Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα το βγάλουν αφού είναι στην πρώτη σελίδα. Δε μπορείς να το αγοράσεις κιόλας.... νομίζω πλέον

Το βγάλανε....  πριν από λίγο.

Ετοιμο για κατέβασμα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γίνεται, και μπορείτε να παίζετε και ταυτόχρονα. Το θέμα είναι πως άμα το κάνεις με τον κανονικό σου λογαριασμό πρέπει να τον εμπιστεύεσαι τον φίλο σου. Υποτίθεται ότι το feature είναι για να μοιράζεσαι με την οικογένειά σου τα παιχνίδια σου. 

Είναι, ουσιαστικά, σαν να κάνετε τράμπα τις κονσόλες σας. 

Εξηγείς λίγο την διαδικασία;

Για να το καταλάβω και εγώ τελείως... Αν εγώ έχω plus και κάνω primary το λογαριασμό μου σε κονσόλα ενός φίλου, αυτός για να κατεβάζει τα παιχνίδια που παίρνω από το plus αλλά και αυτά που αγοράζω από το psn πρέπει να μπαίνει στο account μου? Μιλάω μόνο για το κατέβασμα, για να παίξει ξέρω μπορεί και από το δικό του λογαριασμό.

Ναι. Γι' αυτό λεώ ότι πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ σας (αν και, απ' ό,τι έχω καταλάβει, όλοι με κάρτες από το maxplay παίζουμε, οπότε δεν είναι ότι θα έχει κανείς άλλος πρόσβαση σε πιστωτικές μας). Θα επιβεβαιώσω, όμως, και θα σου πω, γιατί παίζει να έχουν αλλάξει τίποτα με τα updates και να εμφανίζονται τα παιχνίδια στο library της κονσόλας αυτόματα.

Εξηγείς λίγο την διαδικασία;

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά έχει ειπωθεί η διαδικασία αμέτρητες φορές σε αυτό και στο PS4 thread, ένα search δε βλάπτει :P

Εσύ ενεργοποιείς ως primary κονσόλα σου την κονσόλα του άλλου ατόμου, το άλλο άτομο τη δική σου, ο καθένας έτσι έχει πρόσβαση στα παιχνίδια του άλλου με το προφίλ του, αλλά τα δικά σου παιχνίδια για να τα παίξεις πρέπει να είσαι online. Αμα δεις και το FAQ το επίσημο για το πώς λειτουργεί η φάση με το console activation θα βγάλει νόημα πιο εύκολα.

λοιπον μοιραζομαι το ps plus με ενα φιλο μου που εχει και αυτος ps4, εχω ενα ξαδερφο που εχει ps3 που δεν το εχει συνδεδεμενο στο ιντερνετ, αν του βαλω το λογαριασμο μου και του κατεβασω τα παιχνιδια που δινει το plus καθε μηνα, θα μπορει να τα παιξει?

αν δεν κανει ελεγχο ονλαιν για τη ληξη της συνδρομης λογικα δεν θα εχει προβλημα, ετσι δεν ειναι?

Παίδες, να σας ρωτήσω, το fifa 15 deluxe edition που εχει αυτη τη στιγμή το store στα 44.99 € περιλαμβάνει κανονικά το full game έτσι?Γιατί έχει και μια έκδοση με 69.99 € και απορώ γιατί να υπάρχει...Ψωνίζω το φτηνό?

@ xavier

Οχι, δεν είναι έτσι. Οταν κατεβάσεις το παιχνίδι κατεβαίνει με άδεια που ισχύει ώς τη λήξη της συνδρομής, και αν ανανεώσεις τη συνδρομή σου τότε κατεβάζει νέες άδειες.

Οπότε έχει κανονικά όλο το παιχνίδι, αλλά μέχρι να μου λήξει το Ps plus μου?

Και μετά αν το ανανεώσω το ps plus ειτε εχει ληξει ειτε οχι, ξαναεχω προσβαση στο παιχνιδι?

Θέλω να το δοκιμάσω όπως λέμε με μια συνδρομη ps plus και μια αγορα fifa 15 deluxe edition αν μπορουμε να παιξουμε ονλάην διπλό με τον κολλητό :)

Θα πρέπει να συνδεθεί ο λογαριασμός σου online για την ανανέωση των αδειών. 

Α κάτσε, άλλο ρωτάς εσύ, νομίζω. Εγώ απαντούσα στον xavier για τα παιχνίδια του Plus κι αυτό που ρωτούσε περί offline. Οι προσφορές που έχουν έξτρα 10% μείον για το Plus δεν επηρεάζονται από λήξεις συνδρομών και τέτοια. Ο,τι αγοράζεις μένει για πάντα, ακόμα κι αν λήξει η συνδρομή. Μην μπερδεύεσαι :P

vole κατσε λιγο γιατι δεν καταλαβα, εγω εχω ενα λογαριασμο που εχει ps plus(συνδεονται 2 ps4 με αυτον), παιρνω το ps3 του ξαδελφου μου που δεν εχει ιντερνετ και του κατεβαζω τα παιχνιδια που δινει το plus, αυτος θα μπορει να παιξει αυτα τα παιχνιδια για οσο διαστημα εγω εχω ps plus ή απαιτειται συνδεση ονλαιν?

vole κατσε λιγο γιατι δεν καταλαβα, εγω εχω ενα λογαριασμο που εχει ps plus(συνδεονται 2 ps4 με αυτον), παιρνω το ps3 του ξαδελφου μου που δεν εχει ιντερνετ και του κατεβαζω τα παιχνιδια που δινει το plus, αυτος θα μπορει να παιξει αυτα τα παιχνιδια για οσο διαστημα εγω εχω ps plus ή απαιτειται συνδεση ονλαιν?

Θα μπορεί, ναι. Απλώς όταν ανανεώσεις τη συνδρομή σου θα πρέπει να συνδεθείς μία φορά από το PS3 του για να ανανεώσει τις άδειες. 

Θα πρέπει να συνδεθεί ο λογαριασμός σου online για την ανανέωση των αδειών. 

Α κάτσε, άλλο ρωτάς εσύ, νομίζω. Εγώ απαντούσα στον xavier για τα παιχνίδια του Plus κι αυτό που ρωτούσε περί offline. Οι προσφορές που έχουν έξτρα 10% μείον για το Plus δεν επηρεάζονται από λήξεις συνδρομών και τέτοια. Ο,τι αγοράζεις μένει για πάντα, ακόμα κι αν λήξει η συνδρομή. Μην μπερδεύεσαι :P

Εγώ ρωτάω αν το fifa 15 deluxe edition Που έχει στα 44.99 ευρώ περιλαμβάνει το κανονικό full game...αν ναι,γιατί έχει και το απλό με 69.99 ευρώ? ?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...