεβρουαριου.

π.χ. το Lego Super Heroes που ακουστηκε σαν φημη, ειναι μεσα στις προσφορες αυτες, στα €26,99 και ληγει στις 5/3.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα γιατι πιστευεις εχει και πολλα παιχνιδια να δωσει σαν δωρο το ps4 αυτη τη στιγμη?

Δεν θα το ελεγα.

Γενικως αυτη τη δεδομενη στιγμη δεν εχει πολλα παιχνιδια καμια απο τις δυο κονσολες(Ps4 & xbox one) νεας γενειας.

Υπάρχει λουκέτο στην primary κονσόλα; Λίγο περίεργο μου φαίνεται αυτό. Το ότι κάνεις share δεν το "βλέπει" κάπως η κονσόλα, δεν είναι κάποια επιλογή. Σαν να έχει παίξει τράμπα στις κονσόλες είναι, πρακτικά (κάνεις primary την κονσόλα και τη δίνεις στον άλλον). Ποια η διαφορά με το να την κρατήσεις εσύ; 

Πάντως, ναι, αν κατεβάζουν και οι δύο τα παιχνίδια του Plus από διαφορετικούς λογαριασμούς, τότε, έχουν 2 Plus συνδρομές. Αλλά ίσως και να εννοεί ότι μπαίνει ο ένας με το λογαριασμό του άλλου, τα κατεβάζει και μετά τα παίζει με τον δικό του. 

Ισχυει αυτο με τα λουκετα.Οτι παιχνιδια ειχα κατεβασει σε ψηφιακα απο τον Primary λογαριασμο(που εκανε το share) δεν με αφηνε να τα παιξω ουτε καν με 1 ακομα λογαριασμο.Σε ολα λουκετα,πολυ σπασιμο.Στον Primary ηταν ολα ξεκλειδωμενα.Πες οτι δεν ειστε 2 ατομα σε 1 κονσολα οπως εγω και απλα θες να παιξεις καποιο παιχνιδι με αλλο λογαριασμο για τον οποιονδηποτε λογο.Δεν γινεται.Εχουν τα licences μονο οι Primary.Και απ'οσο θυμαμαι αυτο ισχυει και για ολους τους λογαριασμους,ειχα κατεβασει 1 demo απο 1 Αμερικανικο λογαριασμο και στους υπολοιπους λογαριασμους ηταν κλειδωμενο.Επισης κανα 2 φορες που δεν ειχα ιντερνετ ακομα και στον Primary λογαριασμο τα ειχε ΟΛΑ κλειδωμενα,ακομα και offline.Επειδη δεν γινοταν να κανει verified μεσω ιντερνετ.

Ναι,αν μπει ο 1 απο την κονσολα του με τον λογαριασμο του αλλου τοτε ισως γινεται να κατεβασει και αυτος τα  παιχνιδια του Plus.

Οπως δηλαδη γινεται οταν καποιο παιχνιδι αγοραζεται απο την 1 κονσολα και θελει να το κατεβασει και ο αλλος:

Κατεβαζει ο Α,κανει sign out,μπαινει ο Β απο την αλλη κονσολα  με το προφιλ του Α,κατεβαζει το ιδιο παιχνιδι,κανει sign out για να μπορει να ξαναμπει ο Α.

Μπορουν να κατεβαζουν και οι 2 ταυτοχρονα καποιο παιχνιδι,αλλα επειδη δεν γινεται 1 λογαριασμος να ειναι ταυτοχρονα sign in σε 2 κονσολες πρεπει να γινει οπως γραφω πιο πανω.Αν απο την Α κονσολα κανεις sign in με τον λογαριασμο της Β τοτε απ'οτι θυμαμαι τον Β θα τον "πεταξει" εξω.Και το αντιθετο.

"Εσπασα το" share και ησυχασα,παιζω ολα τα παιχνιδια με ολους τους λογαριασμους.

Αυτό που περιγράφεις ισχύει όταν δεν είσαι σε primary κονσόλα. Ειδικά αυτό με το demo που λες, το οποίο δεν έχει σχέση με το Plus. Οπως και το αν είσαι offline να έχει λουκέτα. Σε primary κονσόλα αυτό απλώς δε γίνεται, 100%. Τα παιχνίδια που έχουμε αγορασμένα στο λογαριασμό του φίλου μου τα παίζω στην κονσόλα μου (που είναι primary στο λογαριασμό του) offline. 

Μήπως το μπέρδεμα γίνεται στο ότι θεωρείς primary το προφίλ κι όχι την κονσόλα (επειδή αυτό βλέπω να αναφέρεις);

Θα πω στον φίλο μου να το τσεκάρει το βράδυ αυτό με τα παιχνίδια του Plus να δούμε. 

ελπιζω να μην δωσουν αυτη τη παπαρια το oli oli, μονο που το βλεπω εκνευριζομαι, κινητοπαιχνιδο μου κανει

Θα δεις πάλι τα γνωστά μου Post...

"Εσπασα το" share και ησυχασα,παιζω ολα τα παιχνιδια με ολους τους λογαριασμους.

Dude, νομίζω ότι η σύγχισή σου πηγάζει κυρίως από κάποια σύγχυση περί του πώς ακριβώς λειτουργεί το share, για αρχή, και, στη συνέχεια, από το ότι έμπλεξες με αυτόν που έμπλεξες. Το δεύτερο είναι κατανοητό, αλλά συνδέεται λίγο και με το πρώτο. Με την έννοια ότι λόγω ίσως κάποιας παρανόησης το πήρες πιο ελαφρά. Τέλος πάντων, αναμένουμε την επιβεβαίωση για τα παιχνίδια του Plus ώς το βράδυ, αλλά είμαι 99% σίγουρος ότι αυτό που περιγράφεις αφορά μη primary κονσόλα

Valiant Hearts (PS4)
Oddworld New N Tasty (PS4)
Counterspy (PS4/VITA)
OlliOlli2 (PS4/VITA)
Papo & Yo (PS3)
Sherlock Holmes: Crimes and Punishment (PS3)

4 παιχνίδια για το 4 τον Μάρτιο και ακόμα υπάρχουν άτομα που θα γκρινιάξουν :-D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...