Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παντως vole και απο την indie σκηνη απο τα 100 το 1 αξιζει!δεν βγαζει μονο η ubi μουφες θελω να πω!

Δεν είπα ποτέ ότι ισχύει κάτι διαφορετικό, αλλά μαζί με τα ξερά μην καίγονται και τα χλωρά, και μάλιστα για τους λόγους που τα καίτε  ;)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω δεν εκαψα τιποτα!παιζω ιndie παιχνιδια αρκει να μου κανουν κλικ!εγω αυτο που ειπα ειναι οτι η βιομηχανια θα επρεπε να εστιαζει αλλου και οχι σε χιλιαδες indies και μπουρδες remakes!την εμπειρια ενος καλοφτιαγμενου AAA τιτλου δεν θα στην δωσει κανενα indie και τρανο παραδειγμα ειναι το demo του sillent hills (PT)το οποιο ξεφτιλισε ολη την indie horror σκηνη σε ενα βραδυ! το λεω εγω που δεν εχω αφησει indie horror game τα χω παιξει σχεδον ολα!

• Like 2

Ο συμφορουμιτης δεν άρεσε τίποτα. Όχι απλά τα indies

Εμένα δεν μου άρεσε τίποτα από κανονικά παιχνίδια;

I rest my case, λοιπόν, έχασες ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων - το οποίο είναι και πανέμορφο, παρεμπιπτόντως - επειδή τι, δεν είναι φωτορεαλιστικό 3D;

Μπορεί, δεν μπορώ όμως άλλο ανθρωπάκια που να πηγαίνουν δεξιά ή αριστερά. Μαζί με τα χλωρά καίγονται και τα ξερά. Όταν πρωτοπήρα την κονσόλα έκανα προσπάθειες. Πίστευα ότι κάτι καλό θα είναι για να τα βγάζουν. Ένα με μία κοπέλα με κυβάκια και αυτό με γραφικά χειρότερα από Metal Slug είχα πάει να το παίξω. Μετά λέω τι είναι αυτή η κατάσταση τέλος πάντων;

Εγώ απόρησα με το πόσο βλακεία είναι.

Το παιχνίδι έχει μέτρια γραφικά, δεν έχει ροή, πας στο χάρτη για να αρχίσει μία αποστολή χωρίς να έχεις καταλάβει γιατί πας και πως συνδέεται η μία αποστολή με την άλλη, καθόλου ατμόσφαιρα, ένα μηδενικό γενικά.

Γενικά το PS4 είναι επικό fail μέχρι στιγμής. Έχω μετανιώσει πικρά που το έχω αγοράσει...

Εδώ αναφέρεσαι σε ααα exclisive τίτλο. Τα indies τα απεκλεισες, τα multiplat το ίδιο. Δεν έμεινε και τίποτα.

Εδώ αναφέρεσαι σε ααα exclisive τίτλο. Τα indies τα απεκλεισες, τα multiplat το ίδιο. Δεν έμεινε και τίποτα.

Φαντάσου...

Τα Multiplatform τα αποκλείω για εμένα επειδή έχω PC και τα αγοράσω πάρα πολύ φθηνότερα. Για κάποιον που δεν έχει PC, έχουν βγει πολύ καλά Multiplatform, όπως το Shadow of Mordor, Far Cry, Tomb Raider, GTA, κλπ.

Συμφωνήσαμε προηγουμένως πως πήρα νωρίς τη κονσόλα για Exclusives τίτλους.

Φαντάσου...

Τα Multiplatform τα αποκλείω για εμένα επειδή έχω PC και τα αγοράσω πάρα πολύ φθηνότερα. Για κάποιον που δεν έχει PC, έχουν βγει πολύ καλά Multiplatform, όπως το Shadow of Mordor, Far Cry, Tomb Raider, GTA, κλπ.

Συμφωνήσαμε προηγουμένως πως πήρα νωρίς τη κονσόλα για Exclusives τίτλους.

Από τα οποία exclisives βγήκαν, δεν σου άρεσε κανένα. Έτσι για να συνεννοηθούμε.

Συνεχίσε.

παντως vole και απο την indie σκηνη απο τα 100 το 1 αξιζει!δεν βγαζει μονο η ubi μουφες θελω να πω!

Για να το ρίξουμε και στο καλαμπούρι,οι "τζιβάτοι" πάντως έχουν άλλη άποψη. Όταν παίζουν indie games (τα οποία είναι τα μόνα που παίζουν)  νομίζουν ότι κάνουν ζογκλερικά με την κουλτούρα.

• Like 2

Εγω γιατι τρωγεστε δε κατάλαβα,διαφωνεί κανεις ότι τα indie το 15 ειναι fillers χειρότερα απο του himym?το είπε ο μεταλικας το παιδί,η βιομηχανία θα έπρεπε να κανει αλλού focus και μας έχουν τεντωσει στο indie κ στο remake,σε κανέναν δεν θα λείψει το τρανζιστορ σαν rpg,ας βρούνε πόρους,ας κάνουν 2πλασιο χρόνο αλλα ας βγάλουν κάτι επιπέδου pillars of eternity,Indy το ένα Indy και το άλλο.10 dust να βγούνε αν δεν υπήρχε το blood born θα το έβαφα μπλε και θα το πετούσα στη θάλασσα...προτιμώ 10 σοβαρά παιχνίδια το χρόνο παρά 2 καλά,3 της ubisoft(μια κατηγορία Μονή της) 5-6 απο τους γνωστούς λοιπούς απατεώνες και 300 Indy. Άντε περάστηκα μας!

• Like 3

δεν με χαλάνε τα indies...κάτι Child of Light, Braid, Limbo είναι καλύτερα από τάχα ΑΑΑ τίτλους

το θέμα είναι ότι έχει παραγίνει όμως...Full HD (τώρα και Ultra HD) τηλεοράσεις, νέα γενιά κονσολών και να πανηγυρίζουμε για κάτι games τύπου transistor ή IDARB πως διάολο λέγεται το Free game με το GOLD του ΧΒΟΧ?...Hell NO

το άλλο βέβαια με τα remakes, το πλέον απαράδεκτο

• Like 6

δεν με χαλάνε τα indies...κάτι Child of Light, Braid, Limbo είναι καλύτερα από τάχα ΑΑΑ τίτλους

το θέμα είναι ότι έχει παραγίνει όμως...Full HD (τώρα και Ultra HD) τηλεοράσεις, νέα γενιά κονσολών και να πανηγυρίζουμε για κάτι games τύπου transistor ή IDARB πως διάολο λέγεται το Free game με το GOLD του ΧΒΟΧ?...Hell NO

το άλλο βέβαια με τα remakes, το πλέον απαράδεκτο

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Όντως υπάρχουν μερικά διαμάντια indies που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα (σε επίπεδο gameplay) από ΑΑΑ τίτλους και αυτό καθιστά την ύπαρξη των indie παιγνίων απαραίτητη μόνο και μόνο για να υπενθυμίζει στα AAA studios ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Στο θέμα μας τώρα, το psplus όσον αφορά το ps4 δικαιολογείται ,εν μέρη, θα έλεγα ελλείψει AAA games. Έδωσε first light και θα μπορούσε να δώσει κάποιο παιχνίδι τύπου knack ή shadowfall αλλά και πάλι δεν θα έσωζε την κατάσταση. Είναι σχετικά νωρίς ακόμα, υπομονή. Για  ps3 πάντως αυτό το μήνα ,προσωπικά, δεν έχω παράπονο με thief και yakuza.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...