Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εδώ είσαι http://gamedealdaily.com/playstation-4/

Αμα ψάξεις ή περιμένεις βρίσκεις και ψηφιακά φτηνά ;)

Αν και αυτά, ειδικά το LoU, στάνταρ θα τα δώσουν στο Plus κάποια στιγμή, οπότε αν το περιμένεις για δεύτερο παίξιμο, καλύτερα να το περιμένεις στο Plus.

Ωπ, σ ωραίος δεν το ήξερα το σάητ...Έχεις ψωνίσει από εκεί?

Όλα καλά, απλά πρέπει να έχεις αμερικάνικο account???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωπ, σ ωραίος δεν το ήξερα το σάητ...Έχεις ψωνίσει από εκεί?

Όλα καλά, απλά πρέπει να έχεις αμερικάνικο account???

Us account, ναι. Δεν έχω ψωνίσει εγώ, όχι, κάποιος το είχε προτείνε στο topic των προσφορών πριν από λίγο καιρό εδώ στο φόρουμ και το είχα κρατήσει στα bookmarks για μελλοντική χρήση. Από τότε τα ίδια παιχνίδια έχει σε προσφορά, οπότε φαντάζομαι πως στόκαραν σε καιρό προσφορών και πουλάνε μέχρι να εξαντληθούν (όπως φαίνεται να έχει γίνει στις κάρτες τους). 

Χρεωση sony για ps plus

Η sony με χρεωσε χωρις να το θελω συνδρομη 8 ευρω με το αυτοματο συστημα ανανεωση της και σε αιτημα επαναχωρησης που εκανα οπως αναφερει στην σελιδα τους μου απαντησαν οτι δεν εγινε δεκτο χωρις να μου εξηγησουν τους λογους,

Ηδη ετοιμαζω καταγγελια σε ΙΝΚΑ και ΓΓΚ .Εχετε να προτινεται και τιποτα αλλο?Thx

Us account, ναι. Δεν έχω ψωνίσει εγώ, όχι, κάποιος το είχε προτείνε στο topic των προσφορών πριν από λίγο καιρό εδώ στο φόρουμ και το είχα κρατήσει στα bookmarks για μελλοντική χρήση. Από τότε τα ίδια παιχνίδια έχει σε προσφορά, οπότε φαντάζομαι πως στόκαραν σε καιρό προσφορών και πουλάνε μέχρι να εξαντληθούν (όπως φαίνεται να έχει γίνει στις κάρτες τους). 

Μάλλον βγάλτο από τα bookmarks σου....

Απάτη είναι από ότι διαβάζω..

http://www.resellerratings.com/store/Game_Deal_Daily

Χρεωση sony για ps plus

Η sony με χρεωσε χωρις να το θελω συνδρομη 8 ευρω με το αυτοματο συστημα ανανεωση της και σε αιτημα επαναχωρησης που εκανα οπως αναφερει στην σελιδα τους μου απαντησαν οτι δεν εγινε δεκτο χωρις να μου εξηγησουν τους λογους,

Ηδη ετοιμαζω καταγγελια σε ΙΝΚΑ και ΓΓΚ .Εχετε να προτινεται και τιποτα αλλο?Thx

Νομίζω πως δε μπορείς να κάνεις κάτι, γιατί αν θυμάμαι καλά στο γράφει στους όρους στην αρχή ότι θα γίνει έτσι..

Χρεωση sony για ps plus

Μαλλον δεν είναι αυτό που θες να ακούσεις αλλά...το συγκεκριμένο αποτελεί καθαρά και μόνο δικό σου σφάλμα φίλε.

Το αναφέρει ξεκάθαρα στην περιγραφή του προϊόντος/υπηρεσίας πρωτού πατήσεις "accept" πως  - εκτός και αν αλλάξεις τις επιλογές αυτόματης χρέωσης με την λήξη της συνδρομής - η υπηρεσία θα ανανεωθεί απο μόνη της...Το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ουτε "ψιλά γράμματα", ουτε τίποτα, μάλιστα σου λέει ακριβώς που  πρέπει να πάς μεσα στα settings για να απενεργεποιησεις την επιλογή αυτόματης ανανεωσης.

Πρωτού πατήσουμε "accept" στο οτιδήποτε, καλό θα είναι να διαβάζουμε και τα TOS καθώς για κάποιον λόγο είναι εκεί και οχι για μόστρα.

Στηγν συγκεκριμένη περίπτωση, άσε τα ΙΝΚΑ και τα ΓΓΚ γιατί το συγκεκριμένο αποτελεί καθαρά σφάλμα χρήστη και το μόνο που θα "κερδίσεις" είναι χαμένος χρόνος και υπομονή, αμα ηταν κατι άλλο - μαζί σου και εγώ αδερφέ  - αλλά...

Επίσης : 2015 έχουμε, ακόμα την πιστωτική κρατάς στο σύστημα/κονσόλα ? Τόσα και τόσα έχουν γίνει γίνει (ιδίως με την Sony) ? Οχι και πολύ tech-Savvy αν μου επιτρέπεις - κατι για το οποίο πάλι δεν ευθύνεται η Sony και η κάθε Sony.

Εν κατακλείδι, προσέχουμε για να έχουμε, επίσης, όσο κ@λοεταιρείες και είναι οι...κ@λοεταιρείες :D, οταν το σφάλμα είναι καθαρά δικό μας μη ζητάμε και τα ρέστα απο πάνω - και το λέω εγώ που είχα πολύ πρόσφατα κάκκιστη εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρεία σχετικά με ενα προϊόν της...

Την επομενη φορά πρόσεξε περισσοτερο Aia

• Like 4

https://www.playstation.com/el-gr/legal/playstation-store-and-sony-entertainment-network-store/

τοτε εδω μας κοροιδευουν? αναφερει μερικη πιστωση και εχει σαν παραδειγμα το ps plus.Οποτε ειναι παραπληροφορηση. Το τι αναφερουν δεν τους κανει νομο.Ο νομος αναφερει υπαναχωρηση μεσα σε 15 μερες αν δεν κανω λαθος.

Και για το ερωτημα αν εχω πιστωτικη απλα ειχα περασει 20 ευρω σε προπληρωμενη καρτα και τα τσιμπησαν οι απατεωνες.

ετοιμαζω σουπερμαιλ σε συνηγορο του καταναλωτη και ΓΓΚ τουλαχιστον αν δεν παρω τα λεφτα μου πισω να τα εχουν πληρωσει σε εργατοωρες απαντωντας στις αρμοδιες αρχες.

Μάλλον βγάλτο από τα bookmarks σου....

Απάτη είναι από ότι διαβάζω..

http://www.resellerratings.com/store/Game_Deal_Daily

Χουμ, καλό εύρημα. Βέβαια, ισχύει πάντα η περίπτωση να μην έβαζαν τους κωδικούς σε US λογαριασμούς, αλλά και πάλι, το να μην υπάρχει επικοινωνία από τον πωλητή είναι ύποπτο. Thanks for the heads up!

@Aias, όλες μα όλες οι συνδρομητικές υπηρεσίες που δίνουν trials λειτουργούν κατά αυτό τον τρόπο, το γράφουν και πριν κάνεις accept. Κατανοητός ο θυμός σου, αλλά νομίζω πως στρέφεται προς λάθος κατεύθυνση. Μόνο εσύ θα το "πληρώσεις" σε χρόνο, όπως λες, καθώς σίγουρα (και μόνο με βάση ετούτο το φόρουμ) δεν είσαι ο μόνος που δεν έχει διαβάσει τι όρους αποδέχεται σε τέτοιες συνδρομές και μετά στέλνει επιστολές. 

Χουμ, καλό εύρημα. Βέβαια, ισχύει πάντα η περίπτωση να μην έβαζαν τους κωδικούς σε US λογαριασμούς, αλλά και πάλι, το να μην υπάρχει επικοινωνία από τον πωλητή είναι ύποπτο. Thanks for the heads up!

@Aias, όλες μα όλες οι συνδρομητικές υπηρεσίες που δίνουν trials λειτουργούν κατά αυτό τον τρόπο, το γράφουν και πριν κάνεις accept. Κατανοητός ο θυμός σου, αλλά νομίζω πως στρέφεται προς λάθος κατεύθυνση. Μόνο εσύ θα το "πληρώσεις" σε χρόνο, όπως λες, καθώς σίγουρα (και μόνο με βάση ετούτο το φόρουμ) δεν είσαι ο μόνος που δεν έχει διαβάσει τι όρους αποδέχεται σε τέτοιες συνδρομές και μετά στέλνει επιστολές. 

Μαλλον δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις το link και το οτι το γραφει καποιος στους ορους που θεσπιζει μονος του δεν σημαινει οτι ειναι και νομος του κρατος.

Οπως και να εχει τα μαιλ θα τα στειλω και οτι γινει.Τουλαχιστον να εχουμε μια επισημη απαντηση.

• Like 1

Χρεωση sony για ps plus

Φίλε μου έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα πριν κανα μήνα.

http://www.insomnia.gr/topic/432456-the-official-playstation-4-topic/page-703?do=findComment&comment=53741366

edit:

Να σου πω την αλήθεια επειδή διάβασα στο google οτι χρήματα πίσω παίρνεις μόνο σε περίπτωση που φάει ban το account σου δεν μπήκα στον κόπο να ψαχτώ τι μπορώ να κερδίσω αν επυθυνθώ σε ΙΝΚΑ κτλ.

Επίσης, κατά την ενεργοποίηση του free trial σε ενημερώνει οτι θα γίνει αυτόματη ανανέωση της υπηρεσίας στο τέλος των 14 ημερών οπότε σκέφτηκα οτι δεν θα βρω δίκιο.

Τώρα που διάβασα το λινκ που έστειλες πάντως, ίσως και να υπήρχαν πιθανότητες να κερδίσω κάτι.

Εν πάσει περιπτώσει, όταν πάρεις απάντηση από το mail που θα στείλεις, ενημέρωσέ μας για να ξέρουμε τι γίνεται άμα τύχει σε κάποιο άλλο παιδί μελλοντικά. :)

• Like 1

Μαλλον δεν μπηκες στον κοπο να διαβασεις το link και το οτι το γραφει καποιος στους ορους που θεσπιζει μονος του δεν σημαινει οτι ειναι και νομος του κρατος.

Οπως και να εχει τα μαιλ θα τα στειλω και οτι γινει.Τουλαχιστον να εχουμε μια επισημη απαντηση.

Το διάβασα το λινκ, αλλά για να μη νομίζεις ότι εσύ είσαι ο έξυπνος και το νομικό τμήμα της Sony οι χαζοί, να σου εξηγήσω για ποιο λόγο δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα.

Παραθέτω από το λινκ σου

Μπορείτε να ακυρώσετε την υπηρεσία έως 14 ημέρες μετά την ημερομηνία της αρχικής αγοράς. Αυτό το όριο των 14 ημερών περιλαμβάνει τυχόν δωρεάν δοκιμή που αξιοποιήσατε κατά την εγγραφή σας. Για παράδειγμα, εάν εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή η οποία διαρκεί 7 ημέρες και χρεωθούν χρήματα στο wallet (πορτοφόλι) για τη συνδρομή στο τέλος της δοκιμής, έχετε στη διάθεσή σας 7 ημέρες για να ακυρώσετε τη χρέωση στο wallet (πορτοφόλι).

Επομένως, άμα έκανες εσύ trial 14 ημερών, τη μέρα που έληξε το trial και έγινε η χρέωση έληξε και το χρονικό όριο που είχες για να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω. Τόσο απλά. 

Τώρα, αν εσένα σε κάνει να νιώσεις καλύτεερα στείλε όσα μέιλ θες, δε σε εμποδίζει κανείς. Εγώ για να μην τρέφεις φρούδες ελπίδες ότι θα καταφέρεις κάτι σ' το λέω.

Επομένως, άμα έκανες εσύ trial 14 ημερών, τη μέρα που έληξε το trial και έγινε η χρέωση έληξε και το χρονικό όριο που είχες για να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.

Έχεις δίκιο, προηγουμένως διάβασα βιαστικά το λινκ του φίλου και έβγαλα λάθος συμπέρασμα.

Επομένως εφόσον τη στιγμή που λήγει το free trial ταυτόχρονα λήγει και το χρονικό περιθώριο που μπορείς να ζητήσεις πίσω τα χρήματα σου, δεν γίνεται από εκεί και μετά να αποζημιωθείς.

Τουλάχιστον δεν έχω ενοχές οτι δεν διεκδίκησα κάτι που δικαιούμουν :P

Εδώ βέβαια δείχνει ότι είναι μια χαρά

http://www.scamadviser.com/check-website/gamedealdaily.com

και το ίδιο και σε άλλα site...Λέω να προχωρήσω και να ελπίζω παράλληλα ότι σε περίπτωση που γίνει τίποτα να με καλύψει το paypal...

Εδώ βέβαια δείχνει ότι είναι μια χαρά

http://www.scamadviser.com/check-website/gamedealdaily.com

και το ίδιο και σε άλλα site...Λέω να προχωρήσω και να ελπίζω παράλληλα ότι σε περίπτωση που γίνει τίποτα να με καλύψει το paypal...

Καλή τύχη! Ενημέρωσε πώς θα πάει, αν δε σου είναι κόπος :)

Εγώ πάντως από gamedealdaily είχα πάρει το last of us και όλα πήγαν μια χαρά. Τον κωδικό τον παίρνεις με το που κάνεις checkout αν θυμάμαι καλά αλλά σου τον στέλνει και στο e-mail που έχεις στο paypal.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...