nikosspeed Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Επιτελους . Μακαρι να ισχυει . Εχουμε φαει αρκετη σαβουρα στο ps4 τον τελευταιο καιρο [link=http://blog.eu.playstation.com/2014/11/04/playstation-plus-november-content-update-little-something-extra/][/link]
tak.inc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας εχω το PS3 και εχω κατεβάσει απο το playstore το crash bandicoot the wrath of cortex και δεν μπορω να κρατήσω μνήμη, μου ζητάει να βάλω memory card τι να κανω σε αυτήν την περίπτωση ;;;
mtzs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Φτιαξε μια εικονικη στο save data utility PS2 (εχει επιλογη που γραφει PS2) στη στηλη GAME
tak.inc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Φτιαξε μια εικονικη στο save data utility PS2 (εχει επιλογη που γραφει PS2) στη στηλη GAME Έκανα αυτο που μου είπες αλλα δεν έγινε τπτ οταν πάω να κρατήσω μνήμη μου γράφει please insert memory card into memory card slot 1.
mtzs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ισως χρειαζεται να το κανεις μεσα απο το μενου (settings) του παιχνιδιου με καποιο τροπο. Δυστυχως δεν εχω το παιχνιδι να σε βοηθησω παραπανω.
tak.inc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ισως χρειαζεται να το κανεις μεσα απο το μενου (settings) του παιχνιδιου με καποιο τροπο. Δυστυχως δεν εχω το παιχνιδι να σε βοηθησω παραπανω. Έχεις κάποιον γνωστό σου που θα μπορούσε να με βοηθήσει;;Παντός αν δεν γίνεται ειναι απαράδεκτοι γιατί εφόσον σου δίνουν την επιλογη να κατεβάσεις το παιχνίδι απο το playstore στο PS3 πρεπει να υπάρχει τρόπος.
mtzs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Στηλη GAME. Εκει πατας memory card utility. Μετα επιλεγεις Create memory card. Εκει επιλεγεις PS2 αν το παιχνιδι ειναι για PS2. Στη συνεχεια σου λεει να την ονομασεις. Δεν αλλαζεις το ονομα και πατας ΟΚ. Μετα σου λεει οτι η memory card ειναι assigned στη slot 1. Αν θελεις αλλαζεις το slot πατωντας τριγωνο πανω στη memory card απο τις επιλογες. Eσυ αστην εκει στο slot 1 Το δοκιμασες αυτο;
tak.inc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Στηλη GAME. Εκει πατας memory card utility. Μετα επιλεγεις Create memory card. Εκει επιλεγεις PS2 αν το παιχνιδι ειναι για PS2. Στη συνεχεια σου λεει να την ονομασεις. Δεν αλλαζεις το ονομα και πατας ΟΚ. Μετα σου λεει οτι η memory card ειναι assigned στη slot 1. Αν θελεις αλλαζεις το slot πατωντας τριγωνο πανω στη memory card απο τις επιλογες. Eσυ αστην εκει στο slot 1 Το δοκιμασες αυτο; Την άφησα στο slot1 μπήκα στο παιχνίδι δοκίμασα να κανω αποθηκεύσει και μου λεει please insert memory card into memory card slot1 και αν επιλέξω slot2 και δοκιμάσω να κανω αποθήκευση μου γράφει το ίδιο ακριβώς.
mtzs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Σβησε το παιχνιδι απο το GAME data utility κανε restart το PS3 και ξανακατεβασε το. Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Καπου διαβασα οτι σωζεις μονο σε συγκεκριμενα σημεια.
red1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Επειδή δεν έχω ακόμα καταλάβει : Αμα βάλω ΣΗΜΕΡΑ π.χ Plus, θα μπορέσω να κατεβάσω τίτλους που είχαν βγεί για κουτρα παίξιμο τους προηγούμενους μήνες ή μπορώ να παίξω/κατεβάσω μονο οτι έχει τώρα σε προσφορά/κατέβασμα ?Koινώς, είναι "ότι προλάβεις" ή μπορείς να κατεβάσεις όλο το back catalogue ?
mtzs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οχι δε μπορεις να κατεβασεις τα παλια. Μπορεις να κατεβασεις μονο οτι εχει ενεργο τη μερα που το ενεργοποιησες και οτι βγαλει απο δω και περα, αναλογα φυσικα μεχρι ποτε θα το εχεις ενεργο 1
red1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Οχι δε μπορεις να κατεβασεις τα παλια. Μπορεις να κατεβασεις μονο οτι εχει ενεργο τη μερα που το ενεργοποιησες και οτι βγαλει απο δω και περα, αναλογα φυσικα μεχρι ποτε θα το εχεις ενεργο Απλή, straight to the point απάντηση, ευχαριστώ MT
tak.inc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Σβησε το παιχνιδι απο το GAME data utility κανε restart το PS3 και ξανακατεβασε το. Δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Καπου διαβασα οτι σωζεις μονο σε συγκεκριμενα σημεια. Εντάξει το βρήκα στην επιλογη memory card utility αντί να βαλω για ps2 έβαλα για ps και κρατάει μνήμη κανονικά.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα,Μια ισως χαζη ερωτηση να κανω αλλα ειμαι νεος ακομα στη κονσολα. Η συνδρομη plus οταν την κανεις ισχυει για ολα τα παιχνιδια η μονο για ενα και αν θελεις και δευτερο η τριτο πρεπει να κανεις επιπλεον συνδρομη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα