Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλή χρονιά.Εχω μια ερώτηση.Πήρα μια 3μηνη συνδρομή και βρήκα ένα παιχνίδι για τον πιτσιρικά.Κάνω την αγορά πάω να το κατεβάσω λλα δεν υπάρχει στην download list.Τι κάνω λάθος??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δοκιμασε να κανεις signin απο pc να δεις τι γινεται

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/home/index!display.action

Καλησπέρα και καλή χρονιά.Εχω μια ερώτηση.Πήρα μια 3μηνη συνδρομή και βρήκα ένα παιχνίδι για τον πιτσιρικά.Κάνω την αγορά πάω να το κατεβάσω λλα δεν υπάρχει στην download list.Τι κάνω λάθος??

Το ιδιο και για σενα

Μπες απο τον παραπανω συνδεσμο. Πηγαινε κατω δεξια που λεει games και δες ποιο αγορασες.

Μετα βαλτο στο search του PSN Store μεσα απο το PS4 και κατεβασε το απο εκει. Προσεξε μονο να ειναι εκδοση για PS4

δοκιμασε να κανεις signin απο pc να δεις τι γινεται

https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/home/index!display.action

Το ιδιο και για σενα

Μπες απο τον παραπανω συνδεσμο. Πηγαινε κατω δεξια που λεει games και δες ποιο αγορασες.

Μετα βαλτο στο search του PSN Store μεσα απο το PS4 και κατεβασε το απο εκει. Προσεξε μονο να ειναι εκδοση για PS4

φιλε μια χαρα μπαινει στον συνδεσμο που μου εδωσες, απο το pc προσπαθω ετσι και αλλιως, στο playstation store δεν μπορω να κανω sign in, σε αυτο το link

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store

φιλε μια χαρα μπαινει στον συνδεσμο που μου εδωσες, απο το pc προσπαθω ετσι και αλλιως, στο playstation store δεν μπορω να κανω sign in, σε αυτο το link

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store

ενταξει ειναι να τρελενεσαι απο το firefox δεν μπορω να κανω sign in στο store με το chrome μπηκα κανονικα, τι να πω ρε παιδια.... ευχαριστω για την βοηθεια

Λοιπον εχω κατεβασει  το bf4  απο το store και αν δεν κανω λαθος υπαρχει τροπος να το παιξει ενας ακομα φιλος μου αν μπει στο account moy kai to κατεβασει .Ισχυει κατι τετοιο ?

Εχουμε καποιο link για την διαδικασια η' αν γνωριζει καποιος να εξηγησει .

Λοιπον εχω κατεβασει  το bf4  απο το store και αν δεν κανω λαθος υπαρχει τροπος να το παιξει ενας ακομα φιλος μου αν μπει στο account moy kai to κατεβασει .Ισχυει κατι τετοιο ?

Εχουμε καποιο link για την διαδικασια η' αν γνωριζει καποιος να εξηγησει .

Να ρωτησω κατι.Αν βαλω ps plus τωρα θα μπορω να κατεβασω και τα free game τον προηγουμενων μηνων Αυγουστου+Σεπτεμβριου κτλ?

• Like 1

όχι δε μπορείς, βλέπεις διαθέσιμα μόνο όσα υπάρχουν αυτό το μήνα και αυτά που θα βγαίνουν τους επόμενους μήνες που θα έχεις συνδρομή!

καλα ,παρτε παιδες και ενα τρικακι για 14 μερες free ps plus

Αυτό επειδή δεν έχω καταλάβει..

1. Είναι νόμιμο ή παίζει να φάμε ban?

2. Αν πάρει πχ κάποιος το φίφα15, θα μπορεί να το μοιραστεί μαζί μου και να παίζουμε μετά μαζί ονλάην???

ετσι λεει το video.Δεν το εχω κανει αλλα εχει γινει πανικος στο νετ και ζητανε ολοι να κανουν share account.Ολοι να γινουν ban δεν νομιζω αφου το επιτρεπει η sony.Προσωπικα το προτινω μονο μεταξυ φιλων/γνωστων και οχι αγνωστων.Εγω ακομα δεν εχω κουμπωσει το ps4 αφου περιμενω δισκο 2tb για αλλαγη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...