alexzgt4 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστώ με κατέστρεψες... Πάω να βάλω μια μικρή τρίμηνη τώρα για να ξεκινήσω να κατεβάζω το βράδυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ουσιαστικά με 37 ευρώ παίζεις τσάμπα όλο τον χρόνο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 παιδιά μήπως παίζει κανένας κωδικός για 30 day trial για PSN+ ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 εχεις π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 εχεις π.μ. σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κωδικό!!! καλό σου βράδυ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 αν περισευει και κανενας αλλος ριξτε κανα πμ και εδω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 αν περισευει και κανενας αλλος ριξτε κανα πμ και εδω.. Μολις σου εστειλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Εστειλα και γω τον τελευταιο που ειχα αν δεν τον χρησιμοποιησεις Εντυ πεστο εδω να το δωσουμε σε αλλον αν το θελει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Αν περισσεύει mzts θα με έσωζες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Εντυ βαλε του Ασλαν να στειλω εγω στον james, ενημερωσε οποτε μπορεις James μιας και προηγειται αν δε το χρησιμοποιησει θα στο στειλω Τονιζω και εδω πως δεν ξερω αν δουλευουν, ειναι απο τα promo codes ιανουαριου και δε ξερω αν ισχυουν ακομη. Οποιος εχει χρησιμοποιησει τετοιο προμο μια φορα δεν θα του δουλεψει. Τα ειχα καβαντζα για να τα δουλεψω μετα το πρωτο προμο που μου τελειωσε αλλα δεν λειτουργουνε αν εχεις ηδη χρησιμοποιησει μια φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Εντυ βαλε του Ασλαν να στειλω εγω στον james, ενημερωσε οποτε μπορεις James μιας και προηγειται αν δε το χρησιμοποιησει θα στο στειλω Τονιζω και εδω πως δεν ξερω αν δουλευουν, ειναι απο τα promo codes ιανουαριου και δε ξερω αν ισχυουν ακομη. Οποιος εχει χρησιμοποιησει τετοιο προμο μια φορα δεν θα του δουλεψει. Τα ειχα καβαντζα για να τα δουλεψω μετα το πρωτο προμο που μου τελειωσε αλλα δεν λειτουργουνε αν εχεις ηδη χρησιμοποιησει μια φορα. αυτό που μου έδωσες τελικά δούλεψε!!!!!!! σε ευχαριστώ πολύ και πάλι!!! όταν τελειώσουν οι 30 μέρες, θα κάνει αυτόματα ανανέωση? έχει ήδη μπει πιστωτική κάρτα στο psn οπότε δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) κανει αυτοματα ανανεωση θα πατε εδω https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action και μετα το login θα πατε account details -->wallet -->Automatically Add Funds to Renew Subscriptions βαλτε το στο No Επισης αφου ενεργοποιησετε τη συνδρομη μετα μπορειτε να σβησετε εντελως την πιστωτικη αν θελετε να ειστε καλυμενοι προς αποφυγη λαθους. Εγω τωρα δεν εχω καμια πιστωτικη μεσα. οποτε ετσι θα ειστε καλυμενοι αν σας αρεσει αγοραζετε PSplus ετησιο στα 37,5 απο public. Η πιο συμφερουσα τιμη παγκοσμιως. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από mtzs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Οποιος αλλος θελει κωδικο πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jamest Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παιδιά σε οποίον περισσεύει με σώζει... Έληξε και και έχω φάει φρίκη , δε μπορω να παίξω τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Παιδιά σε οποίον περισσεύει με σώζει... Έληξε και και έχω φάει φρίκη , δε μπορω να παίξω τπτ... δεν νομίζω να δουλεύει ως επέκταση δυστυχώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα