tak.inc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα αν καταχωρήσω τα στοιχεία της κάρτας μου (visa χρεωστική) μεσα απο το Sony entertainment network οταν ανοίξω την κονσόλα και πάω στην επιλογη psn -> playstation network θα μπορω να επιλέξω την καρτα που καταχώρησα πριν η θα πρεπει να καταχωρήσω εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας.; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα αν καταχωρήσω τα στοιχεία της κάρτας μου (visa χρεωστική) μεσα απο το Sony entertainment network οταν ανοίξω την κονσόλα και πάω στην επιλογη psn -> playstation network θα μπορω να επιλέξω την καρτα που καταχώρησα πριν η θα πρεπει να καταχωρήσω εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας.; ο'τι στοιχεια εχεις βαλει απο το pc δεν χρειαζεται να τα ξανα-καταχωρησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak.inc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ο'τι στοιχεια εχεις βαλει απο το pc δεν χρειαζεται να τα ξανα-καταχωρησεις. Ξέρεις ποσο χώρο πιάνει κατα μέσο όρο ενα παιχνίδι απο το Psn στον σκληρό.;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ξέρεις ποσο χώρο πιάνει κατα μέσο όρο ενα παιχνίδι απο το Psn στον σκληρό.;; αναλογως το παιχνιδι,τι να σου πω... μπορει να κατεβασεις ενα με 1gb και αλλο με 6gb... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak.inc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 αναλογως το παιχνιδι,τι να σου πω... μπορει να κατεβασεις ενα με 1gb και αλλο με 6gb... Τωρα κατεβάζω το GT6 και ειναι 15gd αν επιλέξω download in backround θα συνεχίσει να κατεβενει το παιχνίδι;;Απο που μπορω να δω οτι έχουν κρατήσει το ποσο για το παιχνίδι στον τον αριθμό της κάρτας που εχω καταχωρήσει.;; Απο που μπορω να δω μεσα απο το PS3 αν η χρεωση απο το παιχνίδι εχει γινει στον αριθμό της κάρτας που εχω καταχώρηση.;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Τωρα κατεβάζω το GT6 και ειναι 15gd αν επιλέξω download in backround θα συνεχίσει να κατεβενει το παιχνίδι;; Απο που μπορω να δω οτι έχουν κρατήσει το ποσο για το παιχνίδι στον τον αριθμό της κάρτας που εχω καταχωρήσει.;; Απο που μπορω να δω μεσα απο το PS3 αν η χρεωση απο το παιχνίδι εχει γινει στον αριθμό της κάρτας που εχω καταχώρηση.;;; ναι θα κατεβαινει κανονικα. λογικα θα λαβεις και μυνημα στο email που εχεις δωσει στον λογαριασμο σου για την αγορα που εχεις κανει με ολες τις λεπτομερειες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tak.inc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ναι θα κατεβαινει κανονικα. λογικα θα λαβεις και μυνημα στο email που εχεις δωσει στον λογαριασμο σου για την αγορα που εχεις κανει με ολες τις λεπτομερειες Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ακόμα δεν έχουν εμφανιστεί τα games στο Ps plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 αμαν ρε σονυ καθε φορα την ψυχη μας βγαζεις μεχρι να ανεβουν τα παιχνιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πατε εδω να τα τσιμπησετε https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus Οτι δε σας το βγαζει πατε 2 σελιδες πισω, πατηστε πανω στα λινκς και καντε τα add to basket 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πατε εδω να τα τσιμπησετε https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/home/games/psplus Οτι δε σας το βγαζει πατε 2 σελιδες πισω, πατηστε πανω στα λινκς και καντε τα add to basket Κανένα link για την free έκδοση του driveclub;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Κανένα link για την free έκδοση του driveclub;; Δεν υπάρχει προς το παρόν. It got delayed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το Ni No Kuni βρίσκεται σε προσφορά στα 7 ευρώ! https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/ni-no-kuni-wrath-of-the-white-witch/cid=EP0700-NPEB01158_00-NNKDLFULLGAMEPTA 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Στα 7€ και rayman legends. Γενικά έχει μία στήλη με παιχνίδια κάτω από 10€, και είναι μερικά πολύ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Στα 7€ και rayman legends. Γενικά έχει μία στήλη με παιχνίδια κάτω από 10€, και είναι μερικά πολύ καλάΓια πια κονσόλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα