Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εγω εχω ελληνικο Paypal με διευθυνση ελλαδας και δε δουλεψε ετσι. προφανως θελει η διευθυνση αμερικης η αμερικανικη πιστωτικη (δε ξερω τι απο τα δυο ειναι). ισως μπω καποια στιγμη στο κοπο να αλλαξω διευθυνση και να βαλω αμερικης να δω αν θα δουλεψει με ελληνικη πιστωτικη

αγορασα προπληρωμενες καρτες PSN για US απο τον Maxplay και αυτες δουλεψαν

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να λέμε; Ας φροντίσει η Sony να έχει σταθεροποιήσει το PSN μέχρι τότε γιατί ότι και αν δίνει δεν πρόκειται να το πάρουμε αν δεν μπορούμε να συνδεθούμε.

Ευχαριστώ!!

Για να αγορασεις παιχνίδι από αμερικάνικο ps+, θελει αμερικανικη καρτα ή paypal με διευθυνση αμερικης αν κατάλαβα καλά??

εγω εχω ελληνικο Paypal με διευθυνση ελλαδας και δε δουλεψε ετσι. προφανως θελει η διευθυνση αμερικης η αμερικανικη πιστωτικη (δε ξερω τι απο τα δυο ειναι). ισως μπω καποια στιγμη στο κοπο να αλλαξω διευθυνση και να βαλω αμερικης να δω αν θα δουλεψει με ελληνικη πιστωτικη

αγορασα προπληρωμενες καρτες PSN για US απο τον Maxplay και αυτες δουλεψαν

Παντα οταν ηθελα να βαλω χρηματα σε USA account παραγγελνα απο internet digital code με e-mail.Παρ'ολο που εχω δηλωσει USA διευθυνση δεν δεχτηκε την Visa χρεωστικη γιατι ειναι Ελληνικη,μου εβγαλε μυνημα wallet not found νομιζω.

Οποτε αυτος ειναι ο μονος τροπος εφοσον US cards στην Ελλαδα δεν υπαρχουν και το US Store δεν δεχεται Ελληνικες καρτες.

Ακομα και να δεχοταν την καρτα μπορει να μην γινοταν λογω διαφορετικου region που βρισκομαστε.

Δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυουν τα ιδια στο PS3 και στο PS4,πιστευω πως ναι.

• Like 1

Είναι πολύ ιδιότροπο το PSN σε αυτά. Ούτε εντός ίδιου region δε δέχεται κάρτες και paypal αν είναι το billing address σε διαφορετική χώρα από αυτή του προφίλ σου. 

Κατάλαβα... Οπότε μάλλον δίνουμε τα 9 ευρώ παραπάνω και παίρνουμε ευρωπαϊκό ps+ να είμαστε σίγουροι....

Κι άλλες αμπαλοαπορίες...:

1. 1η Γενάρη εξαφανίζονται τα δωρεάν που έχει δώσει το Δεκέμβρη; Δηλαδή για να προλάβω το ξυλίκι που έδινε το Δεκέμβρη πρέπει να κάνω σήμερα account κ να το κατεβ'ασω?

2. αν κάνω σήμερα συνδρομή 12 μηνών, είναι ουσιαστικά 365 ημερών, δηλαδή ως 31 δεκ. 2015;

Ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Αφού μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με προπληρωμένες κάρτες, μπορείς το ίδιο εύκολα να βάλεις US.

1. Οχι, δε φεύγουν 1η του μήνα. Συνήθως από 4 μέχρι 7 γίνεται η αλλαγή. Ανακοινώνουν κάθε μήνα πότε ακριβώς θα γίνει. 

2. Ναι.

• Like 1

Sony ps4 plus card?

Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια.

Εχω αγορασει το ps4 και σκεφτομαι να αγορασω και μια καρτα plus.

Με αυτη την  καρτα μπορω να κατεβασω πληρη παιχνιδια στο δισκο μεσω ιντερνετ ή μονο demo?

Ποια παιχνιδια εχει πληρη, αν μπορω να κατεβασω?

Καλή χρονιά!Με την συνδρομή στο plus θα μπορείς να παίζεις online,να κατεβάζεις 2 παιχνίδια δωρεάν κάθε μήνα (όχι παιχνίδια της επιλογής σου)καθώς θα έχεις και διάφορες εκπτώσεις για αγορές στο playstation store.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...