evo481 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 νομιμοτατο, δίνετε από μισά τα λεφτά το αγοράζει ο ένας και είστε οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Γίνεται, και μπορείτε να παίζετε και ταυτόχρονα. Το θέμα είναι πως άμα το κάνεις με τον κανονικό σου λογαριασμό πρέπει να τον εμπιστεύεσαι τον φίλο σου. Υποτίθεται ότι το feature είναι για να μοιράζεσαι με την οικογένειά σου τα παιχνίδια σου. Είναι, ουσιαστικά, σαν να κάνετε τράμπα τις κονσόλες σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι ακριβώς σα να κάνουμε τράμπα τις κονσόλες μας...Έτσι, δε θα μπορούσαμε να παίζουμε μαζί,ταυτόχρονα... Το έχετε δοκιμάσει με κάποιο παιχνίδι να το αγοράσει ο ένας, να το δώσει στο φίλο του και να παίξετε μετά ονλάην μαζί; Παίζει με όλα τα παιχνίδια αυτό;;Αν ναι, αξίζει ακόμη περισσότερο η προσφορά των Public Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το Fifa 14 και το NFS Rivals παίζουν ταυτόχρονα πάντως. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα. Σαν να κάνετε τράμπα είναι και έτσι, επειδή δίνεις την κονσόλα σου (αυτή που έχεις activated ως primary) στον φίλο σου ώστε να παίξει τα παιχνίδια σου. Ταυτόχρονα, εσύ μπορείς να μπεις σε οποιαδήποτε άλλη κονσόλα με το προφίλ σου και να παίξεις αρκεί να είσαι online. Εναλλακτικά, σκέψου το σαν να έχεις αφήσει την κονσόλα σου σπίτι σου και να παίζει η αδερφή σου κάποιο παιχνίδι σου με το προφίλ της κι εσύ να είσαι στην κοπέλα σου και να θες να μπεις στo PS4 της να παίξεις κάτι. Δε σε κλειδώνει απ' έξω από τα παιχνίδια σου αυτό. Same thing είναι. Και δε βλέπω κάποιον τρόπο να εφαρμόσεις επιλεκτικά περιορισμό, πέρα από το να διασταυρώσουν κάπως ποιοι λογαριασμοί πωλούνται συστηματικά στο ebay κι αλλάζουν συνεχώς κονσόλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 εσύ να είσαι στην κοπέλα σου και να θες να μπεις στo PS4 της. Ούτε στον ύπνο μου δεν έχει η κοπέλα μου ps4 Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση, απλά σκέφτομαι ότι μπορεί αν δεν το λένε ρητά ότι επιτρέπεται, να κλειδώσουν πχ το ταυτόχρονο ονλάην και στους 2.....Επόμενες ερωτήσεις..: 1. Share μπορείς να κάνεις μόνο με έναν, ή μπορείς και με 2-3? 2. Ο άλλος πρέπει να έχει ps+ ? 3. Είχα δει πριν κανά δίμηνο ένα αρθράκι που έλεγε ότι ουσιαστικά το sharing feature είναι για να το πατήσω εγώ από το σπίτι μου και να μπορείς ουσιαστικά να μπεις και εσύ σαν 2ος παίχτης από το σπίτι σου, χωρίς να κατεβάσεις παιχνίδι χωρίς τίποτα, απλά σου στριμάρεται η εικόνα ουσιαστικά... Αυτό άλλαξε και έγινε όπως λέτε, ή υπάρχει και αυτή η επιλογή? Αυτό όμως από ότι θυμάμαι σου έδινε όριο 1 ώρα ανά session. Μετά μπορούσατε να το ξαναανοίξετε βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αυτό που λες στο 3 είναι το Share Play, και είναι άλλο πράγμα. Σε αυτό στριμάρεις το παιχνίδι από την κονσόλα του άλλου. Αυτό που λέμε εμείς εδώ είναι ότι ενεργοποιείς την κονσόλα του φίλου σου ως δική σου (γι' αυτό μίλησα για, ουσιαστικά, τράμπα), ώστε να έχει πρόσβαση με το δικό του προφίλ στα παιχνίδια σου (κι εκείνος ενεργοποιεί τη δική σου αντίστοιχα, αν θες να παίζεις παιχνίδια του - δεν είναι απαραίτητο). Ο βασικός περιορισμός είναι πως εσύ, στην κονσόλα που θα έχεις σπίτι σου, θα πρέπει να είσαι online για να παίζεις τα δικά σου παιχνίδια. Οσο για τα άλλα δύο: 1. Μόνο μία κονσόλα μπορείς να έχεις ως primary στο λογαριασμό σου, οπότε μόνο με ένα άτομο μπορεί να γίνει αυτό. 2. Το Plus μοιράζεται και στα υπόλοιπα προφίλ στην ενεργοποιημένη κονσόλα. Αν έχεις εσύ Plus και ενεργοποιήσεις ως κονσόλα σου την κονσόλα του φίλου σου θα έχετε και οι δύο Plus έτσι. Το αν θα εμποδίσει κάποια στιγμή η Σόνι το να παίζουν και οι δύο ταυτόχρονα ένα παιχνίδι κανείς μας δεν μπορεί να το ξέρει ή να το προβλέψει. Εγώ παίζω κυρίως single player παιχνίδια, οπότε και να το κάνει δε με νοιάζει ιδιαίτερα. Είμαι συνηθισμένος από το 360, άλλωστε, σε αυτό Και μιας και είπα 360, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Ισχυε και στις προηγούμενες κονσόλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σωραίος... Οπότε αν το κάνουμε και οι 2 αυτό (εγώ Primary το προφίλ του στην κονσόλα μου και ο φίλος primary το προφίλ μου στην κονσόλα του), μοιραζόμαστε τα πάντα... Δεν έχει σημασία ποιος έχει PLUS κατ αυτόν τον τρόπο ε? Ελπίζω να βρω χρόνο αργότερα να το δοκιμάσω και να επανέλθω αν παίζει αυτό με το φίφα και με ένα Plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ακριβώς, μοιράζεστε και το Plus έτσι. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως μόνο το προφίλ που έχει Plus μπορεί να χρησιμοποιήσει cloud saves και να αγοράσει προσφορές που είναι μόνο για Plus. Οι άλλοι λογαριασμοί απλώς μοιράζονται τα online δικαιώματα που δίνει το Plus. Φυσικά, στην πράξη, μοιράζονται και τα παιχνίδια, απλώς πρέπει να τα κατεβάζει όποιος έχει το Plus στο προφίλ του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μαλιστα ευχαριστω για τις απαντησεις ηταν κατατοπιστικοτατες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Πότε κατεβάζουμε? Δεν έχει αργήσει λίγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ακριβώς, μοιράζεστε και το Plus έτσι. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως μόνο το προφίλ που έχει Plus μπορεί να χρησιμοποιήσει cloud saves και να αγοράσει προσφορές που είναι μόνο για Plus. Οι άλλοι λογαριασμοί απλώς μοιράζονται τα online δικαιώματα που δίνει το Plus. Φυσικά, στην πράξη, μοιράζονται και τα παιχνίδια, απλώς πρέπει να τα κατεβάζει όποιος έχει το Plus στο προφίλ του. Για να το καταλάβω και εγώ τελείως... Αν εγώ έχω plus και κάνω primary το λογαριασμό μου σε κονσόλα ενός φίλου, αυτός για να κατεβάζει τα παιχνίδια που παίρνω από το plus αλλά και αυτά που αγοράζω από το psn πρέπει να μπαίνει στο account μου? Μιλάω μόνο για το κατέβασμα, για να παίξει ξέρω μπορεί και από το δικό του λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Βγήκανε μερικά δωρεάν,,,,.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 δεν είναι το infamus στη λιστα με τα δωρεάν για ps4 ... γιατί άραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 δε τα βγάζουν όλα μαζί. αυτή είναι η εξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδες το Infamous? Που ειναι? Μονο τα αλλα εβγαλαν! Λες να μην το βγαλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα