Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σημερα κατεβασα κι επαιξα τα transistor,apotheon,το πρωτο ειναι εξαιρετικο,το δευτερο μια βλακεια,αυτα! καπου ειδα εναν να γραφει οτι στο 2015 θα παιζει στην tv του να σπαει τουβλακιατο κλπ...ευτυχως φιλε που υπαρχουν τετοια παιχνιδια να παιζουν παιδια και να μεγαλωσουν με αυτα οπως εμεις μεγαλωσαμε με το μαριο κλπ...αμα δεν μαθεις απο αυτα δε θα μαθεις ποτε να παιζεις,να καταλαβεις τη διαφορα του τοτε με το σημερα,την ιστορια καθε παιχνιδιου και απλα θα παιζεις μονο τυπου cod παιχνιδια..οχι οτι ειναι ασχημα κι αυτα!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μάγκες, το Apotheon...μεγάλη πατάτα, ετσι ? Πέρα απο το όμορφο artwork...c-c-c-c-l-u-n-k-y χειρισμός, Α.Ι οτι να'ναι, R2 για attack (ε ναι, αφου τα Souls έχουν R2 για attack ας το κανουμε και εμεις κι'ετςςς), Metroidvania για χαριν του Metroidvania, ετσι για το "γαμωτο"... Χαλι μαύρο, κρίμα...

Τransistor : style-ια απίθανη, απο το artwork μέχρι το ΟST, παίζει πολύ ωραία επίσης...

Rogue Legacy : Ν-α-ρ-κ-ω-τ-ι-κ-ό, σιχαίνομαι τα rogue-lite αλλά αυτό...ευχάριστο στο μάτι, παίζει μούρλια ("σφιχτά" controls), το gameplay είναι ολίγον τι ΄'άσκοπο" όπως τα περισσότερα του είδους και το 99% απο εμάς δεν πρόκειται να δει καν την 3η πίστα του παιχνιδιού αλλά... :D

Ξέρετε κάτι;
Δεν είναι τα Indie Games...

Βγαίνει το PS4 ένα Hot προϊόν.
Το αγοράζουμε.

Τίτλοι δεν υπάρχουν επειδή είναι νέα κονσόλα, ok.
Για να παίξεις Online πρέπει να έχεις συνδρομή Plus, ok.
Τα χειριστήρια παρουσιάζουν πρόβλημα, ξεφτίζουν τα sticks, ok.
Τα παιχνίδια συνεχίζουν να είναι πανάκριβα ακόμα και μέσα στο PSN.

Γίνεται αυτό με το Hack τα Χριστούγεννα, ok.

Όλο HD Remakes, ok.

Σου λέει ότι θα βγει νέα έκδοση που θα παίζει HD ταινίες από Streaming, ok.

Και μέσα σε όλα αυτά σου δίνει χαζά Indie Games. Δεν λέω, να υπάρχουν, αλλά όχι να είναι στο Top Ten του PS4 τέτοια παιχνίδια.

Με λίγα λόγια σου λέει ότι κάθε μήνα θα παίζεις Indie Games.

• Like 3

Καλό θα ήταν να βάζαν 1 καλό title και 1 indie και όχι 2 indie. Εμένα το apotheon μου αρέσει, το έχω και για pc και το περίμενα πως και πως για το ps4 αλλά θα ήθελα πχ να έδιναν το thief στο ps4 και το apotheon πακετάκι. 

Ευτυχώς που με το ps4 που πήρα είχε bundle to gta 5 και δεν δίνω σημασία στα του psn...

Αυτά που είπε ο heatspreader από πάνω είναι σωστά.

Ξέρετε κάτι;

Δεν είναι τα Indie Games...

Μπλα μπλα

... χαζά Indie Games...

Και άλλο μπλα μπλα

Με λίγα λόγια σου λέει ότι κάθε μήνα θα παίζεις Indie Games.

Αλλάζεις χόμπι, οκ.

Υ. Γ.

Όπου μπλα μπλα, βλέπε γκρίνια

Sorry ρε Heatspreader αλλα τα post σου μου φέρνουν αυτή την εικόνα στο μυαλό

Hardcore_Gamers.jpg

Στο PC τα 5 πιο δημοφιλή παιχνίδια είναι αυτά btw: League of Legends, Dota 2, Wow, CS:GO, TF2. Κανένα δεν έχει ιστορία ή καλά γραφικά.

Και επίσης, άμα θες να παίξεις αλλα παιχνίδια υπάρχουν, απλά πρέπει να πληρώσεις για αυτά...

On topic, το Transistor απλά τα σπάει, έκανα sub στο ps+ μονο και μονο για αυτό και το έχω κάψει, με βλέπω να το παίρνω plat άνετα. Τα αλλα ακόμα δεν τα ακούμπησα.

• Like 1

σημερα κατεβασα κι επαιξα τα transistor,apotheon,το πρωτο ειναι εξαιρετικο,το δευτερο μια βλακεια,αυτα! καπου ειδα εναν να γραφει οτι στο 2015 θα παιζει στην tv του να σπαει τουβλακιατο κλπ...ευτυχως φιλε που υπαρχουν τετοια παιχνιδια να παιζουν παιδια και να μεγαλωσουν με αυτα οπως εμεις μεγαλωσαμε με το μαριο κλπ...αμα δεν μαθεις απο αυτα δε θα μαθεις ποτε να παιζεις,να καταλαβεις τη διαφορα του τοτε με το σημερα,την ιστορια καθε παιχνιδιου και απλα θα παιζεις μονο τυπου cod παιχνιδια..οχι οτι ειναι ασχημα κι αυτα!

υπαρχουν ακομα τα mario για να μεγαλωσει ενα παιδι!δεν χρειαζονται υποκαταστατα αμβιβολου ποιοτητας..!

Right, οπότε δε χρειάζεται να βγει τίποτα άλλο, αφού υπάρχει ακόμα Mario. 

Και το θέμα δεν είναι ότι πανηγυρίζουμε για "κυβάκια", το θέμα είναι τι εξυπηρετεί μια μόνιμη γκρίνια λόγω απαξίωσης οποιουδήποτε παιχνιδιού δεν είναι...δεν έχω καταλάβει, να πω την αλήθεια. Αν το Transistor είναι κυβάκια κι ανθρωπάκια και το Infamous έχει μέτρια γραφικά και είναι μηδενικό*, then what are we looking for, exactly? 

*Δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο το Infamous ως παιχνίδι, τουλάχιστον για τα γούστα μου, αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω, η γκρίνια υπάρχει για τα γραφικά και μόνο, και απαξιώνονται πολύ καλά παιχνίδια - πολύ καλύτερα του Infamous - λόγω γραφικών και τίποτα άλλο. Που δε βγάζει και πολύ νόημα αν χαρακτηρίζεις και το Infamous ως μέτριο στα γραφικά.

νομιζω οτι δεν καταλαβαινεις τον συλογισμο μου!

Αυτό είναι πάντα μια πιθανότητα. Τι παρανοώ; 

Να σημειώσω, πάντως, ότι αν και συμφωνώ με το αίσθημα της/του Patapon στο quote που έχεις κάνει, δε θεωρώ πως όλα αυτά τα παιχνίδια για τα οποία μιλάμε, ειδικά το Transistor και το Dust, είναι για παιδάκια. Ούτε και το Mario ακριβώς. Δε μιλάμε για Kirby, ξέρω 'γώ, που είναι όντως φτιαγμένο για παιδιά. 

• Like 1

το quote δεν πηγαινε για το transistor η οποιαδηποτε καλη indie προσπαθεια αλλα στην αισθηση οτι μονο απο τα indie μπορεις να βρεις εμπειριες που σε εμας τους παλιοτερους μας εδινε το mario κτλπ!ηθελα να πω οτι αν ενα παιδι σημερα θελει να παρει τετοιου ειδους εμπειριες δεν πρεπει απαραιτητα να κατευθυνθει στην indie σκηνη οπου μεσα σε ολες τις καλες προσπαθειες ειναι και παιχνιδια αμφιβλου ποιοτητας  οταν υπαρχει ακομα μια ninty που το καλο συνεχιζει να το κανει καλυτερο!οχι μονο η ninty αλλα και η ubisoft με τα rayman και αλλες πολλες εταιριες!

• Like 1

Sorry ρε Heatspreader αλλα τα post σου μου φέρνουν αυτή την εικόνα στο μυαλό

Hardcore_Gamers.jpg

Στο PC τα 5 πιο δημοφιλή παιχνίδια είναι αυτά btw: League of Legends, Dota 2, Wow, CS:GO, TF2. Κανένα δεν έχει ιστορία ή καλά γραφικά.

Και επίσης, άμα θες να παίξεις αλλα παιχνίδια υπάρχουν, απλά πρέπει να πληρώσεις για αυτά...

On topic, το Transistor απλά τα σπάει, έκανα sub στο ps+ μονο και μονο για αυτό και το έχω κάψει, με βλέπω να το παίρνω plat άνετα. Τα αλλα ακόμα δεν τα ακούμπησα.

Και ποιος είπε ότι δεν είναι κατάντια του PC Gaming που έχουν γεμίσει ΜΟΒες;

Παίζω και εγώ LoL τον τελευταίο μήνα, αλλά επειδή δεν έχω κάτι άλλο να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Περιμένω να πέσει η τιμή το Last of Us στο PS4 να το παίξω ξανά και αυτή τη φορά να παίξω και το DLC. Περιμένω επίσης να πέσει η τιμή του Far Cry 4.

Α! Και που είσαι! Από το PS3 δεν έχω κανένα παράπονο. Ίσα ίσα που το PLus στο PS3 είναι πολύ καλό. Δίνει κανονικά παιχνίδια και αν θες λόγω παλαιότητας έχει φοβερή βιβλιοθήκη.

Περιμένω να πέσει η τιμή το Last of Us στο PS4 να το παίξω ξανά και αυτή τη φορά να παίξω και το DLC. Περιμένω επίσης να πέσει η τιμή του Far Cry 4.

Εδώ είσαι http://gamedealdaily.com/playstation-4/

Αμα ψάξεις ή περιμένεις βρίσκεις και ψηφιακά φτηνά ;)

Αν και αυτά, ειδικά το LoU, στάνταρ θα τα δώσουν στο Plus κάποια στιγμή, οπότε αν το περιμένεις για δεύτερο παίξιμο, καλύτερα να το περιμένεις στο Plus.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...