Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το διάβασα το λινκ, αλλά για να μη νομίζεις ότι εσύ είσαι ο έξυπνος και το νομικό τμήμα της Sony οι χαζοί, να σου εξηγήσω για ποιο λόγο δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.

Παραθέτω από το λινκ σου

Επομένως, άμα έκανες εσύ trial 14 ημερών, τη μέρα που έληξε το trial και έγινε η χρέωση έληξε και το χρονικό όριο που είχες για να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Τόσο απλά. 

Τώρα, αν εσένα σε κάνει να νιώσεις καλύτεερα στείλε όσα μέιλ θες, δε σε εμποδίζει κανείς. Εγώ για να μην τρέφεις φρούδες ελπίδες ότι θα καταφέρεις κάτι σ' το λέω.

Τωρα που διαβασα αυτο που λες εχεις δικιο.Οπως μου απαντησαν και στο mail θεωρουν το 15ημερο που εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης το διαστημα που εχεις των 15 ημερων trial.Το εψαξα και στο efpolis και αναφερετε στους κανονες υπαναχωρησης 15 μερες εκτος και αν δεν διατυπωνετε σωστα οποτε ειναι 1 χρονος.

Δεν τους πιανεις πουθενα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, έχω μία απορία και θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Στο playstation plus για PS3, πέρα από τα 2 παιχνίδια που δίνουν κάθε μήνα, υπάρχουν και άλλα που είναι μονίμως διαθέσιμα (δωρεάν) και αν ναι, ποια είναι αυτά?

Καλησπέρα, έχω μία απορία και θα ήθελα τη βοήθειά σας.

Στο playstation plus για PS3, πέρα από τα 2 παιχνίδια που δίνουν κάθε μήνα, υπάρχουν και άλλα που είναι μονίμως διαθέσιμα (δωρεάν) και αν ναι, ποια είναι αυτά?

Δες εδώ...

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/cid=STORE-MSF75508-FREETOPLAY_CH

https://store.sonyentertainmentnetwork.com ---- > Collections---> Free to play

Καλημέρα παιδιά! Πήρα μια Καρτα τρίμηνη! Αν την βάλω μετα την λήξη της θα μου κανει αυτόματη ανανέωση ; Δεν εχω δώσει τα στοιχεία της κάρτας μου όμως που θα κανει το charge?

Sent from my iPhone using Insomnia

Οχι δεν εχω! Απο οτι είδα μάλλον θα βάλω μηνιαία μου άρεσαν τα παιχνιδακια που έδωσε! Ελπιζω κ στο μέλλον να δώσει ενδιαφέρουσες προσθήκες!

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλημέρα παιδιά, Εδω και περιπου 3 μήνες που έχω το Ps4 έχω UK account με playstation plus και χτες αποφασισα να κανω και εναν 2ο user με US account λογω του οτι βρίσκεις φτηνοτερα τα US-Key games. Εχω κανει και τα 2 accounts primary. Οι ερωτησεις μου ειναι:

1) Καπου διαβασα πως αν το ενα account έχει playstation plus τοτε ολα τα account στο ιδιο ps4 θα εχουν playstation plus. Το ιδιο ισχυει και οταν τα accounts ειναι διαφορετικων regions οπως στην περιπτωση μου? Διοτι το νεο US account βλεπω πως δεν εμφανιζει το κιτρινο σταυρο που plus δεξια του ονοματος μου.

2) Ο,τι game αγοραζω για US account θα μπορω να το παιζω και στο UK account online/offline?

Ευχαριστω :)

Καλημέρα παιδιά, Εδω και περιπου 3 μήνες που έχω το Ps4 έχω UK account με playstation plus και χτες αποφασισα να κανω και εναν 2ο user με US account λογω του οτι βρίσκεις φτηνοτερα τα US-Key games. Εχω κανει και τα 2 accounts primary. Οι ερωτησεις μου ειναι:

1) Καπου διαβασα πως αν το ενα account έχει playstation plus τοτε ολα τα account στο ιδιο ps4 θα εχουν playstation plus. Το ιδιο ισχυει και οταν τα accounts ειναι διαφορετικων regions οπως στην περιπτωση μου? Διοτι το νεο US account βλεπω πως δεν εμφανιζει το κιτρινο σταυρο που plus δεξια του ονοματος μου.

2) Ο,τι game αγοραζω για US account θα μπορω να το παιζω και στο UK account online/offline?

Ευχαριστω :)

Καλημέρα φίλε. Λοιπον, αν έχεις ένα account με plus παίζεις ότι θες σε όποιο region θες. Εχω ελληνικό αγγλικό αμερικάνικο και γιαπωνέζικο. Όλα παίζουν online με ενα plus ελληνικό. Μπορείς να αγοράζεις κι αλλιώς παιχνίδια. Αν θες λεπτομέρειες με πμ.

Καλημέρα φίλε. Λοιπον, αν έχεις ένα account με plus παίζεις ότι θες σε όποιο region θες. Εχω ελληνικό αγγλικό αμερικάνικο και γιαπωνέζικο. Όλα παίζουν online με ενα plus ελληνικό. Μπορείς να αγοράζεις κι αλλιώς παιχνίδια. Αν θες λεπτομέρειες με πμ.

Απλα δε θα έχει και εκπτώσεις του plus από τα άλλα region.

Έχουμε καμία εκτίμηση για τα παιχνίδια Μαρτίου;σκέφτομαι να ψωνίσω το battlefield premium Στα 27 ευρώ,αλλά σε περίπτωση που δωθει τσαμπε μην τα δώσω..

Καλή τύχη! Ενημέρωσε πώς θα πάει, αν δε σου είναι κόπος :)

Τελικά όλα καλά πήγαν (αναφέρομαι στην αγορά του 2κ15 από gamedealdaily στα 30$). Άργησα να το γράψω γιατί για κάποιο λόγο είχε σταματησει το κατεβασμα (εγώ είχα κάνει πατατιά) και με αφηνε να παιξω μονο το κλασσικο εισαγωγικο ματσακι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...