Vole Maulder Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τελικά όλα καλά πήγαν (αναφέρομαι στην αγορά του 2κ15 από gamedealdaily στα 30$). Άργησα να το γράψω γιατί για κάποιο λόγο είχε σταματησει το κατεβασμα (εγώ είχα κάνει πατατιά) και με αφηνε να παιξω μονο το κλασσικο εισαγωγικο ματσακι... Νομίζω ότι εκεί που την πατάνε όσοι έχουν θέμα είναι στο πού βάζουν τον κωδικό. Εικασία κάνω, βέβαια. Κάποια από τα παιχνίδια που πωλούνται εκεί είναι κωδικός για να βάλεις στο σάιτ της Sony να σου δώσει ένα από 4 παιχνίδια, που το διαλέγεις εσύ, δεν είναι κωδικός για το store. Anyway, αφού έχει δουλέψει σε δύο άτομα από εδώ μέσα, θα το πάρω το ρίσκο κι εγώ κάποια στιγμή για το FC 4. Οοοοοταν τελειώσω με το DA:I
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Τελικα ποτε περιμενουμε να πεσουν οι τιμες στις ετησιες συνδρομες psn+?
thomason993 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δεν νομίζω να πέσουν οι τιμές για ετήσιες συνδρομές.. Η φετινή προσφορά ήταν για συνδρομές 3 μηνών: 15€ --> 10€
Prospector8 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Καθε ποτε αλλάζουν τα free games του Ps plus?
xavier Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 την 1η πεμπτη καθε μηνα αυτο το μηνα αργισαν να ανακοινωσουν τα καινουιρα, λογικα δευτερη-τριτη θα ξερουμε ποια παιχνιδια θα δωσουν την πεμπτη 1
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Επειδη εφτιαξα και 2 psn id μου δινει αν τα ενεργοποιησω 14 μερες δωρεαν psn+ αυτο που θελω να ρωτησω αυτες τις 14 μερες τις χανω μετα απο καποιο καιρο αν δεν τις ενεργοποιησω ή οχι με αποτελεσμα να μπορω να τις ενεργοποιησω οποτε θελω?
mikele13- Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 μολις τα κανεις ενεργα μετρανε οι μερες.
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μεχρι τοτε δεν μου εχει περιορισμο για το μεχρι ποτε θα τις κανω ενεργες?
AntiCambeR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Πριν καιρο στο PS3 προσπαθησα να παρω αυτες τις free 14 ημερες αλλα ζητουσε να καταχωρηθει καρτα.Ισως μονο πιστωτικη και οχι χρεωστικη γιατι απ'οσο θυμαμαι εγραφε credit card.Επειδη το PS3 ηταν αλλουνου που ηταν ασχετος με αυτα και δεν εκανα τιποτα. Δεν ξερω τι ισχυει για το PS4,δεν θυμαμαι,ας μας πει καποιος τι χρειαζεται.Παντως σε καθε καινουριο λογαριασμο σε αφηνει να παρεις τις 14 ημερες. Υπαρχει ομως και κατι αλλο.Οταν αγορασα 1 game που μου εδινε free Plus για 1 μηνα δεν δεχοταν τον κωδικο γιατι ειχα ηδη χεησιμοποιησει στο account τις 14 ημερες.Τι μαλακια ειναι αυτο?
evo481 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 μια διευκρινιση για τα accounts θα ηθελα! με τον αδελφο μου εχουμε game sharing και οι δυο λογαριασμοι εχουν plus. αν εγω θελω να εχω προσβαση στο us store, κανω εναν αμερικανικο λογαριασμο προφιλ και μπορω να αγορασω αμερικανικο παιχνιδι χωρις προβλημα, ετσι δεν ειναι; ονλαιν αποτι καταλαβα θα μπορω να παιζω αφου υπαρχει ευρωπαικο plus?
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Οχι. Θα πρεπει το us psn id που θα κανεις να το κανεις κι αυτο πρωτευον γιατι αν το κανεις δευτερευον τοτε οτιδηποτε κατεβασεις απο το usa psn store θα πρεπει να το παιζεις στο usa psn acc και πουθενα αλλου. Εν ολιγης οποιοδηποτε psn id εχεις πρωτευον θα μπορεις να παιζεις οτι εχεις κατεβασει απο το αντιστοιχο psn store σε οποιοδηποτε λογαριασμο υπαρχει σε εκεινη τη κονσολα χωρις προβλημα.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 μια διευκρινιση για τα accounts θα ηθελα! με τον αδελφο μου εχουμε game sharing και οι δυο λογαριασμοι εχουν plus. αν εγω θελω να εχω προσβαση στο us store, κανω εναν αμερικανικο λογαριασμο προφιλ και μπορω να αγορασω αμερικανικο παιχνιδι χωρις προβλημα, ετσι δεν ειναι; ονλαιν αποτι καταλαβα θα μπορω να παιζω αφου υπαρχει ευρωπαικο plus? Online, εφόσον υπάρχει λογαριασμός στην κονσόλα ως primary με Plus, θα μπορείς να παίζεις με ό,τι άλλο λογαριασμό φτιάξεις. Και ναι, αν φτιάξεις US account έχεις κανονικά πρόσβαση στο US store. Το ότι κάνετε gamesharing όμως πώς μπαίνει στην εξίσωση; Θέλω να πω, γιατί μας το είπες; Ρωτάω, μήπως χάνω κάπου το συλλογισμό σου.
evo481 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ναι χάνομαι λίγο με τα primary secondary! δηλαδη φτιάχνω ενα αμερικανικο προφιλ και στα settings παω και το κανω πρωτευον και ειμαι οκ; το gamesharing το ανεφερα γιατι στη δικη μου κονσολα πρωτευον ειναι το προφιλ του αδελφου μου βεβαια αλλα οπως καταλαβαινω το καθε προφιλ οριζει τη δικια του κονσολα για πρωτη...δηλαδη με το αμερικανικο που θα φτιαξω το μονο που εχω να κανω ειναι να ορισω τη δικη μου ως πρωτευουσα, ετσι δεν ειναι; έχω πεθάνει στο γελιο με το μπερδεμα... απλη ερωτηση...πως μπορω να αγοραζω αμερικανικα παιχνιδια και να τα παιζω στη κονσολα χωρις να επηρεαστει στο παραμικρο η φαση του gamesharing
Vole Maulder Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 ναι χάνομαι λίγο με τα primary secondary! δηλαδη φτιάχνω ενα αμερικανικο προφιλ και στα settings παω και το κανω πρωτευον και ειμαι οκ; το gamesharing το ανεφερα γιατι στη δικη μου κονσολα πρωτευον ειναι το προφιλ του αδελφου μου βεβαια αλλα οπως καταλαβαινω το καθε προφιλ οριζει τη δικια του κονσολα για πρωτη...δηλαδη με το αμερικανικο που θα φτιαξω το μονο που εχω να κανω ειναι να ορισω τη δικη μου ως πρωτευουσα, ετσι δεν ειναι; έχω πεθάνει στο γελιο με το μπερδεμα... απλη ερωτηση...πως μπορω να αγοραζω αμερικανικα παιχνιδια και να τα παιζω στη κονσολα χωρις να επηρεαστει στο παραμικρο η φαση του gamesharing Δε θα επιρρεαστεί το υπάρχον gamesharing με το να φτιάξεις ένα νέο λογαριασμό, είτε αυτός είναι ευρωπαϊκός είτε αμερικανικός. Για αυτό το κομμάτι μην ανησυχείς. Από κει και πέρα, τα παιχνίδια που θα αγοράζεις από το US πού θες να τα παίζεις; Αν θες να τα παίζεις στον ελληνικό λογαριασμό σου (υποθέτω ότι είναι ελληνικός ο άλλος σου λογαριασμός) θα κάνεις και μέσω του US account activate as primary την κονσόλα σου. Αν θες να τα μοιράζεσαι με τον αδερφό σου, θα πρέπει να κάνει activate as primary μέσω του US account ο αδερφός σου, αλλά εσύ θα παίζεις τα US games μόνο μέσα από το US account (ή το αντίστροφο, κάνεις activate εσύ την κονσόλα σου, αλλά ο αδερφός σου είναι αυτός που παίζει μόνο μέσω του US account τα US games). Ξεμπερδεύτηκες καθόλου ή χειρότερα τα έκανα; 1
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Μπορεις να κανεις μεχρι 16 πρωτευων λογαριασμους σε μια κονσολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα