Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, καποιες αποριες για να μην ανοιγω θεμα. πηρα σημερα το ps4 με gtav απο Public,

εχω 3 μηνες psn plus δωρο ισχυει?

επρεπε να μου δωσουνε καποιο κουτι εξτρα με κωδικο μεσα ?

εκανα εγγραφη και προσπαθω να κανω verify το email αλλα δεν μπορω γιατι την μια δεν λειτουργουσε το λινκ και τωρα δεν κανει resent. Εγω ειχα φτιαξει πριν ενα μηνα περιπου psn στο ps4 ενος φιλου (σε αλλο email εννοειτε) και εγινε κανονικα.

Μπορω να χρησιμοποιησω αυτο το psn και να εχω την 3μηνη δωρο?

:wacko: :wacko:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε θα επιρρεαστεί το υπάρχον gamesharing με το να φτιάξεις ένα νέο λογαριασμό, είτε αυτός είναι ευρωπαϊκός είτε αμερικανικός. Για αυτό το κομμάτι μην ανησυχείς.

Από κει και πέρα, τα παιχνίδια που θα αγοράζεις από το US πού θες να τα παίζεις; Αν θες να τα παίζεις στον ελληνικό λογαριασμό σου (υποθέτω ότι είναι ελληνικός ο άλλος σου λογαριασμός) θα κάνεις και μέσω του US account activate as primary την κονσόλα σου. Αν θες να τα μοιράζεσαι με τον αδερφό σου, θα πρέπει να κάνει activate as primary μέσω του US account ο αδερφός σου, αλλά εσύ θα παίζεις τα US games μόνο μέσα από το US account (ή το αντίστροφο, κάνεις activate εσύ την κονσόλα σου, αλλά ο αδερφός σου είναι αυτός που παίζει μόνο μέσω του US account τα US games). 

Ξεμπερδεύτηκες καθόλου ή χειρότερα τα έκανα; :P

χααχαχααχ είσαι θεος, ευτυχως μονο εγω θελω να παιζω τα αμερικανικα παιχνιδια οποτε ειμαστε οκ!!! ευχαριστω πολυ ολους για τη βοηθεια!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Evo 481-Το gamesharing εχει καποιους περιορισμους("Λουκετα")

Σχετικα με το Plus αν πχ εχεις βαλει μονο εσυ τοτε μπορεις να κατεβαζεις τα free games που δινουν καθε μηνα αλλα θα μπορεις να τα παιζεις μονο με 1 λογαριασμο,με αυτον που τα κατεβασες και κανεις share.Στους υπολοιπους λογαριασμους θα σου τα εχει κλειδωμενα.Ο αδερφος σου θα μπορει να παιρνει Plus απο εσενα γιατι θα εχει ως Primary τον λογαριασμο σου στην κονσολα του.Δεν θα μπορει ομως να κατεβαζει τα Plus games απο την κονσολα του ουτε τα games που ειναι σε εκπτωση λογω Plus.Θα μπορει ομως να παιζει online το οποιο απαιτει Plus.Στο προφιλ του δεν θα του εχει το σημα με τον σταυρο οτι ειναι Plus.Εσενα θα εχει.

Αυται ισχυουν και σε αντιθετη περιπτωση,δηλαδη αν εχει Plus μονο ο αδερφος σου.

Οποτε δεν ειναι απαραιτητο να εχετε και οι 2 Plus εκτος και αν θελετε να παιζετε και οι 2 τα games του Plus που δινουν καθε μηνα.

Επισης θα μπορειτε να μοιραζεστε και τα DLC.

Καλο ειναι να εχετε τα ιδια γουστα με τον αδερφο σου στα games γιατι θα υπαρξουν διαφωνιες.Αλλιως μην το κανεις καθολου.Αν πχ εσυ θελεις καποιο game και ο αδερφος σου οχι τοτε θα πρεπει να το αγορασεις μονος σου και τα ψηφιακα χτυπανε 60-70€.Σε αυτη την περιπτωση καλυτερα να το παρεις σε cd πιο φθηνο.Το cd δεν σε περιοριζει,το παιζεις με ολα τα προφιλ.

Να θυμασαι οτι αν καποια στιγμη "σπασετε" το share τοτε τα games μενουν μονο στην κονσολα που αγοραστηκαν.Το share συμφερει απο την αποψη οτι μπορεις να αγορασεις ακομα και game των 70€ με το που βγει στην μιση τιμη γιατι το πληρωνετε και οι 2 αλλα μονο αν το κρατησετε.Σε δεσμευει και μετα δεν συμφερει να το "σπασεις".

Επεξ/σία από AntiCambeR

Καλησπερα, καποιες αποριες για να μην ανοιγω θεμα. πηρα σημερα το ps4 με gtav απο Public,

εχω 3 μηνες psn plus δωρο ισχυει?

επρεπε να μου δωσουνε καποιο κουτι εξτρα με κωδικο μεσα ?

εκανα εγγραφη και προσπαθω να κανω verify το email αλλα δεν μπορω γιατι την μια δεν λειτουργουσε το λινκ και τωρα δεν κανει resent. Εγω ειχα φτιαξει πριν ενα μηνα περιπου psn στο ps4 ενος φιλου (σε αλλο email εννοειτε) και εγινε κανονικα.

Μπορω να χρησιμοποιησω αυτο το psn και να εχω την 3μηνη δωρο?

:wacko: :wacko:

(Από το PUBLIC στο Mall του Αγ. Δημητριου το αγορασες χτες το μεσημερι?) :)

Δεν σου δωσανε το κουτακι με τριμηνη συνδρομη που περιεχει τον κωδικο?

Μπορεις να χρησιμοποιήσεις το PSN ID που εφτιαξες στο 4 του φιλου σου και από εκει να κανεις redeem τον κωδικο της τριμηνης.

anticamber ευχαριστώ για τις εξηγήσεις για το gamesharing αλλά το έχω διδάξει από τη πρώτη μέρα :-D  η εμπλοκή ήταν στο τι γίνεται αν κάνω αμερικάνικο λογαριασμό μήπως μπλέκονταν με τα primary secondary κάπως αλλά οκ, το πιασα τι γινεται και με αυτό!! :-D

@evo 481

Οταν εκανα share ηταν αναμεσα σε 2 Ελληνικους λογαριασμους.

Και ισχυουν αυτα που εγραψα πιο πανω.Προβλημα λογικα θα υπηρχε αν οι λογαριασμοι στις 2 κονσολες ηταν διαφορετικου region.

Το PS4 το εχω συνδεσει ξανα με το PS3 και εχω περισοτερες επιλογες γιατι εκτος απο τα cds μπορω να παιζω τα free games του Plus.Απλα εκανα activate στο PS3 τον λογαριασμο που εχω και στο PS4.

Αν καποια στιγμη σου βγαλει λουκετα στο Primary η σε καποιο secondary account κανεις restore licences.

Επισης αν θυμαμαι σωστα 1 ακομα μειονεκτημα του share ειναι οτι αν καποια στιγμη μεινεις χωρις ιντερνετ δεν θα μπορεις να παιζεις τα games ουτε καν offline για τον λογο οτι πρεπει να γινει verified το account σου οτι εχεις τα licences.Τσεκαρε το και πες μας.

Σχετικα με τα secondary accounts σε 1 κονσολα νομιζω οτι οταν φτιαχνεις 1 καινουριο λογαριασμο σε ρωταει απο την αρχη αν θελεις να τον εχεις primary.Υπαρχει και μετα επιλογη απο τα settings να τον ορισεις ως primary αλλα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο.

Το βρήκα σε ένα άλλο forum και το ποστάρω κι εδώ για ενημέρωση.

Δεν είναι 100% σίγουρο, αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είναι αυτά τα παιχνίδια του Μαρτίου.

http://www.gamepur.com/news/18167-possible-ps-plus-free-ps4-games-mar-2015-europe-leaked-octodad-and-lego.html

post-228933-0-54745500-1425307713_thumb.jpeg

anticamber η μόνη φορά που έχει παιχθεί ζήτημα ειναι στο 2Κ14 που εντός παιχνιδιού χάθηκε η σύνδεση αλλά δε πρόλαβε ούτε να με πετάξει έξω ούτε κάτι τετοιο, απλά βγήκε η ένδειξη ότι δεν υπάρχει σύνδεση προφανώς γιατί το παιχνιδι είτε έψαχνε κάτι να κατεβάσει είτε έκανε verify

(Από το PUBLIC στο Mall του Αγ. Δημητριου το αγορασες χτες το μεσημερι?) :)

Δεν σου δωσανε το κουτακι με τριμηνη συνδρομη που περιεχει τον κωδικο?

Μπορεις να χρησιμοποιήσεις το PSN ID που εφτιαξες στο 4 του φιλου σου και από εκει να κανεις redeem τον κωδικο της τριμηνης.

doa οχι απο τον πειραια

οχι δεν μου το εδωσαν αλλα ξαναπηγα σημερα και το πηρα

psn ακομα να καταφερω να φτιαξω... δεν μου κανει verify email... παω να μπω με το παλιοτερο psn δεν θυμαμαι το κωδικο... παταω για αλλαγη κωδικου... μπαινω στα email μου και το link για change password δεν φορτωνει... τρεχα γυρευε...

:-(  :-(

Το βρήκα σε ένα άλλο forum και το ποστάρω κι εδώ για ενημέρωση.

Δεν είναι 100% σίγουρο, αλλά υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είναι αυτά τα παιχνίδια του Μαρτίου.

http://www.gamepur.com/news/18167-possible-ps-plus-free-ps4-games-mar-2015-europe-leaked-octodad-and-lego.html

Αν δωσουν το Lego Marvel Super Heros ειναι καλο. Παιζει και coop

Ειχα παιξει ολο το ντεμο και μου αρεσε. Εξυπνο παιχνιδακι με ωραια γραφικα που δεν εχουν καμια σχεση με της PS3 εκδοσης

@Evo 481-Το gamesharing εχει καποιους περιορισμους("Λουκετα")

Σχετικα με το Plus αν πχ εχεις βαλει μονο εσυ τοτε μπορεις να κατεβαζεις τα free games που δινουν καθε μηνα αλλα θα μπορεις να τα παιζεις μονο με 1 λογαριασμο,με αυτον που τα κατεβασες και κανεις share.Στους υπολοιπους λογαριασμους θα σου τα εχει κλειδωμενα.Ο αδερφος σου θα μπορει να παιρνει Plus απο εσενα γιατι θα εχει ως Primary τον λογαριασμο σου στην κονσολα του.Δεν θα μπορει ομως να κατεβαζει τα Plus games απο την κονσολα του ουτε τα games που ειναι σε εκπτωση λογω Plus.Θα μπορει ομως να παιζει online το οποιο απαιτει Plus.Στο προφιλ του δεν θα του εχει το σημα με τον σταυρο οτι ειναι Plus.Εσενα θα εχει.

Αυται ισχυουν και σε αντιθετη περιπτωση,δηλαδη αν εχει Plus μονο ο αδερφος σου.

Οποτε δεν ειναι απαραιτητο να εχετε και οι 2 Plus εκτος και αν θελετε να παιζετε και οι 2 τα games του Plus που δινουν καθε μηνα.

Επισης θα μπορειτε να μοιραζεστε και τα DLC.

Καλο ειναι να εχετε τα ιδια γουστα με τον αδερφο σου στα games γιατι θα υπαρξουν διαφωνιες.Αλλιως μην το κανεις καθολου.Αν πχ εσυ θελεις καποιο game και ο αδερφος σου οχι τοτε θα πρεπει να το αγορασεις μονος σου και τα ψηφιακα χτυπανε 60-70€.Σε αυτη την περιπτωση καλυτερα να το παρεις σε cd πιο φθηνο.Το cd δεν σε περιοριζει,το παιζεις με ολα τα προφιλ.

Να θυμασαι οτι αν καποια στιγμη "σπασετε" το share τοτε τα games μενουν μονο στην κονσολα που αγοραστηκαν.Το share συμφερει απο την αποψη οτι μπορεις να αγορασεις ακομα και game των 70€ με το που βγει στην μιση τιμη γιατι το πληρωνετε και οι 2 αλλα μονο αν το κρατησετε.Σε δεσμευει και μετα δεν συμφερει να το "σπασεις".

Είσαι σίγουρος ότι είναι έτσι που τα λες;εγώ έχω κάνει με τον κολλητό μου το share,άλλα μπορούμε και οι 2 και έχουμε κατεβάσει ο καθένας στην κονσόλα του τα παιχνίδια του plus..

Ο ένας έχει κάνει με Us account primary Και ο άλλος με Ευρωπαϊκό..

Είμαστε τυχεροί προς το παρόν και δε μας έχει κλειδώσει,η είναι νορμάλ που μπορούμε και παίζουμε κανονικά και οι 2 τα πάντα όποιος κ να αγοράσει;

@s2117

Οχι,δεν ημουν σιγουρος οτι σε αφηνει να κατεβασει τα games του Plus μονο αυτος που εχει βαλει Plus,επρεπε να το διευκρινισω,ξεχαστηκα.

Δεν ημουν σιγουρος για τον λογο οτι ειχα εγω το Plus και ο αλλος που επαιρνε Plus απο εμενα δεν τον ενδιεφεραν τα games του Plus και δεν ειχε κατεβασει κανενα οποτε δεν το γνωριζα.

Το οτι σε αφηνει να κανεις share αναμεσα σε 2 λογαριασμους διαφορετικου region δεν μπορω να σκεφτω αν εχει καποια χρησιμοτητα.Ισως μονο προβληματα μπορει να δημιουργησει.Πχ αν κατεβασει ο 1 καποιο DLC απο US Store πως θα το παιξει ο αλλος με τον Ελληνικο λογαριασμο?Απ'οσο γνωριζω το DLC πρεπει να ειναι ιδιο region με το game για να συμβαδισει.

Τα παιχνίδια (και τις προσφορές) του Plus μπορεί μόνο ο λογαριασμός που έχει Plus να τα "αγοράσει", αλλά μπορούν να τα παίξουν και οι άλλοι λογαριασμοί στην primary κονσόλα. 

Με τα DLC θέλει απλώς λίγη προσοχή, να αγοράζονται στο ίδιο region με το κύριο παιχνίδι.

@Vole

Αυτο που γραφεις στην 1η παραγραφο ισχυει μονο οταν ΔΕΝ εχεις κανει share.Οταν εχεις κανει σε αφηνει να τα παιξεις μονο με τον λογαριασμο που εχει το Plus και κατεβηκαν.Στους αλλους λογαριασμους εχει λουκετο.Σιγουρο αυτο.

Ο s2117 γραφει οτι οτι μπορουν και οι 2 να κατεβαζουν τα Plus games ο καθενας στην κονσολα του.

Εγω πιστευω οτι για να γινει αυτο πρεπει να εχουν βαλει και οι 2 Plus.

Υπάρχει λουκέτο στην primary κονσόλα; Λίγο περίεργο μου φαίνεται αυτό. Το ότι κάνεις share δεν το "βλέπει" κάπως η κονσόλα, δεν είναι κάποια επιλογή. Σαν να έχει παίξει τράμπα στις κονσόλες είναι, πρακτικά (κάνεις primary την κονσόλα και τη δίνεις στον άλλον). Ποια η διαφορά με το να την κρατήσεις εσύ; 

Πάντως, ναι, αν κατεβάζουν και οι δύο τα παιχνίδια του Plus από διαφορετικούς λογαριασμούς, τότε, έχουν 2 Plus συνδρομές. Αλλά ίσως και να εννοεί ότι μπαίνει ο ένας με το λογαριασμό του άλλου, τα κατεβάζει και μετά τα παίζει με τον δικό του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...