Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω που θα το παίξεις, δεν με νοιάζει κιόλας.

Εδώ έχει μια λίστα με 408 παιχνίδια http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games)

Αν δεν βρίσκεις τί να παίξεις, άλλαξε χόμπι.

Δεν έχω διάθεση να μαλώσω, αλλά από τα παρακάτω πολλά δεν έχουν κυκλοφορίσει ακόμα.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games

post-115429-0-39335300-1422627638_thumb.jpg

http://www.metacritic.com/browse/games/score/metascore/all/ps4?sort=desc

Δεν έδωσα 400€ + χειριστήρια για την αγαπημένη μου κονσόλα, ώστε να παίζω Rayman Legends και FEZ. :)

Μπορώ να καταλάβω ότι σε 2-3 χρόνια από τώρα θα έχουμε καλούς Exclusive τίτλους. Οπότε μπορούμε να συμφωνήσουμε στο ότι απλά αγόρασα νωρίς Playstation 4.

Παιχνίδι Playstation 4 στο 4:32... Έχει διάφορες βλακείες με ανθρωπάκια και χρωματάκια.

Καλοί τίτλοι;

God of War, Metal Gear, Mortal Kombat, Tekken, Uncharted, Heavy Rain, Beyond Two Souls, Tomb Raider, κλπ. Θέλω να πω ότι είναι το χόμπι μου και μου αρέσουν τα παιχνίδια. Όταν βλέπω όμως γραφικά με κυβάκια και καλά από άποψη, ανρθωπάκια, χρώματα και καραμελίτσες, συγγνώμη, αλλά δεν θα πάρω.

• Like 2
Δημοσ.

Ηeat, επειδή γράφεις ωραία φίλε μου :

Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω αυτό που προσπαθείς να πείς - όπως επίσης καταλαβαίνω και τον marios-geo (αν και τα περι αλλαγής χόμπυ είναι λίγο... :D)

Το λοιπόν, ανήκω παιδιά στην κατηγορία των "βλαμμένων" που θεωρεί οτι τα indie vidjya "δεν είναι πραγματικά games" - σταυρώστε με :D :D :D
Kαι εξηγώ : ναι μεν είμαι γέρος, ναι μεν μεγάλωσα επι εποχής Atari/spectrum ZX/Amstrad/CMD64 καθώς και των διάφορων 8-bit/16bit κονσολών αλλά... αυτο το όλο "δηθεν-ιλίκι" των indie έχει αρχίσει ολίγον τι να μου γυρνάει τα *********** - pardon my French...
Δωσε ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΕΝΑ sprites/ pixel-art στο λαό λέμε because..."μόδα"...Τι στο διάολο *****, ΤΩΡΑ θυμήθηκαν ολοι (devs και μη) τις εποχές εκείνες ? 9/10 games ****** που βγαίνουν πλέον είναι με pixelart, ελεος, το "πιάσαμε", είναι "cool" η retr-ιλα κι'ετς... ;)

Το περι "δηθεν-ιλίκι" αφορά προφανώς το γεγονός οτι ναι, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως είναι πιο εύκολο να φτιάξεις κατι 2D με pixelart παρά - παράδειγμα - εναν κόσμο ανοιχτού περιβάλλοντος σε 3D, σωστά ? Οκ λοιπον, κανένα πρόβλημα, ΟΜΩΣ, μη πας να μου το παίξεις "κουλτούρα", αυτό και μόνο...
Σχετικο-άσχετο : μου θυμίζει τη φάση που αν τολμούσες να αναφέρεις πως ακους/γουσταρεις retrowave (η electro με βαριά "μπουρμουλήθρα"/ χρήση synth) αυτομάτως ησουν ***** και τα γούστα σου στη μουσική ηταν "passe'" - τσουπ - βγαίνει το Drive με το Ryan Gosling και όλοι ξαφνικά θυμήθηκαν οτι τα 80's "******" και είναι (ξαφνικά πάλι) "cool"...εεε χέστε μέσα...
Κοινώς, αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως μιλάμε περί "μόδας" - η μόδα τα τελευταία χρόνια είναι τα "indie" και πουλάνε...Ορκίζομαι *****, τόσο 2D και pixelart ούτε επι εποχής NES/SNES κτλπ δεν έβλεπα...
Το αστείο της υπόθεσης ? Και μεγάλωσα με εκείνη τη γενιά, και το pixelart γουστάρω, και την retr-ίλα αλλά...όλα με μέτρο ******, η προσπάθεια ορισμένων devs που πάνε να στο χώσουνε στο λαιμό με το ζόρι επειδή..."cool φάση κι'ετς" όμως δεν...

θα μου πέιτε, έχει indie και έχει indie, άλλο πράμα π.χ το Τransistor που είναι πραγματικό "indie" (βλέπε: "ανεξάρτητη παραγωγή") και άλλο...το "indie" υπ'αριθμό 1564868674865 που είναι ΖΙΝΓΚΑ  pixelart και chiptune για "καλλιτεχνικούς" λόγους...
Μου θυμίζει την (τότε) φάση που ο κάθε βλακάκος που σπουδαζε ακόμα (τότε) φωτογραφία στας Αγγλίας...το έπαιζε μεγας-καλλιτέχνης fotografico μπας και ****** καμια' γκόμενα το καλοκαίρι που ερχότανε για διακοπές στο Ελλάντα...Παραμύθα και "τέχνη' για την "τέχνη"...ουσία μηδέν όμως.

Εν κατακλείδι : καλό πράμα το στυλ αλλά να υπάρχει και ουσία - κατι το οποίο η συντριπτική πλειοψηφία "indie" τιτλων το προσπερνά - ωραίο πράμα η νοσταλγία μάγκες αλλά... ;)

• Like 5
Δημοσ.

Ελάτε τώρα, ρε παιδιά, που είναι "ανθρωπάκια για νοσταλγούς" παιχνίδια όπως το Transistor; Σοβαρά τα πιστεύετε αυτά; (Ο πληθυντικός δε συμπεριλαμβάνει τον red, που το έβγαλε απ' έξω, αλλά και πάλι, η απαξίωση παιχνιδιών με βάση τα production values είναι ο λόγος που η Ubi και η κάθε Ubi δεν έχουν κουνήσει, ουσιαστικά, ούτε βλέφαρο μετά τις πατάτες που έβγαλαν πέρυσι.)

Δηλαδή, άλλο πράγμα να ξέρεις ότι σου αρέσουν συγκεκριμένα παιχνίδια μόνο - αυτό είναι απολύτως δεκτό! - και ότι ήταν αστοχία η αγορά σου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή - συμβαίνουν κι αυτά - κι άλλο να απαξιώνεις ό,τι παιχνίδι δεν είναι ΑΑΑ. 

Και, φυσικά, κανείς δε χρειάζεται να αλλάξει χόμπι επειδή έχει συγκεκριμένα γούστα εντός του χόμπι του. Ολοι χωράνε :)

Δημοσ.

Ελάτε τώρα, ρε παιδιά, που είναι "ανθρωπάκια για νοσταλγούς" παιχνίδια όπως το Transistor; Σοβαρά τα πιστεύετε αυτά; (Ο πληθυντικός δε συμπεριλαμβάνει τον red, που το έβγαλε απ' έξω, αλλά και πάλι, η απαξίωση παιχνιδιών με βάση τα production values είναι ο λόγος που η Ubi και η κάθε Ubi δεν έχουν κουνήσει, ουσιαστικά, ούτε βλέφαρο μετά τις πατάτες που έβγαλαν πέρυσι.)

Δηλαδή, άλλο πράγμα να ξέρεις ότι σου αρέσουν συγκεκριμένα παιχνίδια μόνο - αυτό είναι απολύτως δεκτό! - και ότι ήταν αστοχία η αγορά σου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή - συμβαίνουν κι αυτά - κι άλλο να απαξιώνεις ό,τι παιχνίδι δεν είναι ΑΑΑ. 

Και, φυσικά, κανείς δε χρειάζεται να αλλάξει χόμπι επειδή έχει συγκεκριμένα γούστα εντός του χόμπι του. Ολοι χωράνε :)

Συμφωνώ αλλά δεν λέει κανείς ότι δεν είναι παιχνιδάρες όλα αυτά, αλλά δεν είναι λόγος για να αγοράσεις ένα μηχάνημα αξίας 400+ ευρώ. Αυτά πρέπει να έχουν συμπληρωματικό ρόλο όχι τον κύριο. Και παιχνίδια που να έχουν "κύριο ρόλο¨" στο ps4 ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει. Απ ότι κατάλαβα αυτό εννοείς και ο hearts γι αυτό επιμένει και ότι πήρε "νωρίς" την κονσόλα.

Δημοσ.

Καλά τα λές αλλά ενα παράδειγμα αν μου επιτρέπεις :

Hotline Miami : Παιχνίδι που έχει φτιαχτεί για άτομα σαν εμένα (βλέπε: ανηκω στο demographic στο οποίο και απευθύνεται μάλλον) - απίστευτη 80's soundrack-άρα (perturbator FTMFW), 80's αισθητική, 80's/90's arcade-τυπου φρενηρό gameplay που βασίζεται στο highscore/επανάληψη/γρήγορα αντανακλαστικά.Λογικά θα έπρεπε να είναι απο τα αγαπημένα μου games, σωστά ? Ε λοιπόν, οχι με "Ο" κεφαλαίο...

Δεν μπορώ ρε φίλε τα γραφικά αυτά, δεν μπορώ να βλέπω pixels ενός cm το καθένα, ματώνουν τα μάτια μου, και στην τελική, πόσο πιο ωραίο θα ηταν αν είχε "καθαρή" καλλιτεχνική διεύθυνση ? Τα pixels στη συγκεκριμένη φαση την χαλάνε, δεν καταλαβαίνεις τι είναι τι στον κόσμο του παιχνιδιού λόγω αυτου, κρίμα είναι, όμως "pixel art = cool" οπότε...

Πες' με ********α ρε φίλε αλλά ενας απο τους λόγους που σταμάτησα να το παίζω είνια αυτός, δεν το "νιωθω", είναι σαν να ελέγχω τετράγωνα και ορθογώνια στο παιχνίδι και όχι τον χαρακτήρα μου - γίνομαι αντιληπτός ?  ;)

O ορος indie ειναι γενικός, indie είναι και το Vanishing of Ethan Carter στην τελική, παιχνίδι με παραγωγή, με σωστό/δουλεμένο ήχο, φοβερό artwork (που έκατσαν και ασχολήθηκαν οι άνθρωποι δλδ) - όπως και το επερχόμενο No man's Sky και το Cuphead στο ΧΟΝΕ, απο την άλλη, έχεις ολα τα άλλα οπου..."θα κάνουμε retr-ίλα κι'ετς γιατί...φαση και hip"...

Δεν μου έρχεται αυτη την στιγμή ο τιτλος αλλά είναι ενα "ινδιε" που θα βγει μεσα στο '15 για PS4 και PC οπου βγαίνει o dev και λέει οτι θα τρέχει ΕΠΙΤΗΔΕΣ στα 480p για πιο "αυθεντική" εμπειρία...ναι, το "δε μας χέζεις ρε Νταλάρα" έρχεται κατα νου... :P

• Like 1
Δημοσ.

Είναι πολύ υποκειμενικό ζήτημα, red. Δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω συγκεκριμένα για το Hotline Miami, καθώς δεν έχω ασχοληθεί, αλλά υπάρχει pixel art και pixel art, δεν είναι όλα ίδια. Κάποια είναι χιπστεριές και κάποια έχουν δουλευτεί από άτομα με μεράκι και ταλέντο και έχει πέσει πολλή δουλειά για να βγουν. 

Ο κολλητός μου είναι pixel artist σε ένα από αυτά τα στούντιο που βγάζουν "ανθρωπάκια και πίξελ", και δεν είναι όλες οι περιπτώσεις έτσι. Το Ethan Carter απλώς είναι πιο εύκολο να εκτιμηθεί από ένα lay person, επειδή είναι όμορφο με πολύ προφανή τρόπο. 

Επίσης, ο Heatspreader παραπάνω μίλησε και για το Rayman. Το οποίο είναι πανέμορφο από όποια άποψη και να το δεις, και είναι και πολύ καλό παιχνίδι κι από πάνω. Δεκτό να μην αρέσει σε κάποιον, επειδή είναι συγκεκριμένο είδος, αλλά αυτό το τσουβάλιασμα είναι που δε μου αρέσει ;)

Συμφωνώ αλλά δεν λέει κανείς ότι δεν είναι παιχνιδάρες όλα αυτά, αλλά δεν είναι λόγος για να αγοράσεις ένα μηχάνημα αξίας 400+ ευρώ. Αυτά πρέπει να έχουν συμπληρωματικό ρόλο όχι τον κύριο. Και παιχνίδια που να έχουν "κύριο ρόλο¨" στο ps4 ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει. Απ ότι κατάλαβα αυτό εννοείς και ο hearts γι αυτό επιμένει και ότι πήρε "νωρίς" την κονσόλα.

Κοίτα, έχεις ένα δίκιο, σίγουρα. Επειδή τα περισσότερα από αυτά θα μπορούσαμε να τα παίζαμε στα PS360 χωρίς να χάνουμε τίποτα, οπότε αν παίζεις όλα τα multiplatform σε PC λογικό είναι να νιώθεις πως χαραμίζεται η κονσόλα που πήρες. Καταλαβαίνω το sentiment, δηλαδή, από αυτή τη σκοπιά. Διαφωνώ μόνο με το ότι αυτή η σκοπιά είναι η κατάλληλη για να κριθεί το οποιοδήποτε παιχνίδι. 

Δημοσ.

Καταρχάς να πω ότι μου αρέσει η κουβέντα που κάνουμε. Είναι ήρεμη και μπορούμε να συνεννοηθούμε. :)

Μου άρεσε πολύ το Brothers και αρκετά το Deadlight.

Ήμουν με έναν φίλο πριν λίγες ημέρες και παίζαμε Playstation 4. FIFA 15 (το οποίο κατέστρεψε η ΕΑ). Δεν έχει καμία σχέση με PC Gaming. Δεν του αρέσει επίσης το Online. Του έδειχνα το παραπάνω, αλλά και άλλα Videos με τις κυκλοφορίες που περιμένουμε και είχε βάλει τα γέλια με τα αρκουδάκια και τα ανθρωπάκια που έβλεπε.

Επίσης, ο Heatspreader παραπάνω μίλησε και για το Rayman. Το οποίο είναι πανέμορφο από όποια άποψη και να το δεις, και είναι και πολύ καλό παιχνίδι κι από πάνω. Δεκτό να μην αρέσει σε κάποιον, επειδή είναι συγκεκριμένο είδος, αλλά αυτό το τσουβάλιασμα είναι που δε μου αρέσει ;)

Κοίτα, έχεις ένα δίκιο, σίγουρα. Επειδή τα περισσότερα από αυτά θα μπορούσαμε να τα παίζαμε στα PS360 χωρίς να χάνουμε τίποτα, οπότε αν παίζεις όλα τα multiplatform σε PC λογικό είναι να νιώθεις πως χαραμίζεται η κονσόλα που πήρες. Καταλαβαίνω το sentiment, δηλαδή, από αυτή τη σκοπιά. Διαφωνώ μόνο με το ότι αυτή η σκοπιά είναι η κατάλληλη για να κριθεί το οποιοδήποτε παιχνίδι. 

Το Rayman είναι ένας εξαιρετικός τίτλος και πολύ καλοδουλεμένος. Στο PS4 όμως περιμένω να δω άλλα πράγματα. Ας υπάρχει και αυτό, αλλά ως από τις εναλλακτικές επιλογές.

Δεν μπορώ να πω για το Shadow of Mordor. Καλό, πολύ καλό. Το COD και αυτό καλό. Τα έπαιξα στο PC. Όποτε ανοίγω το PS4 μόνο Indies μπορώ να παίξω. Το GTA V στο PS4 φαίνεται καλό. Από τα λίγα Next Gen.

Για να βάλω λίγο την κουβέντα ontopic να πω ότι το PS Plus δεν είναι κακό, αλλά είναι οριακά καλό. Χαρίζει πολύ μπλέμπα ρε παιδιά... Πολύ σκουπιδαριό.
Δημοσ.

παντως δεν εχουν μεινει πολλα indies με υψηλη βαθμολογια που να μην εχουν δωσει, ουσιαστικα oddworld,geometry wars,valiant hearts, trials fusion, grim fandago  δηλαδη σε 1-2 το πολυ, αναγκαστικα θα δινουν retail games

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, κι αν βάλεις σε κάποιον που βλέπει μόνο Χόλιγουντ να δει ευρωπαϊκό ή ασιατικό κινηματογράφο, ή ανεξάρτητα πράγματα, πολύ πιθανό να σου πει "τι είναι αυτοί οι βαρετοί ύπνοι". Εχει πολλή σημασία από πού προέρχεσαι και ποια είναι τα γούστα σου και σε τι έχεις εκτεθεί. (Εννοείται πως αυτό δεν απαξιώνει τη γνώμη του συγκεκριμένου ατόμου, έτσι; Δεν απαξιώνει ούτε την ταινία ή το παιχνίδι, όμως ;) )

Πάντως, αν είσαι μόνο κονσολάς (τουλάχιστον για τα καινούργια πράγματα, επειδή έχω πισί που να τρέχει last gen παιχνίδια σχετικά αξιοπρεπώς, αλλά το έχω μόνο για PC exclusives σε genres που δεν τραβάνε σε κονσόλες - βλέπε old school rpgs, adventure games, γενικά, πράγματα που βγαίνουν πλέον κυρίως από kickstarters ή τέρμα indies) είναι αρκετά βολικό αυτό που κάνει η Sony στο PS4. Από την άποψη ότι ξέροντας πως τα περισσότερα καλά "μικρά" παιχνίδια θα τα δώσουν, κρατάω λεφτά για τις πιο μεγάλες κυκλοφορίες, πράγμα που δε θα έπαιζε αν αγόραζα κάθε μικρό παιχνίδι που μου φαίνεται ενδιαφέρον. Φαντάζομαι πως είναι πολλοί που λειτουργούν έτσι. Συν ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να κερδίσει και κάποιους δύσπιστους, μεγαλώνοντας το αγοραστικό κοινό για το επόμενο παιχνίδι που θα βγάλει κάθε ένα από αυτά τα στούντιο. 

ΥΓ: Αν δεν μπαίνουν φανατικοί "μέτοχοι" να σε πείσουν πως είσαι ηλίθιος άμα δε βλέπεις την Αλήθεια τους μια χαρά συζητήσεις μπορούν να γίνουν, όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές :)

• Like 1
Δημοσ.

Οπότε αυτό ας πούμε είναι μία νέα τάση; Η τάση με τα Indies και γενικότερα με παιχνίδια με χάλια γραφικά και ανθρωπάκια που λέμε και στο χωριό μου.

Δημοσ.

νταξ ειναι και τι παιχνιδια αρεσουν στο καθενα...εγω ας πουμε προτιμω το oddworld ή το swapper απο το infamous...και δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα ηταν προτιμοτερο να βαλουν το killzone ή το knack απο το swapper  ή το τρανζιστορ....

τωρα για τα πιξελιασμενα γραφικα συμφωνω και εγω, δεν μου αρεσουν καθολου...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλα το Hotline Miami (sorry Red) γαμει κ δερνει. Κατα τα λοιπα η αληθεια κλασσικα, βρισκεται καπου στη μεση. Εχω απολαυσει καποιους indie τιτλους ομως οι μεγαλες κυκλοφοριες κεντριζουν περισσοτερο το ενδιαφερον μου.

Δημοσ.

εφτιαξα ρωσικο λογαριασμο,για να αγορασω απο το store πρεπει να παρω μια προπληρωμενη(κανουν οι ευρωπαικες ολες?) η υπαρχει τροπος και με τη χρεωστικη? 

Δημοσ.

ξέρει κανείς πότε θα μπορέσουμε να κατεβάσουμε τα τζαμπέ παιχνίδια του plus για τον Φεβρουάριο; Έχω ψηθεί τρελά να παίξω το apotheon αλλά ακόμα του Ιανουαρίου έχουν διαθέσιμα οι άκαρδοι του psn   :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...