xavier Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 αυριο νομιζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα τα δύο παιχνίδια του Φεβρουαρίου και έβαλα τα γέλια.Είμαστε καλά ρε παιδιά; Το Apotheon και το Transistor... Ελάτε ρε παιδιά. Ούτε στο PS2 δεν παίζαμε τέτοια παιχνίδια. Τι είναι αυτά τα πράγματα τα γελοία; Το Apotheon το έβγαλα στα 5' και το Transistor στα 2.5'. Έλεος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα τα δύο παιχνίδια του Φεβρουαρίου και έβαλα τα γέλια. Είμαστε καλά ρε παιδιά; Το Apotheon και το Transistor... Ελάτε ρε παιδιά. Ούτε στο PS2 δεν παίζαμε τέτοια παιχνίδια. Τι είναι αυτά τα πράγματα τα γελοία; Το Apotheon το έβγαλα στα 5' και το Transistor στα 2.5'. Έλεος. Έτσι ειναι brah...hipsterila..βολεύει τις εταιρείες...μακάρι να σκάσει ένα κραχ αλά 80s μπας και μας κόψουν το σανο και μείνουν λίγοι και καλοί αλλα με καταναλωτική βάση ζομπια δε βλέπω προκοπή...φτάσαμε στο 15 και ενώ τα γραφικά κάνουν παπάδες αποφάσισαν ότι τρέντυ ειναι τα χιπστεροπαιχνιδα στο βωμό του uber retro gameplay λες και δε χορτάσαμε στα 90s. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 rogue galaxy δεν δοκιμασες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα τα δύο παιχνίδια του Φεβρουαρίου και έβαλα τα γέλια. Είμαστε καλά ρε παιδιά; Το Apotheon και το Transistor... Ελάτε ρε παιδιά. Ούτε στο PS2 δεν παίζαμε τέτοια παιχνίδια. Τι είναι αυτά τα πράγματα τα γελοία; Το Apotheon το έβγαλα στα 5' και το Transistor στα 2.5'. Έλεος. Με όλο το συμπάθειο, αλλά είσαι λίγο σκαλωμένος Ειδικά το Transistor μια χαρά όμορφο παιχνίδι, άσε που ούτε για πλάκα δεν έβλεπες κάτι τέτοιο στο PS2. Τέλος πάντων, ο καθένας με τα σκαλώματά του (και δεν είναι και κάνα σοβαρό σκάλωμα για να έρθουμε και σε αντιπαράθεση, μη με παρεξηγήσεις ) - εσύ χάνεις - απλώς βρίσκω λίγο τραγική αυτή τη στάση "λολ πίξελ, χάλια το παιχνίδι, το έκρινα από τα 2 λεπτά που το έπαιξα". Από περιέργεια, καθαρά, το Dust: an Elysian Tail το έπαιξες καθόλου ή το ξέγραψες κι αυτό επειδή "2d γραφικά, μαν, δεν είμαστε στο '80"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα τα δύο παιχνίδια του Φεβρουαρίου και έβαλα τα γέλια. Είμαστε καλά ρε παιδιά; Το Apotheon και το Transistor... Ελάτε ρε παιδιά. Ούτε στο PS2 δεν παίζαμε τέτοια παιχνίδια. Τι είναι αυτά τα πράγματα τα γελοία; Το Apotheon το έβγαλα στα 5' και το Transistor στα 2.5'. Έλεος. Κοιτά για indie θεωρούνται αξιοπρεπέστατα και από τα καλύτερα φετινά. Προσωπικά ούτε σε εμένα έκαναν κλικ. Τα έσβησα στο 5 λεπτό. Πέραν του braid και limbo βγάζω σπυριά όταν ακούω για indie..... και για τα γούστα μου δεν έχω δει κάτι αξιόλογο έκτοτε. Αντικειμενικά όμως ήταν πολύ καλός μήνας για το plus. Η Microsoft ρε συ μας έδωσε στους gold έναν τίτλο που καλά καλά δεν μπορείς να τον προφέρεις. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν ήθελε να μας τρολαρει.... δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό ειναι το παιχνίδι τους για τον μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα τα δύο παιχνίδια του Φεβρουαρίου και έβαλα τα γέλια. Είμαστε καλά ρε παιδιά; Το Apotheon και το Transistor... Ελάτε ρε παιδιά. Ούτε στο PS2 δεν παίζαμε τέτοια παιχνίδια. Τι είναι αυτά τα πράγματα τα γελοία; Το Apotheon το έβγαλα στα 5' και το Transistor στα 2.5'. Έλεος. Heat, με το συμπάθιο κιόλας αλλά έχω αρχίσει να νομίζω πως troll-άρεις...no offence αδερφε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Έπαιξα τα δύο παιχνίδια του Φεβρουαρίου και έβαλα τα γέλια. Είμαστε καλά ρε παιδιά; Το Apotheon και το Transistor... Ελάτε ρε παιδιά. Ούτε στο PS2 δεν παίζαμε τέτοια παιχνίδια. Τι είναι αυτά τα πράγματα τα γελοία; Το Apotheon το έβγαλα στα 5' και το Transistor στα 2.5'. Έλεος. Πάλι κάνει κύκλο η κουβέντα. Γκρίνια, πολυ γκρίνια. Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα άλλο χόμπι; Δεν σου πάει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Apotheon και Transistor είναι παιχνιδάρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πάλι κάνει κύκλο η κουβέντα. Γκρίνια, πολυ γκρίνια. Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα άλλο χόμπι; Δεν σου πάει αυτό. Μπορεί να το γυρίσει σε PC (benchmarking) gaming, αλλά κι εκεί το ratio μεταξύ Crysis-like games και indie ανθρωπακίων είναι ακόμα χειρότερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Heat, με το συμπάθιο κιόλας αλλά έχω αρχίσει να νομίζω πως troll-άρεις...no offence αδερφε Και εγώ ότι παίζεις σαπιοπαίχνιδα, No offence αδελφέ. Αποκλείεται κάθε τόσο να μην κράζω αυτές τις αστειότητες. Πάρτε το απόφαση μερικοί. Αν κουράζεστε υπάρχει το Ignore. Εξαιτίας σας οι εταιρίες μας έχουν γεμίσει σαβούρα. Αυτά τα παιχνίδια είναι τουλάχιστον αστεία. Τα παιχνίδια σαβούρα που πλασάρει η SONY τα παίζω στο κινητό μου, δεν είναι ανάγκη να έχω δώσει ένα σκασμό λεφτά για την κονσόλα. Παιχνίδια σοβαρά είναι αυτά, με ένα πολύ γρήγορο ψάξιμο. Σιγά που θα παίζω το 2015 στην φοβερή τηλεόραση μου με την τελευταία πολυσυζητημένη κονσόλα, ανθρωπάκια με πολύχρωμα γραφικά να χτυπάνε κυβάκια. Από περιέργεια, καθαρά, το Dust: an Elysian Tail το έπαιξες καθόλου ή το ξέγραψες κι αυτό επειδή "2d γραφικά, μαν, δεν είμαστε στο '80";Το δοκίμασα. Το έβγαλα στα 2 λεπτά και το έσβησα και από την κονσόλα. Έτσι ειναι brah...hipsterila..βολεύει τις εταιρείες...μακάρι να σκάσει ένα κραχ αλά 80s μπας και μας κόψουν το σανο και μείνουν λίγοι και καλοί αλλα με καταναλωτική βάση ζομπια δε βλέπω προκοπή...φτάσαμε στο 15 και ενώ τα γραφικά κάνουν παπάδες αποφάσισαν ότι τρέντυ ειναι τα χιπστεροπαιχνιδα στο βωμό του uber retro gameplay λες και δε χορτάσαμε στα 90s.Έτσι ακριβώς. Πάλι κάνει κύκλο η κουβέντα. Γκρίνια, πολυ γκρίνια. Γιατί δεν δοκιμάζεις ένα άλλο χόμπι; Δεν σου πάει αυτό. Γιατί δεν παίζεις στο κινητό σου τέτοια παιχνίδια; Apotheon και Transistor είναι παιχνιδάρες.Αυτά και το Uncharted. Κοιτά για indie θεωρούνται αξιοπρεπέστατα και από τα καλύτερα φετινά. Προσωπικά ούτε σε εμένα έκαναν κλικ. Τα έσβησα στο 5 λεπτό. Πέραν του braid και limbo βγάζω σπυριά όταν ακούω για indie..... και για τα γούστα μου δεν έχω δει κάτι αξιόλογο έκτοτε. Αντικειμενικά όμως ήταν πολύ καλός μήνας για το plus. Η Microsoft ρε συ μας έδωσε στους gold έναν τίτλο που καλά καλά δεν μπορείς να τον προφέρεις. Πραγματικά αναρωτιέμαι αν ήθελε να μας τρολαρει.... δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό ειναι το παιχνίδι τους για τον μήνα.Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα ένα πράγμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Αν το επαναλάβεις καμιά 10αρια φορες ακόμη (το ανθρωπάκια με κουτάκια) μπορεί να με πείσεις. Συνέχισε τον αγώνα σου. Το δοκίμασα. Το έβγαλα στα 2 λεπτά και το έσβησα και από την κονσόλα. Για να τρολάρω ΚΑΙ ΕΓΩ, καλά τους έκανες. Δείξτους εσύ που τολμησαν να βγάλουν τέτοιο πράμα στην υπερκονσόλα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 παντως και εγω πιστευω οτι η βιομηχανια θα επρεπε να εστιαζει αλλου και οχι στα indies και στα remakes!επισης οτι κατι 2d indies ειναι παιχνιδια που λιγοι καταλαβαινουν και ολοι οι υπολοιποι ειμαστε να αλλαξουμε χομπι ειναι τουλαχιστον γελοιο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Γελοίο είναι στα τόσα παιχνίδια, να λες δεν έχω τι να παίξω. Γελοίο είναι να απαξιωνεις ανθρωπάκια με κουτάκια. Γελοίο είναι να επαναλαμβανεις το ίδιο πράγμα συνέχεια. Ακόμη πιο γελοίο, είναι να "απειλεις" τύπου Θα επιστρέψω την κονσόλα, το έσβησα το σηχαμα από τον σκληρό δίσκο και άλλα χαρούμενα. Υγ Ο συμφορουμιτης δεν άρεσε τίποτα. Όχι απλά τα indies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Το δοκίμασα. Το έβγαλα στα 2 λεπτά και το έσβησα και από την κονσόλα. I rest my case, λοιπόν, έχασες ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων - το οποίο είναι και πανέμορφο, παρεμπιπτόντως - επειδή τι, δεν είναι φωτορεαλιστικό 3D; Επίσης, αυτό που λες, ότι εμείς είμαστε το πρόβλημα της βιομηχανίας, να σου θυμίσω μήπως ποιες "υπερπαιχνιδάρες" βγήκαν τον περασμένο χρόνο που δεν έχουν κυβάκια στην γαμάτη την τηλεόρασή σου; Και πόσο πούλησαν και τα δύο χειρότερα από αυτά (hint: Ubisoft); Να σου θυμίσω - ή να σε ενημερώσω, επειδή πιθανότατα κι αυτά θα τα είχες απορρίψει στο 2λεπτο ως "κυβάκια" - ποια ήταν τα πραγματικά καλά παιχνίδια που έβγαλε η Ubisoft τον περασμένο χρόνο (Child of Light και Valiant Hears); Βέβαια, εμείς που δε σκαλώνουμε στην επιφάνεια κι εκτιμάμε ένα καλό παιχνίδι ανεξαρτήτως μπάτζετ ή engine είμαστε το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα