tak.inc Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Θελω να αλλάξω την επιλογη για την σύνδεση στο playstore απο αυτόματη σύνδεση που ειναι τώρα να γίνει με εισαγωγή κωδικού πριν την είσοδο μου στο playstore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Για πια κονσόλα; Ps3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak.inc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ps3 Ναι το βρήκα ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak.inc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Ps3 Ξαφνικά δεν μπορω να συνδεθώ απο το PS3 με το wifi μου βγάζει μήνυμα a connection error has occurred (800100A) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μπήκα σήμερα για την μια φορά το μήνα που μπαίνω στην κονσόλα που μαζεύει σκόνη για να ενεργοποιήσω το drive club που μας είχαν τάξει απ τα πέρσι. Απ ότι είδα ακόμα δεν το έχουν βάλει με βάση δικαιολογίες όπως "φορτωμένοι server". Το σκέφτομαι πολύ ρεαλιστικά να το πουλήσω πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μα και εσύ πήρες κονσόλα για ένα παιχνίδι που έταξαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Πούλα το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Βάλ' το σε μπλέντερ να δεις if it will blend 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grotenfrod Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μπα την πήρα για τη συλλογή για αυτό και μάλλον δεν θα τη δώσω καθώς τη θέλω για τις όποιες καλές αποκλειστικότητες βγάλει η sony. Πήρα το PS3 στο τέλος του κύκλου του και το έχω ευχαριστηθεί αρκετά. Απλά δεν βλέπω ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες στο κοντινό μέλλον πέρα από το the order και uncharted όποτε και αν. Αυτό που με τσαντίζει είναι η νοοτροπία μάρκετινγκ. Αρχικά ήταν τσάμπα παιχνίδι με την κυκλοφορία με λίγα λιγότερα αυτοκίνητα και κατέληξε αυτό που το θεωρώ κοροϊδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 παιδια καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει πως θα δω στο psvita ποσο καιρο εχω ακομα συνδρομη στο playstation plus? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 παιδια καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει πως θα δω στο psvita ποσο καιρο εχω ακομα συνδρομη στο playstation plus? ευχαριστω κανεις log in εδω με τα στοιχεια σου https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action και στην κατηγορια media/games βλεπεις ποτε εκανες acc και ποτε ληγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Παιδια, λιγο ασχετο περι το τοπικ, αλλα δεν ηξερα που να το γραψω... Ποτε τελειωσαν τα October crash sales??ειχα σταμπαρει ανα παιχνιδι και τωρα πρεπει να το πληρωσω +5€..τι παιζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Παιδια, λιγο ασχετο περι το τοπικ, αλλα δεν ηξερα που να το γραψω... Ποτε τελειωσαν τα October crash sales??ειχα σταμπαρει ανα παιχνιδι και τωρα πρεπει να το πληρωσω +5€..τι παιζει... στην καρτελα περιγραφης του παιχνιδιου που βρισκεται σε προσφορα υπαρχει και η χρονικη διαρκεια που θα διαρκεσει. τουλαχιστον ετσι ειναι στο psvita που εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 http://www.ign.com/articles/2014/10/29/playstation-plus-november-content-revealed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 http://www.ign.com/articles/2014/10/29/playstation-plus-november-content-revealed Λωλ, καλά το πάνε. Και για το DriveClub ούτε άχνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα