Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το In Justice που εδωσε για το PS4 αξιζει.Γρηγορο και με ωραιες κινησεις.Τα υπολοιπα του PS4 που εδωσε ειναι μαπα.

Παιζεις και διπλο offline και εχει χαβαλε.Η online με κανα γνωστο-φιλο.

Καλο ειναι να μαθεις κανα 2 χαρακτηρες στο Practice + Story και μετα να παιξεις online γιατι ειναι το ειδος παιχνιδιου που μπορεις να νευριασεις σε δευτερολεπτα και να φυγει κανας μοχλος στον τοιχο.

Οπως και να'χει σε αυτο το ειδος παιχνιδιου το καλυτερο ειναι το Tekken.Οι κινησεις,τα κολπα,οι αμυνες οι συνδυασμοι κλπ.Μελετημενο παιχνιδι.Οσο καλος και να να εισαι παντα μπορεις να βελτιωθεις.Game για γερα νευρα ομως και απαιτει γρηγορα αντανακλαστικα,μνημη και υπομονη.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδες το Medal of Honor European Assault αξιζει? Μου ειχε διαφυγει στο PS2! Αξιζει? 2.6Ε το εχει? Τι λετε?

τζαμπα το εχει.. και να μην σου αρεσει (που δεν νομιζω) ενας καφες λιγοτερος

• Like 1
Δημοσ.

τζαμπα το εχει.. και να μην σου αρεσει (που δεν νομιζω) ενας καφες λιγοτερος

Tο εχεις αιξει? Ειναι καλο? Απο ιστορια, ωρες παιχνιδιου τι λεει? Ειναι απο τα καλα πολεμικα?

Τι εννοεις ("που δεν νομιζω")

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρίν λίγη ώρα πήγα και άνοιξα λογαριασμό psn στο σαιτ για playstation,η ερώτηση μου είναι η εξής μιας και άσχετος τελείως με όλα αυτά plus μπορώ να αγοράσω απο αμερική πχ.? μιας και όλοι λένε ότι απο εκεί γενικώς όλα είναι πιό φτηνά λόγο $=e ? και αν ναί πώς το κάνω?έχει κάπου ανέβει κανένας οδηγός?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρίν λίγη ώρα πήγα και άνοιξα λογαριασμό psn στο σαιτ για playstation,η ερώτηση μου είναι η εξής μιας και άσχετος τελείως με όλα αυτά plus μπορώ να αγοράσω απο αμερική πχ.? μιας και όλοι λένε ότι απο εκεί γενικώς όλα είναι πιό φτηνά λόγο $=e ? και αν ναί πώς το κάνω?έχει κάπου ανέβει κανένας οδηγός?

Ευχαριστώ.

Απλό είναι. Θα πρέπει να φτιάξεις αμερικανικό λογαριασμό για να το κάνεις αυτό. Διάλεξε μια τυχαία περιοχή και οδό στις ΗΠΑ απλώς. Μετά αγοράζεις συνδρομές και προπληρωμένες κάρτες από εδώ www.maxplay.gr

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παλι maintenance κανουν στο PSN γαμω το κερατο τους.

Οταν δεν ειστε sign in τα games που εχετε ψηφιακα σας αφηνει να τα παιξετε η σας εχει λουκετο?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά σε ολους, βοηθηστε με λίγο, για να αγορασω παιχνιδι απο το store πρεπει να αγοράσω την κάρτα plus και την προ πληρωμένη ή σκέτη plus ή σκέτη προ πληρωμένη; Μπορω να αγοράσω και με κάρτα; Αλλά όχι πιστωτική, αναλήψεως;

Δημοσ.

Τρελή μουφα το" Injustice: Gods Among Us " μια χαρα ειναι το παιχνιδι. μπορεί να μην φτάνει mortal kombat, tekken αλλα ειναι αξιοπρεπέστατο

Δημοσ.

Παλι maintenance κανουν στο PSN γαμω το κερατο τους.

Οταν δεν ειστε sign in τα games που εχετε ψηφιακα σας αφηνει να τα παιξετε η σας εχει λουκετο?

από ότι έχω διαβάσει, μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια σου χωρίς να είσαι signed in μόνο στην αρχική σου κονσόλα. δηλαδή αν έχεις 5 PS4 και είναι όλα signed out θα μπορείς να παίξεις μόνο στο πρώτο (χρονικά).

Δημοσ.

Παιδιά συγχωρέστε με χρονιάρες μέρες που είναι, γιατί σίγουρα θα έχουν απαντηθεί οι ερωτήσεις μου (που θα είναι και ερωτήσεις κάθε noob ps4, οπότε ίσως να μαζέψουμε τις απαντήσεις στο πρώτο ποστ??)...

1. Τα ps+ αμερικάνικο και ευρωπαϊκό δίνουν το ίδιο παιχνίδι δωρεάν κάθε μήνα;

2. το δίνουν την 1η του μήνα κάθε φορά;

3. Εάν αγοράσουμε αμερικάνικο ps+ , παίζουμε κανονικά Online αν φτιάξουμε καινούριο προφίλ με διεύθυνση αμερικής?

4. Παίζει λέτε κάποια στιγμή να φάμε άκυρο με το αμερικάνικο ps+ και να πάνε χαμένα τα χρήματα μας και να πρέπει να αγοράσουμε ευρωπαϊκό;

Δημοσ.

1. οχι. αλλα ειναι ιδια, αλλα διαφερουν.

2. οχι. μπορει εως και τις 5-6 του μηνα

3 Ναι, αλλα μπορεις και παιζεις online αμερικανικο παιχνιδι με τον ευρωπαϊκο σου λογαριασμο αν εχεις (+) σε αυτον

4. Αγνωσται αι βουλαι του κυριου

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!
Το έχασα λίγο στο σημείο 3...καταρχήν, όλα τα ps4 είναι region free, σωστά;Οπότε από όπου και να ψωνίσω παιχνίδι (hard-copy ή digital-usa psn, eu psn) το παίζω ονλάην με όποιο λογαριασμό έχω + ..Σωστά το πιασα;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!

Το έχασα λίγο στο σημείο 3...καταρχήν, όλα τα ps4 είναι region free, σωστά;Οπότε από όπου και να ψωνίσω παιχνίδι (hard-copy ή digital-usa psn, eu psn) το παίζω ονλάην με όποιο λογαριασμό έχω + ..Σωστά το πιασα;

Σωστά, ΟΜΩΣ, στην περίπτωση του DLC το παιχνίδι θα πρέπει να είναι του ιδιου region με το DLC, κοινώς :

PAL game + PAL DLC = OK

NTSC game + NTSC DLC = OK

PAL game + NTSC DLC = μη συμβατά

NTSC game + PAL DLC = μη συμβατά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...