Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus [PS Plus]

naruto14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να αλλάξω την επιλογη για την σύνδεση στο playstore απο αυτόματη σύνδεση που ειναι τώρα να γίνει με εισαγωγή κωδικού πριν την είσοδο μου στο playstore.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μπήκα σήμερα για την μια φορά το μήνα που μπαίνω στην κονσόλα που μαζεύει σκόνη για να ενεργοποιήσω το drive club που μας είχαν τάξει απ τα πέρσι. Απ ότι είδα ακόμα δεν το έχουν βάλει με βάση δικαιολογίες όπως "φορτωμένοι server". Το σκέφτομαι πολύ ρεαλιστικά να το πουλήσω πλέον.

Μπα την πήρα για τη συλλογή για αυτό και μάλλον δεν θα τη δώσω καθώς τη θέλω για τις όποιες καλές αποκλειστικότητες βγάλει η sony. Πήρα το PS3 στο τέλος του κύκλου του και το έχω ευχαριστηθεί αρκετά. Απλά δεν βλέπω ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες στο κοντινό μέλλον πέρα από το the order και uncharted όποτε και αν.

Αυτό που με τσαντίζει είναι η νοοτροπία μάρκετινγκ. Αρχικά ήταν τσάμπα παιχνίδι με την κυκλοφορία με λίγα λιγότερα αυτοκίνητα και κατέληξε αυτό που το θεωρώ κοροϊδία.

παιδια καλησπερα, μπορει καποιος να μου πει πως θα δω στο psvita ποσο καιρο εχω ακομα συνδρομη στο playstation plus?  ευχαριστω

κανεις log in εδω με τα στοιχεια σου https://account.sonyentertainmentnetwork.com/pc/login.action

και στην κατηγορια media/games βλεπεις ποτε εκανες acc και ποτε ληγει.

Παιδια, λιγο ασχετο περι το τοπικ, αλλα δεν ηξερα που να το γραψω... Ποτε τελειωσαν τα October crash sales??ειχα σταμπαρει ανα παιχνιδι και τωρα πρεπει να το πληρωσω +5€..τι παιζει...

Παιδια, λιγο ασχετο περι το τοπικ, αλλα δεν ηξερα που να το γραψω... Ποτε τελειωσαν τα October crash sales??ειχα σταμπαρει ανα παιχνιδι και τωρα πρεπει να το πληρωσω +5€..τι παιζει...

στην καρτελα περιγραφης του παιχνιδιου που βρισκεται σε προσφορα υπαρχει και η χρονικη διαρκεια που θα διαρκεσει. τουλαχιστον ετσι ειναι στο psvita που εχω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...