Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

inFamous First Light είναι πολύ καλό απο PS Plus Ιανουαρίου

πράγματι... κι εμένα μου άρεσε 

Δηλαδη μεχρι 7 φεβρουαριου?

Και θα μπορω να το παιζω μονο οσο ειμαι online?

Αν ειμαι ofline δεν θα μπορω να το παιξω?

Γιατί μόνο όσο έισαι online?

Οσο έχεις το ps plus νομίζω... Ισως περιοδικά να τσεκάρει αν είσαι online...Δε το δοκίμασα να σου πω την αλήθεια με σβηστό το wifi

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση ..εβαλα μεσα 50 ευρω με καρτα αγορασμενη απο public στο psn για ps4. Αυτα τα χρηματα λιγουν ποτε; Επισης κατι λεγανε για bonus σε οσουν ειχαν plus μεσα στις γιορτες ισχιει;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πράγματι... κι εμένα μου άρεσε 

Εγώ απόρησα με το πόσο βλακεία είναι.

Το παιχνίδι έχει μέτρια γραφικά, δεν έχει ροή, πας στο χάρτη για να αρχίσει μία αποστολή χωρίς να έχεις καταλάβει γιατί πας και πως συνδέεται η μία αποστολή με την άλλη, καθόλου ατμόσφαιρα, ένα μηδενικό γενικά.

Γενικά το PS4 είναι επικό fail μέχρι στιγμής. Έχω μετανιώσει πικρά που το έχω αγοράσει...

Δημοσ.

Αυτή την καταραμενη γκρίνια να κοβαν μερικοί, καλά θα ήταν. Έχει βγει ένας σκασμος παιχνιδιών για κάθε γούστο και και κάποιοι δεν έχουν τι να παίξουν.

Ας αλλάξουν χόμπι να τελειώνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή την καταραμενη γκρίνια να κοβαν μερικοί, καλά θα ήταν. Έχει βγει ένας σκασμος παιχνιδιών για κάθε γούστο και και κάποιοι δεν έχουν τι να παίξουν.

Ας αλλάξουν χόμπι να τελειώνουμε.

Πες μου μερικά. Δεν ρωτάω ρητορικά.

Να μην υπάρχουν στο PC όμως, γιατί έχω Gaming PC που τα παίζω πολύ καλύτερα και πάρα πολύ φθηνότερα.

Υ.Γ.: Είπα και εγώ, έδωσε καλό παιχνίδι το Plus... Το InJustice κάτι μπορούσε να πει, αλλά σαν το PS3 είναι ουσιαστικά. 

Δημοσ.

Αν έχεις gaming PC γιατί πήρες νέα κονσόλα τόσο νωρίς, τότε; Εγώ που δεν έχω gaming PC, ήδη δεν έχω καν χρόνο να παίξω αυτά που θέλω στο PS4 (καλά, δεν έχω και πολύ χρόνο γενικά, αλλά και να είχα, πάλι αρκετά θα μου ήταν). 

Το Transistor μια χαρά είναι, πάντως, και το περίμενα να το δώσουν, γι' αυτό και δεν το είχα πάρει ώς τώρα. Οπως έχω ξαναπεί, λίγη υπομονή καλό κάνει ;)

Το ίδιο και το Yakuza. 

Δημοσ.

Αν έχεις gaming PC γιατί πήρες νέα κονσόλα τόσο νωρίς;

Παρασύρθηκα με το όλο κλίμα. Είμαι Playstation fun βλέπεις...

Το Transistor πάλι ανθρώπακια βλέπω...

Το Yakuza φαίνεται καλό...

Δημοσ.

Πες μου μερικά. Δεν ρωτάω ρητορικά.

Να μην υπάρχουν στο PC όμως, γιατί έχω Gaming PC που τα παίζω πολύ καλύτερα και πάρα πολύ φθηνότερα.

Δεν ξέρω που θα το παίξεις, δεν με νοιάζει κιόλας.

Εδώ έχει μια λίστα με 408 παιχνίδια http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_4_games)

Αν δεν βρίσκεις τί να παίξεις, άλλαξε χόμπι.

Δημοσ.

1 και κυριότερο να ξεκαθαρίσω οτι είμαι της άποψης οτι ότι και να δώσει η Sony είναι ευπρόσδεκτο γιατι πληρώνω για το online 50 ευρώ και όχι για το τι game θα δώσει κάθε μήνα...
Για τους {Injustice: Gods Among Us+Infamous: First Light}= τα έχει βγάλει ήδη τα 50 ευρώ!
Το Apotheon μου αρέσει αυτό που είδα αλλά δεν ξέρω αν θα με κερδίσει να το παίζω στην tv,,,Αν ήταν στο vita θα το έλιωνα σίγουρα!
Το Τransistor να παίζει τα αμερικάνικα δεν μου αρέσουν τέτοιου είδους games αλλά απο τι έχω διαβάσει είναι πολύ καλό game!
Για το vita το rogue legacy δεν θα το κατεβάσω καν....αν είναι βάζω mame και παίζω κάνα woder boy!
To Kick and Fennick μου άρεσε το βιντεάκι που είδα οπότε θα το παίξω και βλέπω αν κολλήσω μαζί του!

To ps3 είναι καμμένο οπότε χρησιμοποιείται για ψησταριά μέχρι να βρω κάποιο slim φτηνό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...